شروع از امروز یک یازدهمی:)
-
سلام بچه هاا> امیدوارم حالتون خوبه خوب باشه...
من واقعیت اینکه از الان میخوام شروع کنم بخونم هدف اصلیم اینکه بتونم تو آزمون جامع اول سنجش که بعد عیده بتونم شرکت کنم به نظرتون میرسووونم؟
یازده تجربی
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
کنکوری کنکور سرنوشت -
سلام،چندم هستید؟
-
سلام،چندم هستید؟
Zeinab Siri یازدهمی ام میخوام ازمون جامع یازدهم شرکت کنمم
-
نیازی نیست از الان سنجش شرکت کنید...قلمچی یا گزینه۲ شرکت کنید
-
نیازی نیست از الان سنجش شرکت کنید...قلمچی یا گزینه۲ شرکت کنید
Zeinab Siri اخه مشکلم اینکه باید یازدهمو همه درساشو به جز زیست از اول شروع کنم
برا هیمنم هست که ازمون جامع سنجشو بدم چون بقیه با بودجه بندیه خودشون رفتن جلو ولی سنجش اینطوریه که از اول تا یه بخش مشخصه : -
نه دوستِ عزیز ،از اول شروع نکنید ..از همین جایی که هستید ادامه بدید و توی عید و تابستون بقیه چیزا رو بخونید
-
سلام دوست عزیز
شما سال یازدهمی هستید و به نظر من برنامهتون جوری باشه که بتونید تا خرداد یازدهم رو با تست و اینها ببندید و تا آخر تابستون دهم رو اوکی کنید.اگه این کار رو بتونید انجام بدید خیلی پیشرفت خواهید کرد -
نه دوستِ عزیز ،از اول شروع نکنید ..از همین جایی که هستید ادامه بدید و توی عید و تابستون بقیه چیزا رو بخونید
Zeinab Siri مرسی از راهنماییتون:)
-
سلام دوست عزیز
شما سال یازدهمی هستید و به نظر من برنامهتون جوری باشه که بتونید تا خرداد یازدهم رو با تست و اینها ببندید و تا آخر تابستون دهم رو اوکی کنید.اگه این کار رو بتونید انجام بدید خیلی پیشرفت خواهید کردAriyan Sherkati azin مرسی از پیشنهادت:)
-
Ariyan Sherkati azin مرسی از پیشنهادت:)
Zahra Rafiei اینم بگم...اصلا نگران نباشید
من دهم که بودم فکر میکردم که از بقیه عقبم و تابستونو از دست دادم چون درسا رو تو تابستون پیشخوانی نکردم...رفتم یازدهم فکر کردم که چون دهمو از دست دادم دیگه نمیرسم...رفتم دوازدهم گفتم دیگه اصلا نمیرسم ک ۳تاااا پایه باهمه و الانم که پشت کنکورم فکر میکنم که ۴ماه وقتِ کمیه،،،میخوام بگم ذهنیت منفی همیشه هست،اهمیت ندادن مهمه -
من دهم که بودم فکر میکردم که از بقیه عقبم و تابستونو از دست دادم چون درسا رو تو تابستون پیشخوانی نکردم...رفتم یازدهم فکر کردم که چون دهمو از دست دادم دیگه نمیرسم...رفتم دوازدهم گفتم دیگه اصلا نمیرسم ک ۳تاااا پایه باهمه و الانم که پشت کنکورم فکر میکنم که ۴ماه وقتِ کمیه،،،میخوام بگم ذهنیت منفی همیشه هست،اهمیت ندادن مهمهZeinab Siri آهان اتفاقا الان گفتی که از اول شروع نکنم واقعا یه جرقه زد تو ذهنم مرسی که راهنمایی کردی واقعا:)
امیدوارم موفق باشی -
Zeinab Siri آهان اتفاقا الان گفتی که از اول شروع نکنم واقعا یه جرقه زد تو ذهنم مرسی که راهنمایی کردی واقعا:)
امیدوارم موفق باشی -
من واقعیت اینکه از الان میخوام شروع کنم بخونم هدف اصلیم اینکه بتونم تو آزمون جامع اول سنجش که بعد عیده بتونم شرکت کنم به نظرتون میرسووونم؟
یازده تجربی
دانش-آموزان-آلاء
کنکوری کنکور سرنوشتZahra Rafiei فقط یادت باشه مهم نیست کامل بخونی مهم اینه که هرجقدر خوندیرو مفید خونده باشی
مواظب باش جوری نخونی که بعدش ناامید بشی
یه درس رو خوندن و فهمیدنش بهتره ازینکه کل کتابو بخونی ولی چیزی ازش نفهمی.. -
من دهم که بودم فکر میکردم که از بقیه عقبم و تابستونو از دست دادم چون درسا رو تو تابستون پیشخوانی نکردم...رفتم یازدهم فکر کردم که چون دهمو از دست دادم دیگه نمیرسم...رفتم دوازدهم گفتم دیگه اصلا نمیرسم ک ۳تاااا پایه باهمه و الانم که پشت کنکورم فکر میکنم که ۴ماه وقتِ کمیه،،،میخوام بگم ذهنیت منفی همیشه هست،اهمیت ندادن مهمهZeinab Siri من 3 ماهه خوندم تقریبا 70 درصد درسارو خوندم تا کنکور هم 120 روز وقت داری خیلی زیاده از همین الان شروع کنی بهش میرسی
-
Zahra Rafiei فقط یادت باشه مهم نیست کامل بخونی مهم اینه که هرجقدر خوندیرو مفید خونده باشی
مواظب باش جوری نخونی که بعدش ناامید بشی
یه درس رو خوندن و فهمیدنش بهتره ازینکه کل کتابو بخونی ولی چیزی ازش نفهمی..Mehdi Hosseinbor
مرسی از راهنماییت:) -
یازده تجربی
دانش-آموزان-آلاء
کنکوری کنکور سرنوشتZahra Rafiei سلام خواستن توانستن است اگه بخوایی صددرصد می تونی
-
Zahra Rafiei سلام خواستن توانستن است اگه بخوایی صددرصد می تونی
فاطمه خورشیدی
مرسی