امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
گزارش فوری راه ابریشم
-
ابوالفضل ریسی دقیقااااااا الا کار درست و میکنه
-
M.an سلام بچه ها خسته نباشید... مشکل اینجاست که اگر از آزمون هشت به بعد مطابق آزمون ها پیش نریم با مشکل جدی رو به رو میشیم چون زمان کمی رو در اختیار داریم و خیلی سخته که در ایام عید نوروز به جای جمع بندی دروس پایه، بشینیم فرسنگ هشتم رو ببینیم چون دروس پایه به اندازه کافی حجیم و مهم هستند...ای کاش قبل از عید فرسنگ هشتم آماده میشد وگرنه دیدن اون در شرایط جمع بندی خیلی کار سختیه...
-
Alireza K 1 حالا یکمی تاخیرم بود (یکم بیشتر از یکم) ولی دیگه اینجوریم که تو میگی نبود ببخشد سال اوله ها یکم شرایط رو درک کن
-
رضا آلناصر
ما درک میکنیم
ولی کاش اونا هم یه کوچولو رعایت مارو بکنن -
سیدمحمد مهدی حسن زاده اصلا شما حساب کن همین فردا کل فیلمای فرسنگ 8 بیاد. به فرض محال. بازم ما نمیرسیم تا شروع عید تمومش کنیم. این بهترین حالت بود و مطمئنا فرسنگ 8 زودتر از 26 ام یا 27 ام شروع نمیشه
-
کاش یه نفر الان بیاد و جواب مارو بده
کلی سوال بی جواب داریم -
Mahdi Jafari 1 به نظرم فرسنگ 8 خیلی سریعتر از فرسنگ 7 جمع میشه چون شیمی یازدهم فصل 2 فصل سنگینی هست ولی فصل 3 یازدهم خیلی بهتره از فصل قبلش و فیزیک هم که شروع شده
-
ali asharjam فصل 3 شیمی یازدهم کم حجم تر هم هستش؟ چون من پارسال کلا نخوندم این فصلو
-
Mahdi Jafari 1 فصل 3 بیشتر حفظیات داره
-
Mahdi Jafari 1 فصل 3 شیمی یازدهم مثل فصل 3 دوازدهم هستش از نظر سختی میگم
-
sallar savadkoohi در گزارش فوری راه ابریشم گفته است:
ابوالفضل ریسی
من برای زیست تیکت زدم تقریبا دو سه روز پیش
گفتن جزوه هارو دادن به استاد که بررسی بشه بعد قرار بدن
بابا ما به جزوه هم راضی ایم
میریم فیلمارو از صفر تا صد میبینیم ولی بی جزوه واقعا سختهsallar savadkoohi حدود ۲۰ صفحه رو قرار دادن درحالیکه استاد گفتن تایپ شده و نهایتا یه هفته ای کامل منتشر میشه
این تاخیر ها واقعا چه دلیلی داره خدا بداند -
ابوالفضل ریسی چون تایپیستر های عزیز سخت مشغول نوشتن جزوه های همایش تفتان هستن
-
ali asharjam
کاش الا چند تا تایپیست توی این دوران به کادرش اضافه می کرد -
من قبول دارم که ما بیرون گود نشستیم و داریم نظر میدیم فقط
که شاید خیلیاشم حتی عملی نباشه
اما ماهم خسته شدیم
من خودم عقب موندگی زیاد دارم
اما خوب متاسفانه همش گیاهیه و منتظر جزواتم -
ali asharjam
اخه به من گفتن توسط استاد که بررسی شد میذاریم
این یعنی تایپ شده
نه؟ -
سیدمحمد مهدی حسن زاده فیزیک ریاضی تموم شده شیمی هم تموم میشه فک کنم من تیکت زدم پرسیدم
-
sallar savadkoohi داداش یه جور میگی انگار فیلمارو ظبط میکنن و نمیارن رو سایت الان تا همین فرسنگ کلییییی تست حل شده همین اقای علیرضا نام که انقد غر میزنه همه تستارو حل کرده؟ اگه حل کرده باشه باید همرو 100 بزنه دیگ|: مطالب مهم تقریبا رد شده مثل شیمی3 فصل1و2 فیزیک و... پایه هام که داره میاد مشکل چیه دیگ
-
Mahdi Jafari 1 شما رشتتون چیه؟ دهم که تکمیله همه چیز یازدهم فیزیکم اقای طلوعی گفتن امروز ظبط تموم میشه و تا اخر هفته روی سایت میاد فک کنم حسابان و هندسه و اینا ناقصه که من صفر تا صدا رو دارم میبینم حتی برای شیمی2 فصل3 پلیمر صفر تا ضدارو دیدم خیلی عالی بود