انگیزه
-
سلام بچه ها
دیگه خسته شدم اصلا نمیتونم بخونم
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
narjes96 شکر خدا
-
چرا؟؟؟؟؟؟
-
narjes96 دوست عزیز نگران نباشید کاملا طبیعی هستش و این اتفاق برای خیلی ها میفته یکی توی دوره زمانی دی یکبار هم بعد عید. فکرتون رو آزاد کنید و گذشته هرچی بوده رو بریزید دور چون اسمش روش یعنی چیزی که گذشت ، حال رو دریابید و با توکل به خدا مسیرتون رو ادامه بدید و اگر اشتباهاتی توش بوده اصلاحش کنید، به امید خدا موفق خواهید بود
-
narjes96 دوست عزیز نگران نباشید کاملا طبیعی هستش و این اتفاق برای خیلی ها میفته یکی توی دوره زمانی دی یکبار هم بعد عید. فکرتون رو آزاد کنید و گذشته هرچی بوده رو بریزید دور چون اسمش روش یعنی چیزی که گذشت ، حال رو دریابید و با توکل به خدا مسیرتون رو ادامه بدید و اگر اشتباهاتی توش بوده اصلاحش کنید، به امید خدا موفق خواهید بود
mehdi_zangane نمیدونم چرا اصلا نمیتونم بخونم.با اینکه خیلی سعی میکنم
-
mehdi_zangane نمیدونم چرا اصلا نمیتونم بخونم.با اینکه خیلی سعی میکنم
narjes96 به چیزایی ک در انتظارته فک کن .به خدا مخصوصا
آیندتو ببین چشاتو ببندو بهش فکر کن -
narjes96 به چیزایی ک در انتظارته فک کن .به خدا مخصوصا
آیندتو ببین چشاتو ببندو بهش فکر کنmamali8080 خیلی سعی میکنم
ولی واقعا نمیکشم
نمیدونم چرا -
sahba عالی بود براوو
-
mamali8080 خیلی سعی میکنم
ولی واقعا نمیکشم
نمیدونم چراnarjes96 ی بار چشاتو ببند و خودتو تو یکی از بهترین بیمارستانای شهرت پشت میز فرض کن
-
narjes96 ی بار چشاتو ببند و خودتو تو یکی از بهترین بیمارستانای شهرت پشت میز فرض کن
mamali8080 همه این حرفا رو قبول دارم
ولی نمیدونم چرا نمیتونم بخونم
هرکاریم میکنم بهتر نمیشه -
یا اینکه چشماتو ببند و دراز بکش به یه آسمون آبیه قشنگ فک کن و سعی کن از آسمون خودتو ببینی ک دراز کشیدی.باور کن جواب میده
-
narjes96 عزیزم این دوره برا همه پیش میاد. خیلی ها از امروز استارت زدن. توان دوباره شروع کن. لازمم نی ک ی دفعه ی عالمه درس بخونی. ی ساعتی برای هر روزت با توجه ب حس و حالت در نظر بگیر شروع کن با درسایی ک علاقه داری یا راحت ترن. ی سره پای کتاب نشین. تنها کسی ک میتونه کمکت کنه خودتی. ب خودت امید بده. اینا تجربه شخصی منه. امیدوارم ک حس و حالت هرچی زودتر بهتر شه.
-
سلام
اسم تاپیکت مشابه برو تاپیک انگیزه
انگیزه می گیری
دختر خوب الان همه ی ماها بهت بگیم اینو بکن اونو بکن تا خودت نخوای و بلند نشی اتفاقی نمی افته
یه راهکار می تونه این باشه برا خودت نقش بازی کنی
نقش کسی و چیزی که می خوای باشی
بعد یه مدت عادت می کنی
بهونه ها رو کنار بزن
نبینشون
اوکی؟
اسم تاپیکتو چی بزاریم؟! -
mamali8080 همه این حرفا رو قبول دارم
ولی نمیدونم چرا نمیتونم بخونم
هرکاریم میکنم بهتر نمیشهnarjes96 سال پیش دقیقا عین تو بودم هی میگفتم خسته شدم نمیتونم ولی امسال نه...چون یه اتفاقی واسم افتاد بعد از کنکور... بعد از کنکور میبینی یه عده که واقعا درسشون و هوششون از تو خیلی پایین تره رتبه های خوب میارن ولی تو....... هی حسرت میخوری که چرا نخوندم...هی پیش خودت میگی لااقل میخوندم اگه هم نشد میتونستم بگم تقدیر و سرنوشتم این نبود وگرنه من تلاشمو کردم حالا کم و زیاد ولی تا اخرش رفتم... خیلی سر این موضوعات حسرت خوردم اومدم برم سر کار...یه چند تا کار که اسمشو نمیتونم بیارم گیرم اومد که با رویاهایی که داشتم زمین تا اسمون تفاوت داشت...هرروز میرفتم شب برمیگشتم نه تفریحی نه هیچی فقط از صب تا شب حمالی مردم اونم با یه حقوق پایین....گذشت و مهر ماه شد تصمیم گرفتم دوباره شروع کنم...بماند که خواستم برم خدمت و ارگان های نظامی خانواده نذاشتند..ولی واسه شروع کردن دوباره انگیزه نداشتم بعد از محرم دقیقا27مهر استارت خوندنم خورد وتا حالا خداروشکر اومدم جلو... و امسال اصلا حس ناامیدی پارسال و ندارم چون باید باور کنی که کنکور با تلاش رابطه مستقیم داره هرچی بخونی نتیجه شو میبینی شک نکن...و بدون و لمس کن که کنکور زندگیته.. یکی از مهم ترین و حیاتی ترین گذرگاه های زندگیته این اگه حس کنی که کنکور حیاتی ترین بخش زندگیته و حسش کنی هیچوقت خسته نمیشی رفیق
-
narjes96 سال پیش دقیقا عین تو بودم هی میگفتم خسته شدم نمیتونم ولی امسال نه...چون یه اتفاقی واسم افتاد بعد از کنکور... بعد از کنکور میبینی یه عده که واقعا درسشون و هوششون از تو خیلی پایین تره رتبه های خوب میارن ولی تو....... هی حسرت میخوری که چرا نخوندم...هی پیش خودت میگی لااقل میخوندم اگه هم نشد میتونستم بگم تقدیر و سرنوشتم این نبود وگرنه من تلاشمو کردم حالا کم و زیاد ولی تا اخرش رفتم... خیلی سر این موضوعات حسرت خوردم اومدم برم سر کار...یه چند تا کار که اسمشو نمیتونم بیارم گیرم اومد که با رویاهایی که داشتم زمین تا اسمون تفاوت داشت...هرروز میرفتم شب برمیگشتم نه تفریحی نه هیچی فقط از صب تا شب حمالی مردم اونم با یه حقوق پایین....گذشت و مهر ماه شد تصمیم گرفتم دوباره شروع کنم...بماند که خواستم برم خدمت و ارگان های نظامی خانواده نذاشتند..ولی واسه شروع کردن دوباره انگیزه نداشتم بعد از محرم دقیقا27مهر استارت خوندنم خورد وتا حالا خداروشکر اومدم جلو... و امسال اصلا حس ناامیدی پارسال و ندارم چون باید باور کنی که کنکور با تلاش رابطه مستقیم داره هرچی بخونی نتیجه شو میبینی شک نکن...و بدون و لمس کن که کنکور زندگیته.. یکی از مهم ترین و حیاتی ترین گذرگاه های زندگیته این اگه حس کنی که کنکور حیاتی ترین بخش زندگیته و حسش کنی هیچوقت خسته نمیشی رفیق
@moslem44 منکه تازه الان شروع کردم چی بگم ؟ سه سالم هست که لیسانس گرفتم . خودمم نمیدونم به چه امیدی اومدم دوباره بخونم
-
@moslem44 منکه تازه الان شروع کردم چی بگم ؟ سه سالم هست که لیسانس گرفتم . خودمم نمیدونم به چه امیدی اومدم دوباره بخونم
@minaaaaa پس تقریبا مثل منی . خخخ . من یه فوق دیپلیم اقتصاد رو بخاطر 4 واحد انصراف دادم . لیسانس عمران گرفتم . خدمت سربازی رفتم . چند سال هم تو بازار کار بودم . حالا زده به سرم بشینم پزشکی بخونم . چه امسال و یا چه سال بعد حتما قبول میشم . سعی هم میکنم امسال هر جوری شده زیر 100 بشم تا بتونم برسم دانشکده مورد علاقم یعنی دانشکده تهران
-
@minaaaaa پس تقریبا مثل منی . خخخ . من یه فوق دیپلیم اقتصاد رو بخاطر 4 واحد انصراف دادم . لیسانس عمران گرفتم . خدمت سربازی رفتم . چند سال هم تو بازار کار بودم . حالا زده به سرم بشینم پزشکی بخونم . چه امسال و یا چه سال بعد حتما قبول میشم . سعی هم میکنم امسال هر جوری شده زیر 100 بشم تا بتونم برسم دانشکده مورد علاقم یعنی دانشکده تهران
m.mehdi آفرین به این اراده
حتما همینطور میشه -
m.mehdi آفرین به این اراده
حتما همینطور میشه@minaaaaa ممنونم . بابت این (( خودمم نمیدونم به چه امیدی اومدم دوباره بخونم )) حرفتون هم باید بگم که
اگه 1 میلیون نفر تصمیم بگیرن شما رو از رسیدن به تصمیمتون منصرف کنن ، درصورتی که خودتون به تصمیمتون اعتماد و اعتقاد داشته باشین مطمئن باشید که تمام حرف ها و تلاش های اون 1 میلیون نفر بی فایده هست و برعکسش ، اگر 1 میلیون نفر بخوان به شما انگیزه بدن مطمئن باشید تا خودتون نخواید فایده نداره . درسته که زمان بندی مناسب و داشتن فرصت در انجام کار مهم هست اما اینم در نظر داشته باشید که فقط غیر ممکن ، غیرممکنه
پس بجای درس خوندن اول به این فکر کنین که قدرت اراده دارید یا نه ؟