گزاره شناسی 21-24
-
- بسیاری از باکتری های دارای تخمیر لاکتیکی، منجر به فساد مواد غذایی می شوند.
- در تخمير الكلی برخلاف لاکتیکی، تولید محصول نهایی از پیرووات، طی دو مرحله انجام می شود.
- وجود شش ریشه همانند یاخته های نرم آکنه هوادار، از میزان وقوع تخمیر در برخی از گیاهان می کاهد.
- ایجاد جهش در ژن سازنده پروتئین های اکسید کننده مولکول های حامل الکترون، می تواند از تولید ATP بکاهد.
تجربیا
با ذکر دلیل خود را در آغوش آزمون فردا قرار دهید (یا ایها الذین آمنوا به کاظم قلمچی..)
mehranmirzaei در گزاره شناسی 21-24 گفته است:
- بسیاری از باکتری های دارای تخمیر لاکتیکی، منجر به فساد مواد غذایی می شوند.
- در تخمير الكلی برخلاف لاکتیکی، تولید محصول نهایی از پیرووات، طی دو مرحله انجام می شود.
- وجود شش ریشه همانند یاخته های نرم آکنه هوادار، از میزان وقوع تخمیر در برخی از گیاهان می کاهد.
- ایجاد جهش در ژن سازنده پروتئین های اکسید کننده مولکول های حامل الکترون، می تواند از تولید ATP بکاهد.
تجربیا
با ذکر دلیل خود را در آغوش آزمون فردا قرار دهید (یا ایها الذین آمنوا به کاظم قلمچی..)
پاسخ
21.غ. بعضی از انها
22.ص.در الکلی اول اتانال بعد اتانول تولید میشه ولی درلاکتیکی پیرووات به لاکتات تبدیل میشه
23.ص. چون باعث رسیدن اکسیژن مورد نیاز به یاخته ها میشه
24.ص.بله چون اختلال ایجاد میکنه و این اختلال میتونه کاهش باشه . -
mehranmirzaei در گزاره شناسی 21-24 گفته است:
- بسیاری از باکتری های دارای تخمیر لاکتیکی، منجر به فساد مواد غذایی می شوند.
- در تخمير الكلی برخلاف لاکتیکی، تولید محصول نهایی از پیرووات، طی دو مرحله انجام می شود.
- وجود شش ریشه همانند یاخته های نرم آکنه هوادار، از میزان وقوع تخمیر در برخی از گیاهان می کاهد.
- ایجاد جهش در ژن سازنده پروتئین های اکسید کننده مولکول های حامل الکترون، می تواند از تولید ATP بکاهد.
تجربیا
با ذکر دلیل خود را در آغوش آزمون فردا قرار دهید (یا ایها الذین آمنوا به کاظم قلمچی..)
پاسخ
21.غ. بعضی از انها
22.ص.در الکلی اول اتانال بعد اتانول تولید میشه ولی درلاکتیکی پیرووات به لاکتات تبدیل میشه
23.ص. چون باعث رسیدن اکسیژن مورد نیاز به یاخته ها میشه
24.ص.بله چون اختلال ایجاد میکنه و این اختلال میتونه کاهش باشه .mehranmirzaei در گزاره شناسی 21-24 گفته است:
mehranmirzaei در گزاره شناسی 21-24 گفته است:
- بسیاری از باکتری های دارای تخمیر لاکتیکی، منجر به فساد مواد غذایی می شوند.
- در تخمير الكلی برخلاف لاکتیکی، تولید محصول نهایی از پیرووات، طی دو مرحله انجام می شود.
- وجود شش ریشه همانند یاخته های نرم آکنه هوادار، از میزان وقوع تخمیر در برخی از گیاهان می کاهد.
- ایجاد جهش در ژن سازنده پروتئین های اکسید کننده مولکول های حامل الکترون، می تواند از تولید ATP بکاهد.
تجربیا
با ذکر دلیل خود را در آغوش آزمون فردا قرار دهید (یا ایها الذین آمنوا به کاظم قلمچی..)
پاسخ
21.غ. بعضی از انها
22.ص.در الکلی اول اتانال بعد اتانول تولید میشه ولی درلاکتیکی پیرووات به لاکتات تبدیل میشه
23.ص. چون باعث رسیدن اکسیژن مورد نیاز به یاخته ها میشه
24.ص.بله چون اختلال ایجاد میکنه و این اختلال میتونه کاهش باشه .استاد چرا ۲۴ درس هر جهشی که اینطور نیس؟؟
-
mehranmirzaei در گزاره شناسی 21-24 گفته است:
mehranmirzaei در گزاره شناسی 21-24 گفته است:
- بسیاری از باکتری های دارای تخمیر لاکتیکی، منجر به فساد مواد غذایی می شوند.
- در تخمير الكلی برخلاف لاکتیکی، تولید محصول نهایی از پیرووات، طی دو مرحله انجام می شود.
- وجود شش ریشه همانند یاخته های نرم آکنه هوادار، از میزان وقوع تخمیر در برخی از گیاهان می کاهد.
- ایجاد جهش در ژن سازنده پروتئین های اکسید کننده مولکول های حامل الکترون، می تواند از تولید ATP بکاهد.
تجربیا
با ذکر دلیل خود را در آغوش آزمون فردا قرار دهید (یا ایها الذین آمنوا به کاظم قلمچی..)
پاسخ
21.غ. بعضی از انها
22.ص.در الکلی اول اتانال بعد اتانول تولید میشه ولی درلاکتیکی پیرووات به لاکتات تبدیل میشه
23.ص. چون باعث رسیدن اکسیژن مورد نیاز به یاخته ها میشه
24.ص.بله چون اختلال ایجاد میکنه و این اختلال میتونه کاهش باشه .استاد چرا ۲۴ درس هر جهشی که اینطور نیس؟؟
@kosar-mottaghi در گزاره شناسی 21-24 گفته است:
mehranmirzaei در گزاره شناسی 21-24 گفته است:
mehranmirzaei در گزاره شناسی 21-24 گفته است:
- بسیاری از باکتری های دارای تخمیر لاکتیکی، منجر به فساد مواد غذایی می شوند.
- در تخمير الكلی برخلاف لاکتیکی، تولید محصول نهایی از پیرووات، طی دو مرحله انجام می شود.
- وجود شش ریشه همانند یاخته های نرم آکنه هوادار، از میزان وقوع تخمیر در برخی از گیاهان می کاهد.
- ایجاد جهش در ژن سازنده پروتئین های اکسید کننده مولکول های حامل الکترون، می تواند از تولید ATP بکاهد.
تجربیا
با ذکر دلیل خود را در آغوش آزمون فردا قرار دهید (یا ایها الذین آمنوا به کاظم قلمچی..)
پاسخ
21.غ. بعضی از انها
22.ص.در الکلی اول اتانال بعد اتانول تولید میشه ولی درلاکتیکی پیرووات به لاکتات تبدیل میشه
23.ص. چون باعث رسیدن اکسیژن مورد نیاز به یاخته ها میشه
24.ص.بله چون اختلال ایجاد میکنه و این اختلال میتونه کاهش باشه .استاد چرا ۲۴ درس هر جهشی که اینطور نیس؟؟
خب تو سوال گفته بود که میتواند
پس احتمال نتونستن هم هست -
mehranmirzaei در گزاره شناسی 21-24 گفته است:
- بسیاری از باکتری های دارای تخمیر لاکتیکی، منجر به فساد مواد غذایی می شوند.
- در تخمير الكلی برخلاف لاکتیکی، تولید محصول نهایی از پیرووات، طی دو مرحله انجام می شود.
- وجود شش ریشه همانند یاخته های نرم آکنه هوادار، از میزان وقوع تخمیر در برخی از گیاهان می کاهد.
- ایجاد جهش در ژن سازنده پروتئین های اکسید کننده مولکول های حامل الکترون، می تواند از تولید ATP بکاهد.
تجربیا
با ذکر دلیل خود را در آغوش آزمون فردا قرار دهید (یا ایها الذین آمنوا به کاظم قلمچی..)
پاسخ
21.غ. بعضی از انها
22.ص.در الکلی اول اتانال بعد اتانول تولید میشه ولی درلاکتیکی پیرووات به لاکتات تبدیل میشه
23.ص. چون باعث رسیدن اکسیژن مورد نیاز به یاخته ها میشه
24.ص.بله چون اختلال ایجاد میکنه و این اختلال میتونه کاهش باشه .mehranmirzaei در گزاره شناسی 21-24 گفته است:
mehranmirzaei در گزاره شناسی 21-24 گفته است:
- بسیاری از باکتری های دارای تخمیر لاکتیکی، منجر به فساد مواد غذایی می شوند.
- در تخمير الكلی برخلاف لاکتیکی، تولید محصول نهایی از پیرووات، طی دو مرحله انجام می شود.
- وجود شش ریشه همانند یاخته های نرم آکنه هوادار، از میزان وقوع تخمیر در برخی از گیاهان می کاهد.
- ایجاد جهش در ژن سازنده پروتئین های اکسید کننده مولکول های حامل الکترون، می تواند از تولید ATP بکاهد.
تجربیا
با ذکر دلیل خود را در آغوش آزمون فردا قرار دهید (یا ایها الذین آمنوا به کاظم قلمچی..)
پاسخ
21.غ. بعضی از انها
22.ص.در الکلی اول اتانال بعد اتانول تولید میشه ولی درلاکتیکی پیرووات به لاکتات تبدیل میشه
23.ص. چون باعث رسیدن اکسیژن مورد نیاز به یاخته ها میشه
24.ص.بله چون اختلال ایجاد میکنه و این اختلال میتونه کاهش باشه .یس همش درست
-
mehranmirzaei در گزاره شناسی 21-24 گفته است:
mehranmirzaei در گزاره شناسی 21-24 گفته است:
- بسیاری از باکتری های دارای تخمیر لاکتیکی، منجر به فساد مواد غذایی می شوند.
- در تخمير الكلی برخلاف لاکتیکی، تولید محصول نهایی از پیرووات، طی دو مرحله انجام می شود.
- وجود شش ریشه همانند یاخته های نرم آکنه هوادار، از میزان وقوع تخمیر در برخی از گیاهان می کاهد.
- ایجاد جهش در ژن سازنده پروتئین های اکسید کننده مولکول های حامل الکترون، می تواند از تولید ATP بکاهد.
تجربیا
با ذکر دلیل خود را در آغوش آزمون فردا قرار دهید (یا ایها الذین آمنوا به کاظم قلمچی..)
پاسخ
21.غ. بعضی از انها
22.ص.در الکلی اول اتانال بعد اتانول تولید میشه ولی درلاکتیکی پیرووات به لاکتات تبدیل میشه
23.ص. چون باعث رسیدن اکسیژن مورد نیاز به یاخته ها میشه
24.ص.بله چون اختلال ایجاد میکنه و این اختلال میتونه کاهش باشه .استاد چرا ۲۴ درس هر جهشی که اینطور نیس؟؟
@kosar-mottaghi در گزاره شناسی 21-24 گفته است:
mehranmirzaei در گزاره شناسی 21-24 گفته است:
mehranmirzaei در گزاره شناسی 21-24 گفته است:
- بسیاری از باکتری های دارای تخمیر لاکتیکی، منجر به فساد مواد غذایی می شوند.
- در تخمير الكلی برخلاف لاکتیکی، تولید محصول نهایی از پیرووات، طی دو مرحله انجام می شود.
- وجود شش ریشه همانند یاخته های نرم آکنه هوادار، از میزان وقوع تخمیر در برخی از گیاهان می کاهد.
- ایجاد جهش در ژن سازنده پروتئین های اکسید کننده مولکول های حامل الکترون، می تواند از تولید ATP بکاهد.
تجربیا
با ذکر دلیل خود را در آغوش آزمون فردا قرار دهید (یا ایها الذین آمنوا به کاظم قلمچی..)
پاسخ
21.غ. بعضی از انها
22.ص.در الکلی اول اتانال بعد اتانول تولید میشه ولی درلاکتیکی پیرووات به لاکتات تبدیل میشه
23.ص. چون باعث رسیدن اکسیژن مورد نیاز به یاخته ها میشه
24.ص.بله چون اختلال ایجاد میکنه و این اختلال میتونه کاهش باشه .استاد چرا ۲۴ درس هر جهشی که اینطور نیس؟؟
چون که می تواند نتواند
-
@kosar-mottaghi در گزاره شناسی 21-24 گفته است:
mehranmirzaei در گزاره شناسی 21-24 گفته است:
mehranmirzaei در گزاره شناسی 21-24 گفته است:
- بسیاری از باکتری های دارای تخمیر لاکتیکی، منجر به فساد مواد غذایی می شوند.
- در تخمير الكلی برخلاف لاکتیکی، تولید محصول نهایی از پیرووات، طی دو مرحله انجام می شود.
- وجود شش ریشه همانند یاخته های نرم آکنه هوادار، از میزان وقوع تخمیر در برخی از گیاهان می کاهد.
- ایجاد جهش در ژن سازنده پروتئین های اکسید کننده مولکول های حامل الکترون، می تواند از تولید ATP بکاهد.
تجربیا
با ذکر دلیل خود را در آغوش آزمون فردا قرار دهید (یا ایها الذین آمنوا به کاظم قلمچی..)
پاسخ
21.غ. بعضی از انها
22.ص.در الکلی اول اتانال بعد اتانول تولید میشه ولی درلاکتیکی پیرووات به لاکتات تبدیل میشه
23.ص. چون باعث رسیدن اکسیژن مورد نیاز به یاخته ها میشه
24.ص.بله چون اختلال ایجاد میکنه و این اختلال میتونه کاهش باشه .استاد چرا ۲۴ درس هر جهشی که اینطور نیس؟؟
خب تو سوال گفته بود که میتواند
پس احتمال نتونستن هم هستFateme S 0
ok -
@kosar-mottaghi در گزاره شناسی 21-24 گفته است:
mehranmirzaei در گزاره شناسی 21-24 گفته است:
mehranmirzaei در گزاره شناسی 21-24 گفته است:
- بسیاری از باکتری های دارای تخمیر لاکتیکی، منجر به فساد مواد غذایی می شوند.
- در تخمير الكلی برخلاف لاکتیکی، تولید محصول نهایی از پیرووات، طی دو مرحله انجام می شود.
- وجود شش ریشه همانند یاخته های نرم آکنه هوادار، از میزان وقوع تخمیر در برخی از گیاهان می کاهد.
- ایجاد جهش در ژن سازنده پروتئین های اکسید کننده مولکول های حامل الکترون، می تواند از تولید ATP بکاهد.
تجربیا
با ذکر دلیل خود را در آغوش آزمون فردا قرار دهید (یا ایها الذین آمنوا به کاظم قلمچی..)
پاسخ
21.غ. بعضی از انها
22.ص.در الکلی اول اتانال بعد اتانول تولید میشه ولی درلاکتیکی پیرووات به لاکتات تبدیل میشه
23.ص. چون باعث رسیدن اکسیژن مورد نیاز به یاخته ها میشه
24.ص.بله چون اختلال ایجاد میکنه و این اختلال میتونه کاهش باشه .استاد چرا ۲۴ درس هر جهشی که اینطور نیس؟؟
چون که می تواند نتواند