ریاضی یازدهم تجربی
-
بچه های یازدهم تجربی فیلمای اموزشی کدوم استادو میبینین
-
سلام
من ترکیبی دوازدهم میبینم از همه اساتید
از 0 تا 100 استاد ثابتی برای اموزش استفاده میکنم
و از دوره های صفر صد و نکته و تست بقیه اساتید برای تست ها وقتی تست های خودم تموم میشه
البته به ظاهر حسابان ریاضیا با ریاضی ما یه جاهایی همپوشانی داره خودم ندیدم ولی میخوام دوره حسابان استاد ثابتی رو ببینم که اگر همپوشانی داره از همون اصلا استفاده کنم
-
بچه های یازدهم تجربی فیلمای اموزشی کدوم استادو میبینین
fateme hoseini سلام!
زیست که بدون شک آقای مقاری
شیمی آقای گودرزی پویان نظر هم مال نظام قدیمه اگه دوست داشتید ولی آقای گودزری تست حل میکنه داخل فرجه ای که داره
فیزیک آقای یاری عالیه
ریاضی هم آقای لکستانی.البته یه چیز سلیقه ایه باید ببینی با کودوم استاد حال میکنی مثلا درصد بیشتر بچه های انجمن فقط آقای مقاری رو انتخاب کردن که واقعا فوق العادس ولی از کجا معلوم آقای ذب......(بقیشو یادم رفته)خوب نباشه؟
آقای ثابتی هم خوبن -
واسه ریاضی کدوم استادو میبینین
-
fateme hoseini سلام!
زیست که بدون شک آقای مقاری
شیمی آقای گودرزی پویان نظر هم مال نظام قدیمه اگه دوست داشتید ولی آقای گودزری تست حل میکنه داخل فرجه ای که داره
فیزیک آقای یاری عالیه
ریاضی هم آقای لکستانی.البته یه چیز سلیقه ایه باید ببینی با کودوم استاد حال میکنی مثلا درصد بیشتر بچه های انجمن فقط آقای مقاری رو انتخاب کردن که واقعا فوق العادس ولی از کجا معلوم آقای ذب......(بقیشو یادم رفته)خوب نباشه؟
آقای ثابتی هم خوبن@narjes-hashemi ممنونم ازت
-
سلام
من ترکیبی دوازدهم میبینم از همه اساتید
از 0 تا 100 استاد ثابتی برای اموزش استفاده میکنم
و از دوره های صفر صد و نکته و تست بقیه اساتید برای تست ها وقتی تست های خودم تموم میشه
البته به ظاهر حسابان ریاضیا با ریاضی ما یه جاهایی همپوشانی داره خودم ندیدم ولی میخوام دوره حسابان استاد ثابتی رو ببینم که اگر همپوشانی داره از همون اصلا استفاده کنم
amirmohammad shakeri ممنون
-
ترانه M از کجا میشهه