انتخاب کتاب
-
سلام دوستان
به نظر شما کتاب جامع خیلی سبز برای درس شیمی بهتره یا کتاب جامع میکرو گاج؟
اگه کتاب بهتر دیگه ای هم برای درس شیمی میشناسیدممنون میشم معرفی کنید -
-
سلام دوستان
اگه کتاب بهتر دیگه ای هم برای درس شیمی میشناسیدممنون میشم معرفی کنیدMoein Joghraty سلام!مشاور تحصیلی من میکرو را معرفی کردن احتمالا به خاطر اینکه تنوع تست داره! درجریان درسنامش نیستم!من خودم بهمن بازرگانی دارم انتشارات مبتکران میشه روش حساب کرد...
-
سلام دوستان
اگه کتاب بهتر دیگه ای هم برای درس شیمی میشناسیدممنون میشم معرفی کنیدMoein Joghraty جفتشون خوبه و تقریبا تو یه سطحن اما برو به سایت (چی بخونم) سر بزن تحلیل هاشو بخون
-
سلام دوستان
اگه کتاب بهتر دیگه ای هم برای درس شیمی میشناسیدممنون میشم معرفی کنیدMoein Joghraty جامع برای درسنامه+تست(البته کم) مهر و ماه
-
سلام دوستان
اگه کتاب بهتر دیگه ای هم برای درس شیمی میشناسیدممنون میشم معرفی کنیدMoein Joghraty بهترین کتاب برای شیمی مبتکرانه
-
سلام دوستان
اگه کتاب بهتر دیگه ای هم برای درس شیمی میشناسیدممنون میشم معرفی کنیدMoein Joghraty خیلی سبز و مبتکران خیلی خوبن ولی من خودم خیلی سبزو بیشتر دوست دارم
ناگفته نماند خیلی از اشنایانم با همین خ سبز درصدهای بالایی تو کنکور زدن -
سلام دوستان
اگه کتاب بهتر دیگه ای هم برای درس شیمی میشناسیدممنون میشم معرفی کنیدMoein Joghraty سلام دوست عزیز بهترین کتاب از نظر بیشتر دبیر ها و مشاور ها شیمی مبتکران هست
-
سلام دوست الایی
منابع کمک اموزشی برای شیمی تک پایه:
مبتکران - خیلی سبزمنابع کمک اموزشی برای شیمی جامع:
خیلی سبز - میکرواگه سوالی هست در خدمتم
-
Moein Joghraty سلام!مشاور تحصیلی من میکرو را معرفی کردن احتمالا به خاطر اینکه تنوع تست داره! درجریان درسنامش نیستم!من خودم بهمن بازرگانی دارم انتشارات مبتکران میشه روش حساب کرد...
@narjes-hashemi بله من مبتکران دارم . عالیه واقعا
-
تست نشر الگو که اقا گودرزی همشو برا پایه دهم حل میکنه
-
تست نشر الگو که اقا گودرزی همشو برا پایه دهم حل میکنه