تتراد!
-
z Gheibi پستم رو خوندید؟!
نه ایرادی نداشت فقط یه مشکل دیگه ایی بود
نوشته بودم که توی شکل هم کروموزوم ها مضاعفن
و شما نوشته بودین که کروموزوم های تو شکل همانند سازی نکردن@infinitie-a بله خوندم ،ممنون از توجهتون
Shangooolism M درست گفتید میشه در حالت کلی تتراد درنظرش گرفت -
سلام بچه ها
آیا این شکل به صورت کلی شکل یک تتراده؟!
تجربیاShangooolism M سلام و روز بخیر
دوست عزیز تتراد در مرحله تقسیم میوز تشکیل میشود،یعنی بعد از مرحلهs همانند سازی و این بدین معنی هستش که باید باید تتراد مامضاعف و شامل دو کروموزم مضاف باشع پس این شکل نمیشع تتراد باشع در ضمن در تتراد پروتین وسط کروموزوم ها باید بهم متصل باشع اینا که جدا هستن!!!!! -
Shangooolism M سلام و روز بخیر
دوست عزیز تتراد در مرحله تقسیم میوز تشکیل میشود،یعنی بعد از مرحلهs همانند سازی و این بدین معنی هستش که باید باید تتراد مامضاعف و شامل دو کروموزم مضاف باشع پس این شکل نمیشع تتراد باشع در ضمن در تتراد پروتین وسط کروموزوم ها باید بهم متصل باشع اینا که جدا هستن!!!!!Mahan Xodayi منم اول همین را گفتم ولی توی شکل گفته که مضاعف هستند، توی تتراد پروتئین اتصالی ناحیه سانترومر فقط برای کروماتید های خواهری هست نه کروموزوم های همتا
-
دوست عزیز تتراد در مرحله تقسیم میوز تشکیل میشود،یعنی بعد از مرحلهs همانند سازی و این بدین معنی هستش که باید باید تتراد مامضاعف و شامل دو کروموزم مضاف باشع پس این شکل نمیشع تتراد باشع در ضمن در تتراد پروتین وسط کروموزوم ها باید بهم متصل باشع اینا که جدا هستن!!!!!Mahan Xodayi ببینید توی شکل دیگری از کتاب که داره میوز رو نشون میده پروتئین هاشون وصل نیست پس فکر کنم لزوم نداره این شکل کروموزوم ها دو کروماتیدین و میتونه تتراد باشه
-
سلام بچه ها
آیا این شکل به صورت کلی شکل یک تتراده؟!
تجربیاShangooolism M
سلام
-
دوست عزیز تتراد در مرحله تقسیم میوز تشکیل میشود،یعنی بعد از مرحلهs همانند سازی و این بدین معنی هستش که باید باید تتراد مامضاعف و شامل دو کروموزم مضاف باشع پس این شکل نمیشع تتراد باشع در ضمن در تتراد پروتین وسط کروموزوم ها باید بهم متصل باشع اینا که جدا هستن!!!!!Mahan Xodayi هیچ لزومی نداره دوست عزیز
اگه با پروتئین های اتصالی به هم وصل باشن اونوقت یک کروموزوم چهار کروماتیدی محسوب میشه که اصلا همچین چیزی غلطه
Fateme S 0
توی شکلی که شما فرستادی هم اتصالی بین سانترومر هاشون دقیق مشخص نیست در ضمن توی شکل ۱۴ گفتار ۳ اومده تتراد رو به صورت دوتا کروموزوم صرفا به هم نزدیک نشون داده ولی هیچ شاهدی نیست که بخوایم بگیم پروتئین اتصالی بینشون هست
تازه آقای موقاری گفت تو آنافاز ۱ پروتئین اتصالی بین کروموزوم ها تجزیه نمیشه! -
Mahan Xodayi هیچ لزومی نداره دوست عزیز
اگه با پروتئین های اتصالی به هم وصل باشن اونوقت یک کروموزوم چهار کروماتیدی محسوب میشه که اصلا همچین چیزی غلطه
Fateme S 0
توی شکلی که شما فرستادی هم اتصالی بین سانترومر هاشون دقیق مشخص نیست در ضمن توی شکل ۱۴ گفتار ۳ اومده تتراد رو به صورت دوتا کروموزوم صرفا به هم نزدیک نشون داده ولی هیچ شاهدی نیست که بخوایم بگیم پروتئین اتصالی بینشون هست
تازه آقای موقاری گفت تو آنافاز ۱ پروتئین اتصالی بین کروموزوم ها تجزیه نمیشه!Shangooolism M دقیقا
-
Mahan Xodayi هیچ لزومی نداره دوست عزیز
Fateme S 0
تازه آقای موقاری گفت تو آنافاز ۱ پروتئین اتصالی بین کروموزوم ها تجزیه نمیشه!Shangooolism M کروموزوم مضاعف باید از ناحیه سانترومر بهم متصل باشه توی تتراد هم این قاغده باید رعایت بشع،منظورم من دو کروموزوم نیست دو کروماتید یک کروموزوم هستش دوست عزیز:)شما گنگ متوجه شدید
-
Mahan Xodayi منم اول همین را گفتم ولی توی شکل گفته که مضاعف هستند، توی تتراد پروتئین اتصالی ناحیه سانترومر فقط برای کروماتید های خواهری هست نه کروموزوم های همتا
z Gheibi بله بله من فک کردم مضاعف نیست و این نشان دهنده ء کروماتید های خواهری هست
-
z Gheibi بله بله من فک کردم مضاعف نیست و این نشان دهنده ء کروماتید های خواهری هست
Mahan Xodayi اشکال نداره منم اول همین اشتباه را کردم که ایشون درستش رو گفتن
@infinitie-a در تتراد! گفته است:
z Gheibi پستم رو خوندید؟!
نه ایرادی نداشت فقط یه مشکل دیگه ایی بود
نوشته بودم که توی شکل هم کروموزوم ها مضاعفن
و شما نوشته بودین که کروموزوم های تو شکل همانند سازی نکردن