یه سوال ترکیبی از فصل 7 یازدهم و فصل 5 دوازدهم
-
دوستان یه دو تا سوال واقعا ذهنمو درگیر کرده :)))))
میدونیم که اسپرم برا حرکتش نیاز به انرژی داره (که به همین منظور رو تنه اش اندامک میتوکندری موجوده)
و بازم میدونیم 2 عدد غده ویزیکول سمینال مایع غنی از فروکتور ترشح میکنن که قند مورد نیاز سلول برای ساخت ATP رو تامین میکنه
بعد تو فصل 5 دوازدهم از گلوکز به عنوان ماده اولیه برای ساخت ATP یاد میشه
نمیشه بگیم اینجا استثناء بوجود میاد و ماده اولیمون مستقیما خود فروکتوز هست؟ ( آخه میدونیم که گلوکز برا رسیدن به فروکتوز فسفاته دو تا ATP مصرف میکنه)
اگه بله پس یه سوال دیگه
فروکتوز فسفاته حاصل از اکسایش گلوکز ، فسفات های خودش رو از اون دو تا ADP+P که طی تبدیل گلوکز به فروکتوز فسفاته تولید شدن تامین میکنه
اگه فرض کنیم تو اسپرم فروکتوز ماده اولیه اس
برای تبدیل شدن به فروکتوز فسفاته از فسفات های آزاد در سیتوپلاسم استفاده میکنه؟؟؟ -
وقتی فروکتوز وارد سیتوپلاسم سلول اسپرم حاوی توانایی حرکت شد
برای تبدیل شدن به فروکتوز فسفاته از فسفات های آزاد در سیتوپلاسم استفاده میکنه؟؟؟ و این عمل بدون مصرف ATP هست؟
یعنی تو این مرحله +NAD مصرف میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
-
-
وقتی فروکتوز وارد سیتوپلاسم سلول اسپرم حاوی توانایی حرکت شد
برای تبدیل شدن به فروکتوز فسفاته از فسفات های آزاد در سیتوپلاسم استفاده میکنه؟؟؟ و این عمل بدون مصرف ATP هست؟
یعنی تو این مرحله +NAD مصرف میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام
شما از کجا مطمئنی که روش ساخت ATP از فروکتوز مثل گلوکز؟ تو کتاب کار خوندی؟ چون من خودم نمیدونم و جایی هم ندیدم که این مسئله رو مطرح کنند میپرسم. -
سلام
شما از کجا مطمئنی که روش ساخت ATP از فروکتوز مثل گلوکز؟ تو کتاب کار خوندی؟ چون من خودم نمیدونم و جایی هم ندیدم که این مسئله رو مطرح کنند میپرسم.@kosar-mortazavi تراوشات ذهنی خودم بود :|
-
@kosar-mortazavi تراوشات ذهنی خودم بود :|
Abolfazl Sattari
اهامیگم جایی همچین چیزی ندیده بودم
-
Abolfazl Sattari
اهامیگم جایی همچین چیزی ندیده بودم
@kosar-mortazavi استاد درست درمون اطرافت هس بپرسی؟
-
دوستان یه دو تا سوال واقعا ذهنمو درگیر کرده :)))))
میدونیم که اسپرم برا حرکتش نیاز به انرژی داره (که به همین منظور رو تنه اش اندامک میتوکندری موجوده)
و بازم میدونیم 2 عدد غده ویزیکول سمینال مایع غنی از فروکتور ترشح میکنن که قند مورد نیاز سلول برای ساخت ATP رو تامین میکنه
بعد تو فصل 5 دوازدهم از گلوکز به عنوان ماده اولیه برای ساخت ATP یاد میشه
نمیشه بگیم اینجا استثناء بوجود میاد و ماده اولیمون مستقیما خود فروکتوز هست؟ ( آخه میدونیم که گلوکز برا رسیدن به فروکتوز فسفاته دو تا ATP مصرف میکنه)
اگه بله پس یه سوال دیگه
فروکتوز فسفاته حاصل از اکسایش گلوکز ، فسفات های خودش رو از اون دو تا ADP+P که طی تبدیل گلوکز به فروکتوز فسفاته تولید شدن تامین میکنه
اگه فرض کنیم تو اسپرم فروکتوز ماده اولیه اس
برای تبدیل شدن به فروکتوز فسفاته از فسفات های آزاد در سیتوپلاسم استفاده میکنه؟؟؟این پست پاک شده! -
حالا صبر کن تا فردا بچه ها میان شاید نظری داشتن.
درکت میکنم منم از این سوالا برام پیش میاد آدم سر درد میگیره زیاد بهش فکر کنه به نتیجه ای نرسه@kosar-mortazavi :))))))))