مشورت تحصیلی
-
سلام من خییییلی مشکل وقت در دروس عمومی دارم که بیشترهم ادبیات باعت این مشکل میشه
برای اینکه سرعتمو ببرم بالا چیکارکنم؟hosna_re سلام برای بالا بردن سرعت باید تست بیشتری بزنید.تعداد تست عمومیتون چقدره؟
-
mehdi_zangane یعنی مثلا هفته بعد یا ماه بعد دوباره می خوام اون درس رو بخونم فقط تستش رو بزنم ؟ خب شاید بعضی جا ها یادم رفته باشه
R.Maryam بله برای درسای اختصاصی این کار کفایت میکنه.خب دقیقا تست میزنید ببینید کجا یادتون رفته و نیاز داره که بخونیدش .
-> ببینید کجا مشکل دارید برید اون قسمت رو مطالعه کنید ویه مقدار تست بزنید براش وهمین روند رو ادامه بدید -
hosna_re سلام برای بالا بردن سرعت باید تست بیشتری بزنید.تعداد تست عمومیتون چقدره؟
mehdi_zangane کمه تقریبا.....ولی مشکلم رو قرابت هایه ادبیاته که واقعا وقتمو میگیره و عقب میمونم تو عمومی
-
sahba سلام.ببینید جوری که من تا حالا دیدم معتدل بودن تو درصدا خیلی بهتره.
اجازه بدید مثالتونو اینطور عوض کنم یکی دوتا درس رو 80 بزنه و دوتا رو 60 .احتمال زیاد از اونی که همه رو 70 زده پایین تر میشه ترازش .البته این درصورتی هست که درجه سختی و ضریب همه درسا یکی باشه.
تو این مثال شما عربی مهمتره نسبت به زبان، درواقع بسیار مهم تره چون ضریب هردو 2 هستش ولی درجه سختی عربی خیلی بشتره.
چرا حالا مثالو تغییر دادم،بخاطر اون 100 درصد، چون اگر درسی رو 100 بزنید یه مقدار تراز اضافه تر از حالت عادی میده بهتون، تا جایی که من میدونم اینطوره.mehdi_zangane ممنوووووون
-
سلام. من پشت کنکوری هستم و روزی 9 ساعت درس میخونم ولی ترازم از 5000 بالاتر نمیره . نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟
-
mehdi_zangane کمه تقریبا.....ولی مشکلم رو قرابت هایه ادبیاته که واقعا وقتمو میگیره و عقب میمونم تو عمومی
hosna_re تعداد تستتون رو افزایش بدید قطعا پیشرفت سرعتی و درصدی به دنبالش میاد. حتما روزی حداقل 10 تا تست قرابت بزنید تا خودتون تاثیرش رو ببینید
-
سلام. من پشت کنکوری هستم و روزی 9 ساعت درس میخونم ولی ترازم از 5000 بالاتر نمیره . نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟
Asma.h77 سلام حتما یه قسمتی از کارتون ایراد داره.کیفیت مطالعه یا تست زدن کم ،تستاتون رو بالا ببرید و با تست زدن سعی کنید درس رو یاد بگیرید وبدونید که تکرار معجزه میکنه پس نا امید نشید و با پشتکار ادامه بدید
-
Asma.h77 سلام حتما یه قسمتی از کارتون ایراد داره.کیفیت مطالعه یا تست زدن کم ،تستاتون رو بالا ببرید و با تست زدن سعی کنید درس رو یاد بگیرید وبدونید که تکرار معجزه میکنه پس نا امید نشید و با پشتکار ادامه بدید
mehdi_zangane ممنون
-
سلام به همه شما بچه های گل کنکوری، امیدوارم پر انرژی و مصمم تر از همیشه توی مسیر درساتون باشید، اگرم نیستید برگردید اینور تو مسیر کنار رفقا که هنوز کلی کار درست حسابی میشه کرد و یه دنیا نتیجه ماجرا رو عوض کرد، دوستای گلم خیلیا اومده بودن تو این چند وقت پرسیده بودن آقا ما تازه میخوایم شروع کنیم و میشه؟ نمیشه؟ میرسم ؟ نمیرسم؟ چیکار باید کنم و ازین دست ماجرا ها ،گفتم یه چند کلامی بنویسم براتون باشد که کمکی باشه براتون. داستان از اونجا شروع میشه که یه روز یه رهگذری از یه مسیری میگذشت که از قضا دوست خوبمون لقمان هم سر یه چار راهی توی مسیر وایساده بود (پاتوق کرده بوده
) رهگذر ماجرای ما ازونجا که دیدی نسبت به مسیری که داره ازش میره نداشته از لقمان میپرسه "دوست عزیز من تا نماز شام میرسم مثلا دانشگاه تهران " و جواب میشنوه راه برو ،رهگذر قیافه ی پوکر فیسی( :| )به خودش میگیره و دوباره سوالو تکرار میکنه و ....ادامه داستانم یحتمل میدونید دیگه،سخن کوتاه کنیم.دوستای گلم موفقیتتون توی این 4 ماه و 20 و اندی روز برمیگرده به نحوه راه رفتن خودتون،ببخشید تلاش کردن خودتون ،یکی یه قدم میره 2 دقیقه میشینه، یکی راه میره، یکی دوان به سوی اوست و یکی دیگه جولانی میده که ملت انگشت تحیر بر دهان میذارن
پس بدونید و آگاه باشید که هرکسی مزد حرکتش به سمت راه رو میگیره .یکی مث میگ میگ تا آخر میره و موفق میشه ، یکی هم مث آقا خرسه خواب زمستونیه . پس چه کنیم حالا .یا علی بگیم و با عزم و اراده قوی ، نیرو و توانمونو برای ادامه راه به کار بندازیم. بشینید ببینید حالا که زدیم به بیابون با خودمون چیا آوردیم .یکی میگه آقا من ظرف آب و 4 تا شوکولات و یه کیک(مثلا ریاضی پایه و دینی و عربی
) دارم ، یکی میگه من هیچی نیاوردم. مام میگیم دم جفتتون گرم ولی هنوز زمان تموم نشده و کلی مغازه سر راه هست و به امید خدا به سلامتی و دلخوشی به انتهای مسیر میرسید و ازین دست داستانا دیگه . توکلتون بخدا باشه عزیزان و جنگنده و پر انرژی باشید . @دانش-آموزان-آلاء
-
سلام به همه شما بچه های گل کنکوری، امیدوارم پر انرژی و مصمم تر از همیشه توی مسیر درساتون باشید، اگرم نیستید برگردید اینور تو مسیر کنار رفقا که هنوز کلی کار درست حسابی میشه کرد و یه دنیا نتیجه ماجرا رو عوض کرد، دوستای گلم خیلیا اومده بودن تو این چند وقت پرسیده بودن آقا ما تازه میخوایم شروع کنیم و میشه؟ نمیشه؟ میرسم ؟ نمیرسم؟ چیکار باید کنم و ازین دست ماجرا ها ،گفتم یه چند کلامی بنویسم براتون باشد که کمکی باشه براتون. داستان از اونجا شروع میشه که یه روز یه رهگذری از یه مسیری میگذشت که از قضا دوست خوبمون لقمان هم سر یه چار راهی توی مسیر وایساده بود (پاتوق کرده بوده
) رهگذر ماجرای ما ازونجا که دیدی نسبت به مسیری که داره ازش میره نداشته از لقمان میپرسه "دوست عزیز من تا نماز شام میرسم مثلا دانشگاه تهران " و جواب میشنوه راه برو ،رهگذر قیافه ی پوکر فیسی( :| )به خودش میگیره و دوباره سوالو تکرار میکنه و ....ادامه داستانم یحتمل میدونید دیگه،سخن کوتاه کنیم.دوستای گلم موفقیتتون توی این 4 ماه و 20 و اندی روز برمیگرده به نحوه راه رفتن خودتون،ببخشید تلاش کردن خودتون ،یکی یه قدم میره 2 دقیقه میشینه، یکی راه میره، یکی دوان به سوی اوست و یکی دیگه جولانی میده که ملت انگشت تحیر بر دهان میذارن
پس بدونید و آگاه باشید که هرکسی مزد حرکتش به سمت راه رو میگیره .یکی مث میگ میگ تا آخر میره و موفق میشه ، یکی هم مث آقا خرسه خواب زمستونیه . پس چه کنیم حالا .یا علی بگیم و با عزم و اراده قوی ، نیرو و توانمونو برای ادامه راه به کار بندازیم. بشینید ببینید حالا که زدیم به بیابون با خودمون چیا آوردیم .یکی میگه آقا من ظرف آب و 4 تا شوکولات و یه کیک(مثلا ریاضی پایه و دینی و عربی
) دارم ، یکی میگه من هیچی نیاوردم. مام میگیم دم جفتتون گرم ولی هنوز زمان تموم نشده و کلی مغازه سر راه هست و به امید خدا به سلامتی و دلخوشی به انتهای مسیر میرسید و ازین دست داستانا دیگه . توکلتون بخدا باشه عزیزان و جنگنده و پر انرژی باشید . @دانش-آموزان-آلاء
mehdi_zangane تو این تاپیک که اومدم
چیزی که بیشتر از این متن نظرمو جلب کرد تاریخ اخرین نظر بود!!!
خیلی جا خوردم. اصلا انتظار نداشتم این همه گذشته باشه :| حدود یه ماه!!!! -
mehdi_zangane تو این تاپیک که اومدم
چیزی که بیشتر از این متن نظرمو جلب کرد تاریخ اخرین نظر بود!!!
خیلی جا خوردم. اصلا انتظار نداشتم این همه گذشته باشه :| حدود یه ماه!!!!sahba زمان در گذره دیگه.باید قدرشو دونست و حسابی ازش استفاده کرد
-
سلام من واس ازمون حدود 9درصد مطالب میخونم ولی اونطور که میخوام نتیجه بگیرم نمیگرم میگنن مرور کن قبل ازمون ولی نمیدونم چطور مرور کنم ممنون میشم راهنمایی کنید:
-
سلام من واس ازمون حدود 9درصد مطالب میخونم ولی اونطور که میخوام نتیجه بگیرم نمیگرم میگنن مرور کن قبل ازمون ولی نمیدونم چطور مرور کنم ممنون میشم راهنمایی کنید:
ALI_hezbollah سلام.میخونید یعنی تست هم میزنید براش؟ و نحوه خوندنتون هم توضیح بدید:) راجع به مرور هم معمولا یک یا دو روز قبل آزمونا باید یه رو خوانی خلاصه از درسا انجام بدید.حالا منظور چیه؟ منظور اینه که طول هفته که شما درس میخونید و تست میزنید ، اون تستایی که فکر میکنید مهم هست و توش نکته وجود داره رو علامت بزنید(مثلا یک دهم تستا علامت میخورن)پس اگر شما ده روزم تست زده باشی یه روزه این تستا رو دوباره میزنی حتی اگر فرض کنیم به اندازه بار اول زمان زدن اون تست طول بکشه. ومعمولا موسسه ای که آزمون میدید یه پیش آزمون بهتون میده .یه زمانی هم برای زدن اون و رفع اشکالاتش بذارید.اینجوری توی یک الی دو روز یه مرور کردید و اگر بازده اتون 60 درصد باشه مثلا به 80 میرسه.
موفق باشید -
mehdi_zangane
شما با کتابخونه رفتن واسه درس خوندن موافقین؟
من تو خونه کاملا شرایط درس خوندنو دارم اما گاهی اوقات صبحا تنبلی میکنم و بیدار شدن برام سخته.حس میکنم اگه با دوستام قرار بزارم که بریم کتابخونه ناچارا باید بیدار شم
اما عموما حس خوبی نسبت به این قضیه ندارن -
با سلام و تشکر از سایت بی نظیر آلاء.. دوستان یه سوال دارم اونم اینه که من اگه از الان بخوام بکوب شروع کنم به درس خوندن و فیلم ها رو دیدن ایا برای کنکور موفق میشوم؟؟... و سوال دیگرم اینه که با وجود تعداد کاربران بالا در این سایت ( کسانی از فیلم ها استفاده میکنند و حتی خود دانش اموزان مدرسه آلاء) چرا کسانی که موفق میشوند برای رتبه های زیر 1000 چرا انقدر کم هستند... یعنی مشکل از کجاست.. مشکل از کم خوندن و یا دیر شروع کردن ؟؟؟ در کل منظورم اینه که با این همه رقیب های سرسخت (منظورم کاربرای سایت) که بیشترشون هم از فیلم های عالی آلاء استفاده میکنند.. و با وجود وقت کمی که مانده ( 4 ماه ) میتوان موفق شد و رتبه زیر 1000 را کسب کرد...؟؟؟؟!!!! ( البته این رو هم بگم که وضعیت تحصیلی من اصلا خوب نبوده و این که تازه انگیزه پیدا کردم برای درس خوندن) ممنون میشم که راهنماییم کنید..)
-
mehdi_zangane
شما با کتابخونه رفتن واسه درس خوندن موافقین؟
من تو خونه کاملا شرایط درس خوندنو دارم اما گاهی اوقات صبحا تنبلی میکنم و بیدار شدن برام سخته.حس میکنم اگه با دوستام قرار بزارم که بریم کتابخونه ناچارا باید بیدار شم
اما عموما حس خوبی نسبت به این قضیه ندارنbanoo ببینید اگر میتونید درحالی که دوستاتون هستن مدیریت کنید زمان درس خوندن و استراحتتون رو و باهم شروع نمیکنید حرف زدن موقع درس خوندن خب کتابخونه هم گزینه مناسبی هستش.وی همون خونه به نظرم صبح پاشید برید بیرون یه ربع پیاده روی کنید بعد با انرژی بشینید پای درس.یه 3 4 روز اینو تمرین کنید روز 5 ام خودتون پر انرژی پا میشید
-
با سلام و تشکر از سایت بی نظیر آلاء.. دوستان یه سوال دارم اونم اینه که من اگه از الان بخوام بکوب شروع کنم به درس خوندن و فیلم ها رو دیدن ایا برای کنکور موفق میشوم؟؟... و سوال دیگرم اینه که با وجود تعداد کاربران بالا در این سایت ( کسانی از فیلم ها استفاده میکنند و حتی خود دانش اموزان مدرسه آلاء) چرا کسانی که موفق میشوند برای رتبه های زیر 1000 چرا انقدر کم هستند... یعنی مشکل از کجاست.. مشکل از کم خوندن و یا دیر شروع کردن ؟؟؟ در کل منظورم اینه که با این همه رقیب های سرسخت (منظورم کاربرای سایت) که بیشترشون هم از فیلم های عالی آلاء استفاده میکنند.. و با وجود وقت کمی که مانده ( 4 ماه ) میتوان موفق شد و رتبه زیر 1000 را کسب کرد...؟؟؟؟!!!! ( البته این رو هم بگم که وضعیت تحصیلی من اصلا خوب نبوده و این که تازه انگیزه پیدا کردم برای درس خوندن) ممنون میشم که راهنماییم کنید..)
mmoohhaammaadd77 سلام دوست عزیز.ببین شما یه همتی کن همینجا رو برو از اولین کامنت شروع کن به خوندن و تا آخر بیا .قطعا 99 درصد سوالات براشون جواب هست .اگر بازم احساس کردی سوالی داری بپرس در خدمتت هستیم.
-
mmoohhaammaadd77 سلام
برای شروع کردن درسته زمان ازدست رفته ولی دیرنیست چه بسا افرادی که هنوز بطورجدی نخوندن وشماهم که فرمودین انگیزه برای خوندن واعتمادبه نفس کافی برای شروع دارین خیلی کمک کننده است درموفقیتتون .ازهرلحظه که برای کنکور بخونید احتمال موفقیت هست چه بساافرادی که بعدازعید انگیزه خوندن نداشته باشن وازدوررقابت برن کنار.
درموردسوالتون کاربران آلایی نتایج مطلوبشونوغالبا گرفتن ما رتبه 42 800 زیر1000 ودانشجوهای دانشگاهای دولتی زیادداشتیم بعضیاهم شاید درانتخاب رشته موفق نبودن یا دیرشروع کردن ودیرباآلا آشنا شدن وبعضیاهم که شاید انگیزه خوندن نداشتن وگرنه آلا برای غالب بچه ها مفید بوده .
مثلا خوده من شیمی استوکیومتریم حذف بود سال اول کنکورم ولی الان بهترین مبحثه برام وقسمتای دیگه ودرسای دیگه .اینم بگم این خوده شمایی که میتونی موفقیت وآیندتو بخری اگه بخواین واقعا باتمام وجود وقت بزارید ان شاءالله موفق میشید .
-
banoo ببینید اگر میتونید درحالی که دوستاتون هستن مدیریت کنید زمان درس خوندن و استراحتتون رو و باهم شروع نمیکنید حرف زدن موقع درس خوندن خب کتابخونه هم گزینه مناسبی هستش.وی همون خونه به نظرم صبح پاشید برید بیرون یه ربع پیاده روی کنید بعد با انرژی بشینید پای درس.یه 3 4 روز اینو تمرین کنید روز 5 ام خودتون پر انرژی پا میشید
mehdi_zangane در مشورت تحصیلی گفته است:
banoo ببینید اگر میتونید درحالی که دوستاتون هستن مدیریت کنید زمان درس خوندن و استراحتتون رو و باهم شروع نمیکنید حرف زدن موقع درس خوندن خب کتابخونه هم گزینه مناسبی هستش.وی همون خونه به نظرم صبح پاشید برید بیرون یه ربع پیاده روی کنید بعد با انرژی بشینید پای درس.یه 3 4 روز اینو تمرین کنید روز 5 ام خودتون پر انرژی پا میشید
چون 3 نفر دوست صمیمی هستیم فکر کنم پیشنهاد دومتون خیلی برام بهتر باشه
ممنونم از فردا انجامش میدم -
mehdi_zangane در مشورت تحصیلی گفته است:
چون 3 نفر دوست صمیمی هستیم فکر کنم پیشنهاد دومتون خیلی برام بهتر باشه
ممنونم از فردا انجامش میدمbanoo خوبه موفق باشید:)