خطر
-
دوستان لطفا نشرش بدید
خودتون هم رعایت کنید لطفا،بخاطر جونِ خودتون،واقعا متوجه نمیشم خیلی ها اصلا درکی از این موضوع ندارن و میگن که دروغه!!!من خودم چند ماه پیش کرونا گرفتم..واقعا سخت بود..وضعیتِ تهران واقعا بده،مردم دیگه اونجور که باید رعایت نمیکنن،لااقل شما حواستون باشه
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
دوستان لطفا نشرش بدید
خودتون هم رعایت کنید لطفا،بخاطر جونِ خودتون،واقعا متوجه نمیشم خیلی ها اصلا درکی از این موضوع ندارن و میگن که دروغه!!!من خودم چند ماه پیش کرونا گرفتم..واقعا سخت بود..وضعیتِ تهران واقعا بده،مردم دیگه اونجور که باید رعایت نمیکنن،لااقل شما حواستون باشه
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشمZeinab Siri مرسی که گفتید
-
Zeinab Siri مرسی که گفتید
reyhane karimi 0 خواهش میکنم
-
سلام به همگی
کرونا هست ولی درمان داره و درمانش هم با طب اسلامی است در خانواده خودمان مادربزرگ دایی هایم گرفتن و خانواده خودم کامل گرفتن ولی خداروشکر به دلیل رعایت دستوارت طب اسلامی خداروشکر همه مان سالم شدیم ومشکلی برامون پیش نیامد و بگم که طب اسلامی طب ساختگی نیست و بلکه بر اساس احادیث و سخنان ائمه اطهار است و اگر مردم دستوارت طب اسلامی را رعایت میکردن کرونا انگلیسی که سهل هر نوع ویروس بدتر از ان هم «خدای نکرده و انشاءالله که کسی نگیره » میگرفت درمان میکنه و این هم بگم اگر شخصی بگیره تا خدا نخواهد زنده نمیمونه و مرگ و زندگی دست خداست
انشاءالله که همه شما و خانواده هاتون سالم باشید
نظرات همه برای من محترمه و من صرفا جهت اطلاع رسانی گفتم و منظور خاصی ندارم -
دوستان لطفا نشرش بدید
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشمZeinab Siri
بله حق با شماست مادر منم کرونا گرفتن آذر ماه توی یه اتاق قرنطینه کردیم بعد از چند هفته خوب شدن ولی خب اوضاع برای من سخت شده بود، هم درسای خودم هم کمک به داداشم وهم آشپزی و.... -
سلام به همگی
کرونا هست ولی درمان داره و درمانش هم با طب اسلامی است در خانواده خودمان مادربزرگ دایی هایم گرفتن و خانواده خودم کامل گرفتن ولی خداروشکر به دلیل رعایت دستوارت طب اسلامی خداروشکر همه مان سالم شدیم ومشکلی برامون پیش نیامد و بگم که طب اسلامی طب ساختگی نیست و بلکه بر اساس احادیث و سخنان ائمه اطهار است و اگر مردم دستوارت طب اسلامی را رعایت میکردن کرونا انگلیسی که سهل هر نوع ویروس بدتر از ان هم «خدای نکرده و انشاءالله که کسی نگیره » میگرفت درمان میکنه و این هم بگم اگر شخصی بگیره تا خدا نخواهد زنده نمیمونه و مرگ و زندگی دست خداست
نظرات همه برای من محترمه و من صرفا جهت اطلاع رسانی گفتم و منظور خاصی ندارم -
دوستان لطفا نشرش بدید
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشمZeinab Siri ممنون بابت اطلاع رسانی
-
دوستان لطفا نشرش بدید
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-تجربی-راه-ابریشمZeinab Siri
ممنون که به این موضوع اهمیت دادید و براش تاپیک زدید -
سلام به همگی
نظرات همه برای من محترمه و من صرفا جهت اطلاع رسانی گفتم و منظور خاصی ندارم@فرناز-مقیمی ممنون دوست عزیز
-
Zeinab Siri
بله حق با شماست مادر منم کرونا گرفتن آذر ماه توی یه اتاق قرنطینه کردیم بعد از چند هفته خوب شدن ولی خب اوضاع برای من سخت شده بود، هم درسای خودم هم کمک به داداشم وهم آشپزی و....Maryam Nateqi بله دقیقا..من هم کرونا گرفتم و هم مسئول رسیدگی به پدرومادر کروناییم شدم،میدونم چقدر سخته
-
Zeinab Siri ممنون بابت اطلاع رسانی
@فرناز-مقیمی خواهش میکنم عزیز
-
Zeinab Siri
ممنون که به این موضوع اهمیت دادید و براش تاپیک زدیدMaryam Nateqi وظیفس
-
Maryam Nateqi بله دقیقا..من هم کرونا گرفتم و هم مسئول رسیدگی به پدرومادر کروناییم شدم،میدونم چقدر سخته
Zeinab Siri
انشالله که این بلای جان از همه انسان ها دور بشه -
Zeinab Siri
انشالله که این بلای جان از همه انسان ها دور بشهMaryam Nateqi انشالله ،به حق صاحب الزمان