سیتوکینز گیاهان
-
سلام.
اینجا ببینید من فکر کنم منظورش اون قسمت خاص و مشترک از دیواره هست که توسط مواد درون ریزکیسه ها ساخته میشه یعنی همون تیغه ی میانی!! چون از دو طرف توسط دوتا پروتوپلاسم دوتا سلول دختر تازه ایجاد شده احاطه شده به نوعی!پس میشه اینطور گفت که ابتدا این تیغه ی میانی توسط دو غشا در بر گرفته شده حالا بعدا که دوتا سلول مستقل شدن و دیواره هم کامل شد( یعنی اون تیغه ی میانی به صورت یکپارچه با سایر قسمتهای دیواره در آمد!) اونجا میگیم دیواره غشا رو احاطه کرده!
این یه استدلالی هست که میشه این جمله رو تحلیل کرد باهاش ولی من خودم به نظرم باید ویرایش بکنه مولف کتاب!! تا سردرگمی به وجود نیاد... -
سلام دوستان خداقوت
وقتی گیاه سیتوکینز میده مگه غشا توسط دیواره احاطه نمیشه؟
پس چرا اینجا برعکس نوشته ؟(خط آخر)ممنون میشم بگیو کجارو دارم اشتباه میکنم
-
سلام.
اینجا ببینید من فکر کنم منظورش اون قسمت خاص و مشترک از دیواره هست که توسط مواد درون ریزکیسه ها ساخته میشه یعنی همون تیغه ی میانی!! چون از دو طرف توسط دوتا پروتوپلاسم دوتا سلول دختر تازه ایجاد شده احاطه شده به نوعی!پس میشه اینطور گفت که ابتدا این تیغه ی میانی توسط دو غشا در بر گرفته شده حالا بعدا که دوتا سلول مستقل شدن و دیواره هم کامل شد( یعنی اون تیغه ی میانی به صورت یکپارچه با سایر قسمتهای دیواره در آمد!) اونجا میگیم دیواره غشا رو احاطه کرده!
این یه استدلالی هست که میشه این جمله رو تحلیل کرد باهاش ولی من خودم به نظرم باید ویرایش بکنه مولف کتاب!! تا سردرگمی به وجود نیاد...MohsenTaheri
ممنونم لطف کردید
z Gheibi
ممنونم -
MohsenTaheri
ممنونم لطف کردید
z Gheibi
ممنونم -
سلام دوستان خداقوت
وقتی گیاه سیتوکینز میده مگه غشا توسط دیواره احاطه نمیشه؟
پس چرا اینجا برعکس نوشته ؟(خط آخر)ممنون میشم بگیو کجارو دارم اشتباه میکنم
@sara-haghighatrad
سلام در هنگام تقسیم سیتوپلاسم در سلول های گیاهی ریز کیسه های دستگاه گلژی که حاوی پیش ساز تیغه ی میانی و دیواره یاخته ای هستند به وسیله رشته های دوکی که هنوز هستن به مرکز سلول منتقل میشن و اونجا باهم ادغام میشن و صفحه یاخته ای رو به وجود میارن غشای این ریز کیسه هایی که باهم ادغام شدن غشای صفحه یاخته ای رو ایجاد میکنه و غشای صفحه یاخته ای به غشای سلول مادری میپیونده و دیواره ی سلولی به وجود میاد پس دیواره ی سلولی بین اون غشاهایی تشکیل میشه که غشای ریز کیسه ها بودن
من فکر میکنم منظور سوال اینه ! -
@sara-haghighatrad
سلام در هنگام تقسیم سیتوپلاسم در سلول های گیاهی ریز کیسه های دستگاه گلژی که حاوی پیش ساز تیغه ی میانی و دیواره یاخته ای هستند به وسیله رشته های دوکی که هنوز هستن به مرکز سلول منتقل میشن و اونجا باهم ادغام میشن و صفحه یاخته ای رو به وجود میارن غشای این ریز کیسه هایی که باهم ادغام شدن غشای صفحه یاخته ای رو ایجاد میکنه و غشای صفحه یاخته ای به غشای سلول مادری میپیونده و دیواره ی سلولی به وجود میاد پس دیواره ی سلولی بین اون غشاهایی تشکیل میشه که غشای ریز کیسه ها بودن
من فکر میکنم منظور سوال اینه !Shahedeh Raiespour
ممنونم -
Shahedeh Raiespour
ممنونم@sara-haghighatrad
راستی اینکه پرسیدی مگه غشا توسط دیواره احاطه نمیشه چرا درست میگی ولی وقتی سلول تازه داره دیواره تشکیل میده فقط تیغه میانی داره که تیغه ی میانیش بین دوتا غشا گیر افتاده و منظور سوال همون مرحله ی اولیه هستش -
@sara-haghighatrad
راستی اینکه پرسیدی مگه غشا توسط دیواره احاطه نمیشه چرا درست میگی ولی وقتی سلول تازه داره دیواره تشکیل میده فقط تیغه میانی داره که تیغه ی میانیش بین دوتا غشا گیر افتاده و منظور سوال همون مرحله ی اولیه هستشShahedeh Raiespour
بله درسته
امروز که دوباره گزینه هارو خوندم دیدم گزینه گفته میانه سلول
من دورتادور رو در نظر گرفته بودم
ممنون