مشکل در تست زنی
-
سلام دوستان خسته نباشید.من هرچی میخونم بعد که میخوام تست بزنم متاسفانه درصد تست هام خیلی پایین میشه.(از اونی که فکر میکنی خیلی پایین تر
)
به نظرتون مشکل از کجاست؟چه کار کنم درصد بیاد بالاتر.اگه همچین مشکلی داشتین و رفع شده ممنون میشم راهنمایی کنید.تشکر -
سلام دوستان خسته نباشید.من هرچی میخونم بعد که میخوام تست بزنم متاسفانه درصد تست هام خیلی پایین میشه.(از اونی که فکر میکنی خیلی پایین تر
)
به نظرتون مشکل از کجاست؟چه کار کنم درصد بیاد بالاتر.اگه همچین مشکلی داشتین و رفع شده ممنون میشم راهنمایی کنید.تشکر -
)
به نظرتون مشکل از کجاست؟چه کار کنم درصد بیاد بالاتر.اگه همچین مشکلی داشتین و رفع شده ممنون میشم راهنمایی کنید.تشکرAmir 6
سلام ببین دوست عزیز تو هر وقت که میخوای تست درسی رو بزنی قبلش ی مورد ۲۰ الی ۳۰ دقیقه ای روی اون درس داشته باش و نکات مهمش که درآوردی رو بخون بعد از اونم درجا نرو تست اون مبحث رو بزنی دوباره ی ۲۰دقیقه نیم ساعت استراحت به خودت بده که فکرت یکمی آروم شه بعدش برو تست بزن ( البته من خودم اینجوری تست میزنم و دیگران رو نمیدونم ولی تا الان که نتایج خوبی داشته واسم) -
)
به نظرتون مشکل از کجاست؟چه کار کنم درصد بیاد بالاتر.اگه همچین مشکلی داشتین و رفع شده ممنون میشم راهنمایی کنید.تشکرAmir 6 داداش دلیلای زیادی میتونه داشته باشه یکی اینکه مفاهیم رو درک نکردی یا اشتباه فهمیدی دلیل دیگه اینه که مرور نکردی و خیلی چیزای دیگه
بعد از هر مبحثی که میخونی تستاشو بزن و سعی کن با هر بحثی که پیش میری دست به قلم بشی