ژنتیک
-
کسی نیست؟
-
سلام میشه این سوال رو توضیح بدین ممنونم
زنی که هموفیل نیست......زنی هموفیل قطعا....داشته باشد.
۱)همانند_ممکن است پسری سالم
۲)برخلاف_ممکن است پدری سالم
۳)همانند_ممکن است دختری غیرهموفیل
۴)برخلاف_ممکن نیست در دنای خود الل Xhرایه سوال دیگه اینکه قید«قطعا ممکن است»یعنی چی؟منظورش احتمال هست یا حتمی بودن اون اتفاق؟
@راهنما-زیست
@تجربیا -
@saghi-mortazavi سلام ،آخه اگه پدر هموفیل باشه و مادر سالم بازم دختر سالم ناقل میشه اگه اشتباه نکنم
-
@saghi-mortazavi سلام ،آخه اگه پدر هموفیل باشه و مادر سالم بازم دختر سالم ناقل میشه اگه اشتباه نکنم
-
FateMe 0 بستگی داره مادره سالم سالمه با سالم ناقله اگر ناقل باشه امکانش هست دختر هموفیل بشه با توجه به پدر هموفیل
-
-
@h-z اینجا که میگه زنی که هموفیل نیست قطعا ممکن است پدری سالم داشته باشه درست نیس ،آخه اگه پدر هم هموفیل باشه و مادر سالم ،دخترمیتونه سالم ناقل بشه
امیدوارم درست منظورمو رسونده باشماین پست پاک شده! -
@h-z اینجا که میگه زنی که هموفیل نیست قطعا ممکن است پدری سالم داشته باشه درست نیس ،آخه اگه پدر هم هموفیل باشه و مادر سالم ،دخترمیتونه سالم ناقل بشه
امیدوارم درست منظورمو رسونده باشم -
امیدوارم درست منظورمو رسونده باشمFateMe 0
من اینجوری حل میکنم هم ۲درست میشه هم ۳!
فکر کنم نکته ش تو همون قید«قطعا ممکن است»باشه -
برای 2
اگر XAXA باشه پدر قطعا سالم بوده
اما اگرXAXa بوده باشه پدر میتونه مریض بوده باشه
ولی برای هموفیل XaXa پدرش قطعا مریض بوده و نمیتونه سالم بوده باشه
برای همین میگم این گزینه درسته
برای 3
اگر XAXA باشه دختر قطعا غیر هموفیله با اینکه ناقله و با توجه به اینکه پدر هر چی بده
اگرXAXaباشه دختر میتونه با گرفتن الل بیماری از پدر بیمار باشه
برای هموفیل XaXa همین احتمال هست که پدر هموفیل باشه دختر هموفیل میشه و اگر سالم سالم میشه برای اینم نمیشه قطعی گفت
نمیدونم توضیح درسته یا نه -
@saghi-mortazavi پدر که نمیتونه سالم ناقل باشه یا سالمه یا بیمار
مادرهم که اگر سالم سالم باشه و و پدر بیمار دختر سالم ناقل میشه
و اگه مادر سالم ناقل باشه و پدر بیمار دختر میتونه بیمار یا ناقل بشه -
FateMe 0 خب در این حرفی نیست
آخه اون توضیحی که دادین که غیر هموفیلی پدر سالم داره غلطه چون میتونه دختر سالم ناقل باشه خب
سالم ناقل هم میشه غیر هموفیلی چرا میگین غلطه
ببخشید من میپرسم متوجه نمیشم -
امیدوارم درست منظورمو رسونده باشم -
FateMe 0 خب در این حرفی نیست
آخه اون توضیحی که دادین که غیر هموفیلی پدر سالم داره غلطه چون میتونه دختر سالم ناقل باشه خب
سالم ناقل هم میشه غیر هموفیلی چرا میگین غلطه
ببخشید من میپرسم متوجه نمیشم -
FateMe 0
من اینجوری حل میکنم هم ۲درست میشه هم ۳!
فکر کنم نکته ش تو همون قید«قطعا ممکن است»باشه