فرمول های بادام و میخک و ....
-
@sara-haghighatrad سلام دوست عزیز باتوجه به کنکور99 فکر میکنم اگر حفظ باشید خیلی بهتره
-
reyhane karimi 0
چه طوری یادم بمونه
شما تکنیکی یا رمزی واسه حفظشون نداری؟ -
@sara-haghighatrad میفهمم عزیزم منم واقعا از حفظ کردن چیزای الکی بدم میاد ولی شما فقط فرمول مولکولی و گروه های عاملیشونو حفظ باش
-
reyhane karimi 0
ممنونم -
!به عنوان نمونه اینطوری حفظ کن برا اینجور مباحث سعی کن هر روز یا هر دوروز یا هر سه روز هی شکلا و فرمولای مولکولی رو نگا کنی به مرور حفظ میشی
-
reyhane karimi 0
اون فرمول های cHO هارو همینطوری حفظشون کنم؟ -
سالار باقری دانش آموزان آلاء تجربی اپ کاتالیزورهای آلاء راه ابریشمی ها-شیمی راه ابریشمی ها-زیست راه ابریشمی ها-فیزیک کازرانیان دوازدهمreplied to Sara_R on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@sara-haghighatrad بله باید حفظ شد من خودم از این تکنیک استفاده میکنم:
گروههای عاملی ترکیبات موجود در:️میخک: کتونی (۲-هپتانون C7H14O)
️بادام: آلدهیدی + حلقه آروماتیک بنزن
(بنزآلدهید C7H6O)️گشنیز: الکلی و آلکنی (C10H18O)
️رازیانه: اتری و آلکنی+ حلقه آروماتیک بنزن (C10H12O)
️زردچوبه: کتونی و آلکنی+ حلقه آروماتیک بنزن (C15H20O)
️دارچین: آلدهیدی و آلکنی+ حلقه آروماتیک بنزن (C9H8O)
بعضی رمزهای یادگیری:
آلدهید و دارچین هر دو «ی» دارند!
زرچوبه و کتون هر دو حرف میانی «و» دارند!
رازیانه با «ر» شروع می شود اتر به «ر» ختم می شود!
بادام و آلدهید هر دو شاخص «آ» دارند!
#شیمی۱۱_فصل۲
-
سالار باقری
ممنونم لطف کردید -
@sara-haghighatrad آره متاسفانه فقط حفظی اند
-
سالار باقری البته طبق کتابای جدید دیگه آلکنو جز گروه های عاملی نمیگیرن
-
reyhane karimi 0
ممنونم -
@sara-haghighatrad خواهش میکنم