فصل ۶ یازدهم
-
mohammad kebryia
گفتم اون بالا که کجاشو مشکل دارم@sara-haghighatrad خب تو سلول طبیعی میتونه این اتفاق هم بیفته هیچ مشکلی نداره که
-
@sara-haghighatrad خب تو سلول طبیعی میتونه این اتفاق هم بیفته هیچ مشکلی نداره که
mohammad kebryia
یعنی سلولی که اختلال میوزی میده بازم طبیعیه ؟! -
بله حق با شماست. باید کلمه ی "طبیعی" رو برداشت تا درست بشه چون نشانگان داون(تریزومی 21) همواره و به صورت طبیعی رخ نمی ده و در هر 600 تولد فقط 1 مورد داون شاید داشته باشیم. اینجا فک کنم منظور طراح از طبیعی رو باید "سلول سالم" در نظر بگیریم یعنی منظورش این بوده که در نهایت به تولد نوزاد منجر می شود!! ولی خب ایراد داره دیگه!
اینجور سوالا رو از گزینه ها برگردید به عقب بخونید راحت تر میشه به جواب رسید: یعنی مثلا برای مورد "د" بگید خب یه سلولی قراره تو انسان لقاح کنه اون چی میتونه باشه؟ آهان گامت...حالا آیا شرط خاصی هست براش؟ آره چون گامتا هاپلوئیدند و کروموزوم همتا طبیعتا نباید داشته باشن ولی چون صورت سوال گفته"هر" پس موارد نقص هم در نظر می گیریم مثل داون! -
بله حق با شماست. باید کلمه ی "طبیعی" رو برداشت تا درست بشه چون نشانگان داون(تریزومی 21) همواره و به صورت طبیعی رخ نمی ده و در هر 600 تولد فقط 1 مورد داون شاید داشته باشیم. اینجا فک کنم منظور طراح از طبیعی رو باید "سلول سالم" در نظر بگیریم یعنی منظورش این بوده که در نهایت به تولد نوزاد منجر می شود!! ولی خب ایراد داره دیگه!
اینجور سوالا رو از گزینه ها برگردید به عقب بخونید راحت تر میشه به جواب رسید: یعنی مثلا برای مورد "د" بگید خب یه سلولی قراره تو انسان لقاح کنه اون چی میتونه باشه؟ آهان گامت...حالا آیا شرط خاصی هست براش؟ آره چون گامتا هاپلوئیدند و کروموزوم همتا طبیعتا نباید داشته باشن ولی چون صورت سوال گفته"هر" پس موارد نقص هم در نظر می گیریم مثل داون!MohsenTaheri
ممنونم -
سلام
این جمله چرا درسته ؟؟؟
گیاهی که در سطح برگ های خود دارای سیلیسی شده است میتواند اندوسپرم 9nبه وجود بیاورد -
سلام
این جمله چرا درسته ؟؟؟
گیاهی که در سطح برگ های خود دارای سیلیسی شده است میتواند اندوسپرم 9nبه وجود بیاوردفاطمه السادات حسینی سلام
تغییرات دیواره از نوع کانی شدن( در گندم سیاسی میشود) برای گندم رخ داده ، گندم چون ۳n هست آندوسپرم آن ۹n میشود -
فاطمه السادات حسینی سلام
تغییرات دیواره از نوع کانی شدن( در گندم سیاسی میشود) برای گندم رخ داده ، گندم چون ۳n هست آندوسپرم آن ۹n میشودz Gheibi سلام مشه بگد گندم 9nمشه ؟؟؟
-
فاطمه السادات حسینی سلام
تغییرات دیواره از نوع کانی شدن( در گندم سیاسی میشود) برای گندم رخ داده ، گندم چون ۳n هست آندوسپرم آن ۹n میشودz Gheibi اندوسپرم را چگونه به دست اوردد؟؟؟
-
z Gheibi اندوسپرم را چگونه به دست اوردد؟؟؟
فاطمه السادات حسینی سلام
کتاب میگه،یک سلول 2n آندوسپرم ۳n داره
پس گندم ۳n آندوسپرم9n داره -
سلام
این جمله چرا درسته ؟؟؟
گیاهی که در سطح برگ های خود دارای سیلیسی شده است میتواند اندوسپرم 9nبه وجود بیاوردz Gheibi در فصل ۶ یازدهم گفته است:
فاطمه السادات حسینی سلام
کتاب میگه،یک سلول 2n آندوسپرم ۳n داره
پس گندم ۳n آندوسپرم9n دارهالان که دقیق تر بررسی کردم فهمیدم، درصورتی درست میشه که سلول ۳n , گامت 3n بده ، در صورتی که در کتاب اصلا به مسئله سلول هایی با ضریب فرد n نمیپردازه ، که ما بدونیم چه گامتی میدن که بعد آندوسپرم آن را پیدا کنیم