IMG_۲۰۲۴۱۰۳۱_۱۵۵۰۲۰.jpg
سلام وقت بخیر
این قسمت که جلوی پاسخ انتگرالا اضافه کردم درست نیست ؟
بعد مشکلی ندارع که انتگرال اولی مشتق پشت پرانتزش ضریب ۴ رو نداره؟
باتوجه به :
u'×u^n dx
@فارغ-التحصیلان-آلاء
ari_14 Akito و....
@دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی ( البته نمیدونم ریاضی یک شما چطوره ولی تگ میکنم )
من فردا امتحان حسابان دارم از 2 فصل اول ..بلد نیستم چطوری حسابانو بخونم ..نشستم دارم فیلم های استاد صادق ثباتی رو میبینم ولی حس میکنم ناکافیه به نظرتون بعد از اتمام ویدیو ها برم جزوه دبیر خودمون و استاد ثباتی رو بخونم برم تستت های خیلی سبز رو بزنم یا بعد از فیلم ها برم مستقیم سر تستا؟یا روش بهتری دارید بهم بگید وای هرچه سریع تر بهتر 8 صبحح امتحانمه
ضابطه تابع؟
-
اینجا نمودارو داریم میخوایم براساس قواعد انتقال و اینا ضابطه تابعو به دست بیاریم از روی رادیکال x
ما میدونیم ضریب ایکس زیر رادیکال منفیه ولی از کجا فهمیدیم -1؟ مگه هر عدد منفی دیگه ای نمیتونس جاش باشه؟ 1 رو چطوری فهمیدیم؟
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء -
منظورتون از یک چیه؟ a
-
samira pournazar در ضابطه تابع؟ گفته است:
اینجا نمودارو داریم میخوایم براساس قواعد انتقال و اینا ضابطه تابعو به دست بیاریم از روی رادیکال x
ما میدونیم ضریب ایکس زیر رادیکال منفیه ولی از کجا فهمیدیم -1؟ مگه هر عدد منفی دیگه ای نمیتونس جاش باشه؟ 1 رو چطوری فهمیدیم؟
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاءsamira pournazar سلام
با عدد گذاری دیگه
حتی ۰و۲ هم بذارید a همینه
از نمودار نقطه کمکی گرفته -
سلام.
ما از اونجایی میگیم عدد منفی 1 میشه که هیچ انقباض یا انبساطی توی xهای تابع شکل نگرفته،
تابعی رادیکال x ما ، یه قرینگی ای داره و دوتا هم به سمت بالا رفته.
اگه شکل جوری بود که میدیدم انبساط یا انقباض پیدا کرده به نسبت تابع رادیکال x ، اونوقت می گشتیم دنبال ضریب زیر رادیکال -
Masih shirdel در ضابطه تابع؟ گفته است:
منظورتون از یک چیه؟ a
نه من m رو میگم ضریب ایکس زیر رادیکال
ابوالفضل رئیسی -
danial hosseiny اینکه انقباض انبساط نداره رو از نمودار چطور متوجه شدین؟
-
samira pournazar
اولا که اینجوری بگم که شما یه ضابطه ای رو ساختین که نهایتا دوتا نقطه ش رو دارین و ضابطه ای که تشکیل دادین براساس شواهد رسم شده، کاملا صحیح و درسته. چون کلا بیشتر از اینها اطلاعاتی در دستمون نیست که بخوایم ببینیم واقعا ضریب منفی یکه یا کمتر و بیشتره؟
اگه دوتا نقطه داشتیم که ایکسشون صفر نبود، میتونستیم راجبش بحث کنیم و بگیم که آیا ضریب منفی یک بوده یا خیر (با جایگذاری) اما اینجا هیچ صحبتی نمیشه کرد و باید صرفا پذیرفت -
danial hosseiny آخه سوال کتاب درسیه اگه تالیفی بود میشد گفت طراح اطلاعات کافی نداده
-
samira pournazar در ضابطه تابع؟ گفته است:
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاءاین سوال نباید زیر رادیکالش منفی ایکس به اضافه 4 میشد؟؟ آخه نمودار 4 واحد رفته چپ