سوال از احتمال ریاضی
-
سلام اگه میشه جواب این سوال رو بفرستید ممنون میشم
اگر احتمال انتقال نوعی بیماری از والدین به فرزند پسر 0.12 و به فرزند دختر 0.85 باشد ،والدینی که حامل این بیماری هستند انتظار فرزندی را دارند،احتمال اینکه فرزند سالم باشد؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم نظرم اینه که اول اجتماع a و b رو حساب کنیم بعد اگه متممش رو حساب کنیم جواب سوال بدست میاد نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟
-
هیچکس بلد نیست
-
rohullah24 در سوال از احتمال ریاضی گفته است:
اگر احتمال انتقال نوعی بیماری از والدین به فرزند پسر 0.12 و به فرزند دختر 0.85 باشد ،والدینی که حامل این بیماری هستند انتظار فرزندی را دارند،احتمال اینکه فرزند سالم باشد؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم نظرم اینه که اول اجتماع a و b رو حساب کنیم بعد اگه متممش رو حساب کنیم جواب سوال بدست میاد نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟
سلام، نظر من اینه اول A اجتماع B رو حساب کنید که میشه احتمال حداقل مریض شدن یکی از فرزندان، بعد متممش رو حساب کنید یعنی هیچکدام از فرزند ها مریض نباشند.
-
سلام شما باید احتمال پسر بیمار +دختر بیمار رو حساب کنید=0.5ضرب در 0.85 + 0.5ضرب در 0.12 = 0.485
-
سلام شما باید احتمال پسر بیمار +دختر بیمار رو حساب کنید=0.5ضرب در 0.85 + 0.5ضرب در 0.12 = 0.485
mehdi_zangane
خب این واسه پیش هست که ما نخوندیم !پس شنبه به معلمون میگم این سوال واسه پیش هستش -
mehdi_zangane
خب این واسه پیش هست که ما نخوندیم !پس شنبه به معلمون میگم این سوال واسه پیش هستشrohullah24 دوست عزیز صفحه 16 مثال 6 رو نگاه کن
-
rohullah24 دوست عزیز صفحه 16 مثال 6 رو نگاه کن
mehdi_zangane
عه معلم ما اصن همچین چیزیو خب یادمون نداده بود ،از یه معلم تو تلگرام پرسیدم گفتش سال بعد میخونید 😆😆 خودمم کتاب پیش رو دیدم های شرطی تو اون کتاب بود -
mehdi_zangane
عه معلم ما اصن همچین چیزیو خب یادمون نداده بود ،از یه معلم تو تلگرام پرسیدم گفتش سال بعد میخونید 😆😆 خودمم کتاب پیش رو دیدم های شرطی تو اون کتاب بودrohullah24 دوست عزیر صفحه 16 مثال 6 کتاب ریاضی سال سوم رو میگم .با اطلاعات سوم هم حل میشه.

-
یک سوال خیلی عالیه!!!
-
اول باید اجتماع انتقال هر دو بیماری را بدست آورید سپس از آنجایی که انتقال بیماری به فرزند پسر از انتقال بیماری به فرزند دختر کاملا مستقل است درنتیجه:
جواب نهایی: 868/.
*868.=85.12.- 85.+12.