مجموعه تست ها
-
سلام دوستاان خسته نباشید
یه سوال داشتم
من مجموعه تست های شیمی و زیست رو ندیدم چون همونطور که میدونید دیر منتشر می شدند حالا بنظر شما این تست هارو کی بزنم خوبه ؟از اسفند بزنم یا بزارم تو عید؟
در ضمن اینطور نیست که کلا تست نزده باشم از روی کمک درسی تا جایی که تونستم تستارو زدم
لطفا نظراتتون رو بگین -
-
سلام من هم همچین وضعیتی داشتم ولی با تلاش بیشتر برنامه فعلی رو جلو بیارید و بطور موازی تستها رو جلو بیارید در ضمن اینو بگم که تستها خیلی کمتر طول میکشه دیدنشون البته در درس زیست شیمی هم اندازه درسنامه نمیشه ستاره دار ها رو فعلا جلو بیارید تا وقتی که وقت شد بقیه تستها رو کار کنید
البته من خودم اینطور میبینم که فعلا تستهای دوازدهم از نوبت اول رو میارم جلو تا به گدار برسم عید که بیشتر وقتم آزاده تستهای پایه رو بزنم
@Mohsen-Sari ولی منتظر بقیه هم بمونید شاید نظر بهتری داشته باشن -
سلام من هم همچین وضعیتی داشتم ولی با تلاش بیشتر برنامه فعلی رو جلو بیارید و بطور موازی تستها رو جلو بیارید در ضمن اینو بگم که تستها خیلی کمتر طول میکشه دیدنشون البته در درس زیست شیمی هم اندازه درسنامه نمیشه ستاره دار ها رو فعلا جلو بیارید تا وقتی که وقت شد بقیه تستها رو کار کنید
البته من خودم اینطور میبینم که فعلا تستهای دوازدهم از نوبت اول رو میارم جلو تا به گدار برسم عید که بیشتر وقتم آزاده تستهای پایه رو بزنم
@Mohsen-Sari ولی منتظر بقیه هم بمونید شاید نظر بهتری داشته باشنابوالفضل ریسی
ممنونم عزیز -
ابوالفضل ریسی
ممنونم عزیز -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد