IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
استخوان
-
سلام وقتی که میگیم استخوان شامل اسکلت و مفاصل و غضروف میشه منظور از اسکلت دقیقا چیه ؟ (اینکه چرا اسکلت جزء و استخوان کل محسوب میشه ؟ )
-
sara hatami اممم...نباید بگیم اسکلت شامل مفاصل و استخوان و اینا میشه؟
-
sara hatami سلام کلا استخوان ترکیب مفصل و عضروف و اسکلت میشه ولی وقتی میگیم اسکلت مچ دست مثلا همون استخون مچ دست هست بدون عضروف و مفصلش
-
sara hatami اسکلت جزئی از استخون هست خب استخوان مجموعه بزرگتری هست مثلا میگیم مجموعه اعداد R و اعداد طبیعی همون شون عدد هستن خب ولی اعداد حقیقی اعداد طبیعی رو در بر گرفته استخون و اسکلت هم همینه اسکلت و عضروف و مفصل میان پیش هم استخون رو تشکیل میدن
-
@sania-andiravan بله صحیح ولی الان تو شکل بخوایم اسکلت رو نشون بدیم درواقع کدوم بخش منظورمونه؟
-
sara hatami
سلام دوست عزیزاسکلت شامل استخوان و غضروف و مفاصله
اسکلت نمیتونه جز استخوان باشه چون استخوان خودش بخشی از اسکلت هستاستاد موقاری هم تو کلیپاشون کامل توضیح دادن اگه کافی نبود میتونید کلیپاشونو ببینید
-
ببخشید یه جایی من حواسم پرت شد استخون و عضروف و مفاصل میان میشه اسکلت الان اونجایی که خط کشیدم میشه استخون
-
sara hatami اسکلت مثلا بهترین عکس ها به نظر من صفحه 43 و 38 درسی هست چون هم عضروف و استخون و مفصل رو با هم داریم
-
sara hatami تو خود کتابم نوشته که استخون بخشی از اسکلت انسانه نه که استخون شامل اسکلت باشه
-
این پست پاک شده!
-
sara hatami نه عزیزم گفتم که سوتی دادمجواب ایشون رو میخواسنم بگم که سوتی اومد نذاشت جواب ایشون درست هست
جای استخون و اسکلت رو قاطی گفتم