انجام ندادن برنامه 
-
سلام من مشاور گرفتم ولی اون که بهم یه برنامه میده وباید تو یه هفته انجامش بدم ولی نمیتونم نمیدونم چکار کنم الان پایه یازدهمم.
-
سلام من مشاور گرفتم ولی اون که بهم یه برنامه میده وباید تو یه هفته انجامش بدم ولی نمیتونم نمیدونم چکار کنم الان پایه یازدهمم.
Carel Jhanson
مثلا گفته باید تو این یه هفته=زیست فصل اول ۲۰۰ تست
ریاضی یه فصل ۱۰۰ تست
عربی ۳ درس با ۱۵۰ تست
ادبیات سه درس ۱۵۰ تست
دینی ۴ درس ۲۰۰ تست
خارجه درس ۱۵۰ تست
ه
فیزیک فصل۱ ۱۰۰ تستوشیمی نصف فصل ۱
اصلا نمیتونم دیگه درسای جدیدو بخونم
بنظرتون سنگین نیست؟؟؟
-
Carel Jhanson
ریاضی یه فصل ۱۰۰ تست
عربی ۳ درس با ۱۵۰ تست
ادبیات سه درس ۱۵۰ تست
دینی ۴ درس ۲۰۰ تست
خارجه درس ۱۵۰ تست
ه
بنظرتون سنگین نیست؟؟؟
-
Carel Jhanson
ریاضی یه فصل ۱۰۰ تست
عربی ۳ درس با ۱۵۰ تست
ادبیات سه درس ۱۵۰ تست
دینی ۴ درس ۲۰۰ تست
خارجه درس ۱۵۰ تست
ه
بنظرتون سنگین نیست؟؟؟
Carel Jhanson سلام برنامه اونو بریز دور این مشاور ها یه تیپ برنامه رو برا ۱۰۰ نفر تجویز میکنن بدون شناخت روی هر دانش آموز
خودت با توجه به توانایی هات برنامه ریزی کن در طول روز هم ببین چه مقدار زمان رو تلف میکنی اونا به مرور کم کن -
Carel Jhanson لازم نیست کل دنیا رو تگ کنی
-
Carel Jhanson دوست عزیزسلام!معمولا کسی نمیتونه با مشاور کنار بیاد البته من که اینجورم خیلی حرصشون میدم!
مشاور نمیتونه تورو درک کنه و احساسات تورو بشناسه توهینی نباشه دمشونم گرم کارشون خیلی سخته ولی خب شما سعی کن روی پای خودتون وایسین اونا سعی میکنن حرفای خودتو به صورت ادبی به خودت بگن
کسی رو واقعا نمیشناسم مشاوره گرفته ولی عمل کرده باشه جز سال آخر که جای خودشو داره اینا طبیعین چون طرف مقابل شما شناختی رو شما نداره و نمیتونه شمارو درک کنه توانایی ها ویادگیری افراد باهم متفاوتن علایقشون به یه درس فرق داره شما چرا خودتون برنامه نمیریزید؟؟دوجلسه ای برید کار دستتون بیاد بعد خودتون شروع کنید قاعدتا هدفاتون برای شما مهم تره تا مشاور پس بهتر میتونید از پسش بربیاین
ولی اگر واقعا نیازمند کسی هستید که باتون همکاری کنه مشاوره میتونه گزینه ی خوبی باشه!! روی زمان بندی تمرکز نکنید بیشتر روی کیفیت خوندن وقت بزارید اگر به شما میگن سه ساعت زیست بخون شما ساعت رو فقط برا فرجه بزارید و خوب استفاده کنیو کیفیتشو بالا ببرید موفق باشید!
چه اینقد زیاد شدببخشید
-
Carel Jhanson
ریاضی یه فصل ۱۰۰ تست
عربی ۳ درس با ۱۵۰ تست
ادبیات سه درس ۱۵۰ تست
دینی ۴ درس ۲۰۰ تست
خارجه درس ۱۵۰ تست
ه
بنظرتون سنگین نیست؟؟؟
Carel Jhanson به نظرم درگیر کمیت نشو پنج تست یا 100 تست فرق نداره به خصوص که یازدهمی نظر من رو میشنوی پا به پای مدرسه پیش بیا و یازدهم رو بخون و تو عید دهم رو بخون و تست بزن تو خرداد امتحانات یازدهم رو بده و تو تابستون دوباره دهم و یازدهم رو مرور کن و تو دوازدهم هم زمان با مدرسه پیش بیا و تست بزن و نیم سال اول دوباره دهم رو بخون و نیم سال دوم دوازدهم رو به همراه یازدهم و دوباره تو عید مرور و جمع بندی میکنی (برنامه یک سال رو یک جا بهت دادم/:) و تو اردیبهشت ماه مباحث مونده از دواردهم رو جمع میکنی و تو خرداد با خیال راحت امتحان هات رو میدی و راحت تر کنکورت رو (: ببین وقت به اندازه کافی داری من خیلی آزمون و خطا کردم و الان دچار اضطراب شدیدی هستم و همش دوست دارم برگردم یازدهم ولی دیر شده و من همین مدت رو فقط دارم...از قرار معلوم امسال هم پایان تر دهم و یازدهم آنلاین هست پس میتونی تاریخ و زمین رو تقلب کنی ولیییی به هیچ وجه هیچ کدوم از امتحان هات رو تقلب نکن حتی همین الان و اصلا به حرف دوزاری این و اون که میگن مدرسه بده سر کلاس نباش و ... گوش نکن من کردم عین چی هم پشیمونم پس این از این ها و حالا مشاور جان رو که فقط بلده جیبت رو خالی کنه بنداز کنار و بگرد یه مشاور حسابی پیدا کن دو ماه باهاش باش یاد گرفتی چه کنی بندازش کنار و خودت بنویس برنامت رو و این که فرصت ها رو غنیمت بشمر نشه ته 1400 بگی اه چه سال بدی بود و ازش بدت بیاد مثل من که از 99 خیلییی بدم میاد...درضمن حتی اگر پزشکی تهران رو هم میخوای همین طور که گفتم برنامه بریزی و جمع کنی قطعا میاری و بدون تست زدن خیلی مهمه و این که آزمون دادن هم همین طور میتونی خودت از خودت آزمون بگیری موفق باشی (:
-
Carel Jhanson سلام
اولین راه اینه که یک هفته هرچه قدر می تونین عمل کنید، بعد به مشاور تون بگید که این سطح توان منه و برنامه را سبک تر بکنه ،اول با خود مشاور تون مطرح کنید
اگر توجه نکرد میشه مثل خیلی دیگه از مشاورا که متاسفانه باید بگم بودنش فایده زیادی نداره -
Carel Jhanson
ریاضی یه فصل ۱۰۰ تست
عربی ۳ درس با ۱۵۰ تست
ادبیات سه درس ۱۵۰ تست
دینی ۴ درس ۲۰۰ تست
خارجه درس ۱۵۰ تست
ه
بنظرتون سنگین نیست؟؟؟
Carel Jhanson تو یه هفته نه والا اینارو میشه تو دو روز زد
-
Carel Jhanson تو یه هفته نه والا اینارو میشه تو دو روز زد
mohammad kebryia سطح توان افراد متفاوته، انشاالله ایشون هم چند وقت دیگه قوی تر میشه