سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
راه ابریشم ریاضی تجربی
-
![متن جایگزین](![آدرس عکس]
- سلام دوستان میشه این دو تا رو حل کنین تشریحی
ممنون ️
- سلام دوستان میشه این دو تا رو حل کنین تشریحی
-
محسن محمدخانی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to محسن محمدخانی on آخرین ویرایش توسط محسن محمدخانی انجام شده
-
فقط نمیدونم چرا جواب سوال دوم تو گزینه ها نیست
(حتما جوابش درسته چون حتی رو سایت mathway هم چک کردم و جواب درست همینه) -
nasirimahdi01 سوال اول چجوری آخرش شده ۳رادیکال۲فرجه۶
من هرچی حساب میکنم ب اون نمیرسم -
محسن محمدخانی به مقدار رادیکال دو ضرب در سه رادیکال یک دوم به فرجه 3 میرسی؟؟؟
-
محسن محمدخانی تجربی دانش آموزان آلاءreplied to nasirimahdi01 on آخرین ویرایش توسط محسن محمدخانی انجام شده
nasirimahdi01 اره به این میرسم ولی نمیدونم چجوری این(رادیکال ۲ضربدر۳رادیکال یک دوم فرجه ۳) میشه اون(۳تا رادیکال۲فرجه۶)
-
-
-
nasirimahdi01 فارغ التحصیلان آلاء المپیادیاreplied to محسن محمدخانی on آخرین ویرایش توسط nasirimahdi01 انجام شده
محسن محمدخانی خب ببین اینا تو فصل 3 سال دهم کامل شرح داده شده ولی خب من کوتاه اینجا برات توضیح بدم
وقتی میخوای دو تا عبارت رادیکالی رو در هم ضرب کنی باید فرجه ها با هم برابر باشن
خب اگه نبودن چی؟؟؟
ایرادی نداره برابرشون میکنیم
راهش هم اینه که فرجه رو ضرب در یه عدد میکنیم و داخل رادیکال رو به توان همون عدد میرسونیم (البته اینجا دقت به عواملی که تو رادیکال برای ما حساسیت ایجاد میکنن مثل منفی نشدن و یا از بین نبردن ابهام و ایناش مطرحه که باید بهش دقت کنی)مثلا رادیکال 4 به فرجه 3 با رادیکال 16 به فرجه 6 برابره
تو این سوال هم همین کار رو انجام میدیم یعنی هر دو رو به فرجه 6 میرسونیم و بعد عدد داخل دو رادیکال هم فرجه رو در هم ضرب میکنیم
طبق توضیحات بالا رادیکال 2 مساوی رادیکال 8 به فرجه 6 هستش (دقت کن که فرجه سه برابر شد و داخل به توان 3 رسید) و رادیکال یک دوم به فرجه 3 برابر با رادیکال یک چهارم به فرجه 6 هستشحالا که همه عبارت های رادیکالی هم فرجه شدن داخل رادیکال اونا رو در هم ضرب میکنیم که خب طبیعتا ضرب یک چهارم در 8 برابر دو میشه
لذا الان ما یه رادیکال 2 به فرجه 6 داریم و یه عدد 3 که از اول اونجا نشسته بود و در لا به لای دعوای رادیکال ها داشت ماستشو میخورد
نتیجه این که حاصل این عملکرد ما میشه 3 ضرب در رادیکال 2 به فرجه 6