ماده به انرژی
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
چن تا سوال
1-بطور معمول در ارتباط با زنجیره انتقال الکترون در میتوکندری هرگاه تراکم یون هیدروژن درفضای بین دو غشا کاهش یابد بطور قطع در پی آن تولید آب در فضای درونی افزایش می یابد.(چرا این جمله غلطه؟ نمیشه با عملکرد آنزیم ATP ساز توجیحش کرد؟)
2-در اولین مرحله قند کافت که نیاز به انرژی فعال ساز ی هست و شکستن ATP رخ میده، باید بگیم فسفاتش میشه فسفات آزاد میان یاخته بعدش به فروکتوز فسفاته می سازه، یا نمی تونیم بهشون فسفاتای آزاد اطلاق کنیم؟
3- هر بخشی از چرخه ی کربس که تنزل در تعداد کربن ترکیب آلی رخ میدهد، قطعا همرا با تولید کربن دی اکسید است.( این چرا درسته؟ در اولین مرحله ی کربس که جداشدن کو آنزیم A اتفاق می افته هم تنزیل در تعداد تعداد کربن داریم اونجا که کربن دی اکسید آزاد نشده)
در باره ی این جمله وقتی قطعا کنار می توانیم میاد من قاطی میکنم دقیقا ینی چی یه توضیح میدید ممنون" در انسان بعضی از مولکولهای تولید شده در پی ترکیب اکسیژن با الکترونهای درون میتوکندری که به صورت آزاد در می آیند،قطعا می توانند در آینده سبب ایجاد توده ای یاخته در اثر تقسیمات تنطیم نشده شوند."
همیار تجربیاzoohre hocini
1-وقتی تراکم یون هیدروژن در فضای بین دو غشا کاهش پیدا میکنه یعنی زنجیره انتقال الکترون کمتر فعالیت میکنه پس یون اکسید کمتری هم تولید میشه و آب هم کمتر تولید میشه نه بیشتر
2-فسفات آزاد فقط گام در3 گلیکولیز هست به اونا نمیشه گفت تا جایی که من میدونم
3-اون رو نمیشه تنزل کربن در کربس درنظر گرفتاتفاقا شما اگه از زاویه ای دیگه نگاه کنید میبینی که داره دوتا کربن به اگزال واستات میده :))
4-قطعا گفتنش غلطهدرمورد رادیکال های آزاده که نمیشه گفت همواره باعث سرطان میشه ممکن اثرش خنثی بشه :))
-
zoohre hocini
1-وقتی تراکم یون هیدروژن در فضای بین دو غشا کاهش پیدا میکنه یعنی زنجیره انتقال الکترون کمتر فعالیت میکنه پس یون اکسید کمتری هم تولید میشه و آب هم کمتر تولید میشه نه بیشتر
3-اون رو نمیشه تنزل کربن در کربس درنظر گرفتاتفاقا شما اگه از زاویه ای دیگه نگاه کنید میبینی که داره دوتا کربن به اگزال واستات میده :))
4-قطعا گفتنش غلطهدرمورد رادیکال های آزاده که نمیشه گفت همواره باعث سرطان میشه ممکن اثرش خنثی بشه :))
saba zarei 0 خوب ببینید اگر فعالیت طبیعی باشه الان آنزیم ATPساز باعث تراکم یون هیدروژن بین دوغشا میشه تولید آبم زیاد میکنه نمیشه اینطوری گف؟
-
zoohre hocini
saba zarei 0 خوب نگا کنین استیل کوآنزیم حدود سی تا کربن داره میشه ۶ کربنع..
-
saba zarei 0 خوب ببینید اگر فعالیت طبیعی باشه الان آنزیم ATPساز باعث تراکم یون هیدروژن بین دوغشا میشه تولید آبم زیاد میکنه نمیشه اینطوری گف؟
zoohre hocini باعث کاهش تراکم بین دوغشا
-
zoohre hocini
سلام آنزیم ATPساز رو جز زنجیره ی انتقال الکترون در نظر نمیگیریم -
zoohre hocini
سلام آنزیم ATPساز رو جز زنجیره ی انتقال الکترون در نظر نمیگیریمShahedeh Raiespour گفته درارتباط با زنجیره انتقال انرژی نگفته قطعا درون زنجیره آنزیم ATPساز هم بطور غیر مستقیم ارتباط داره دیگ
-
Shahedeh Raiespour گفته درارتباط با زنجیره انتقال انرژی نگفته قطعا درون زنجیره آنزیم ATPساز هم بطور غیر مستقیم ارتباط داره دیگ
zoohre hocini
بله شما درست میگید از طرفی این جمله میتونه غلط باشه چون ذکر کرده به طور قطع !خوب به طور قطع اینجوری نیستش دیگه دو مدل میتونیم براش در نظر بگیریم یکی اینی که شما میگید یکی این که زنجیره انتقال الکترون فعالیتش کم تر شده باشه و باعث باشه Hمثبت کم تری به فضای بین دو غشا وارد بشه -
zoohre hocini
بله شما درست میگید از طرفی این جمله میتونه غلط باشه چون ذکر کرده به طور قطع !خوب به طور قطع اینجوری نیستش دیگه دو مدل میتونیم براش در نظر بگیریم یکی اینی که شما میگید یکی این که زنجیره انتقال الکترون فعالیتش کم تر شده باشه و باعث باشه Hمثبت کم تری به فضای بین دو غشا وارد بشهShahedeh Raiespour عاها پس اینی ک من میگمم میتونه درس باشه
مرسی (: -
zoohre hocini سلام
۲_ به نظر من نمی توانیم بهشون فسفات آزاد بگیم
۳_ کتاب ساختار استیل کوآنزیم A را باز نکرده پس نباید از ما بخواهد بدونیم که کربن داره و حسابش کنیم
۴_دقیق بلد نیستم ،اما قطعا میتواند یعنی همچین پتانسیل و توانایی را داره ؟
الان داره رادیکال های آزاد را میگه ، اینا میتونن سرطان زا باشند؟ بله میتوننz Gheibi مچکررررم
-
z Gheibi مچکررررم
zoohre hocini خواهش میکنم
درمورد سوال چهارم تون شاید نظر صبا خانم درست تر باشد، نمیدونم، اگر به نتیجه قطعی رسیدید من رو هم در جریان بگذارید،ممنون