چطوری تستای دینیو خوب بزنیم؟؟؟
-
سلام میخواستم بدونم که چطوری تستای دینیو خوب میشه زد ازونجایی که دینی درس حفظی هست و نکات ریز گاها فراموش میشه داخل دوست داشتم راهکار شمارو بدونم لطف میکنید بگیر ممنون
-
سلام میخواستم بدونم که چطوری تستای دینیو خوب میشه زد ازونجایی که دینی درس حفظی هست و نکات ریز گاها فراموش میشه داخل دوست داشتم راهکار شمارو بدونم لطف میکنید بگیر ممنون
اگه میخوایین خودتون بخونین متن کتاب خیلیییی مهمه چون تو آزمونایی مثل قلم چی عین متن کتابو میدن
پیام آیه هارو بدونین و علت معلولی هارو
ولی اساتید کنکوری دینی هم خیلی خوب هستن
-
Asal Arabgari سلام متن کتاب خیلی مهم تر از تست دینی هست تمرکز بیشتر روی متن کتاب باشه
-
سلام
کتاب رو دقیق بخونم به نکات های کلیدی دقت کن مثلا :هست نیست قطعا همیشه .....اینجورچیزا
وسعی کن بین متن وآیات اشتراک پیداکنی رمز بزاری واسش ...مفهوم متن رو بفهم حفظ کنی یادت میره -
Asal Arabgari متن کتاب رو هیچ وقت از قلم نندازید و خودتونو هیچوقت ازش جدا نکنید
دوم اینکه سعی کنید سر تیتر هارو حفظ باشید اونموقع بهتر یادتون میمونه کدوم آیه یا حدیث یا حتی روایت مربوط به کدوم مبحثه
(من با این نتیجه میگیرم اگه به نظر شما هم خوب باشه استفاده کنید ایشالله که موفق میشید) -
Asal Arabgari سلام
من برای دینی اول متن کتاب روکامل میخونم؛توی ذهنم بین باید ها ونباید ها یه رابطه علت ومعلولی ذهنی میچینم
برای ایات هم ازکلیدواژه های ایات کمک میگیرم،ایات مشابه روجدا میکنم وهمراه با پیامشون یاحدیثی که بهش ربط داره مینویسم(مثه فارسی)