زیست
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۳، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
کسی اطلاعاتی درباره سوابق و نتایج شاگردان کنکوری آقای حدادی (دبیر زیست) میدونه؟
ایا برای رسیدن به یک درصد عالی میشسه به ایشون اعتماد کرد؟
-
نوشتهشده در ۲۳ خرداد ۱۳۹۳، ۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@arrow73 said:
سلام
با توجه به شناختی که امسال از دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف پیدا کردم، از دبیران قویی استفاده می کنه،
از طرف دیگه منطقی هست، چون غیرانتفاعی هستش و اگر دبیراش قوی نباشه نمی تونه رقابت کنه.
حالا یه موضوعی مطرح میشه، که آیا این دوستمون می تونن سرنوشتشون را دست این دبیر بسپارند یا نه ؟ کسی تضمین می کنه ؟
( من که ریاضیم و .... )
-
search said:
@arrow73 said:
سلام
با توجه به شناختی که امسال از دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف پیدا کردم، از دبیران قویی استفاده می کنه،
از طرف دیگه منطقی هست، چون غیرانتفاعی هستش و اگر دبیراش قوی نباشه نمی تونه رقابت کنه.
حالا یه موضوعی مطرح میشه، که آیا این دوستمون می تونن سرنوشتشون را دست این دبیر بسپارند یا نه ؟ کسی تضمین می کنه ؟
( من که ریاضیم و .... )
سلام، دوست عزیز خودتون جواب می دید و دوباره همون سوال را می پرسید ؟؟؟؟از نظر دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف دبیر بسیار خوبی هستند و برای همین از ایشان خواهش کردیم که به ما وقت بدهند،
مورد دیگر اینکه شما می توانید چندین جلسه ی اول را نکاه بفرمایید، اگر دیدید بیان دبیر را متوجه می شوید، ادامه دهید
در غیر این صورت دوست نداریم وقت شما را هدر بدهیم، می توانید از مجموعه های دیگر استفاده بفرمایید.
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۳، ۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام.
یعنی قراره امسال فیلم کلاسهای تجربی هم رو سایت گذاشته بشه؟ -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۳، ۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقد عالی!
ارزششو داره که یک سال پشت کنکور بمونم! -
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۳، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای تو رو خدا زیست رو هم بذارید فیلماشو..
من تا حالا کلاس زیست نرفتم و امسال میخوام کنکور تجربی بدم و قراره فک کنم ی سالم بمونم تو رو خدا زیستم میذارید؟
من تازه با این سایت اشنا شدم عالیه ریاضی ک عاالی یاد دادن استاد شامی زاده..اگه زیستم بذارید غمی ندارم بخدا.
من سال بعد میخوام داروسازی قبول شم بدون هیچ شکی .. -
sara said:
وای تو رو خدا زیست رو هم بذارید فیلماشو..
من تا حالا کلاس زیست نرفتم و امسال میخوام کنکور تجربی بدم و قراره فک کنم ی سالم بمونم تو رو خدا زیستم میذارید؟
من تازه با این سایت اشنا شدم عالیه ریاضی ک عاالی یاد دادن استاد شامی زاده..اگه زیستم بذارید غمی ندارم بخدا.
من سال بعد میخوام داروسازی قبول شم بدون هیچ شکی ..ایشالله، به دوستان خودتون هم خبر بدهید
یه خبرنامه تو سایت درست می کنیم تا به روز رسانی های سایت و اخبار جدید براتون ایمیل بشه
( به امید خدا فیلم هر روز فردای آن روز رو سایت خواهد بود با تمام جزوات و آزمون و نمونه سوال و برنامه ریزی و.... هر چیزی که به فیلم کلاس مرتبط باشد )
یه جا هم درست می کنیم که خودتون به دوستاتون ایمیل بفرستید و خبرشون کنیدsent from my gt-i9300 using tapatalk
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۳، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هفت ساله آخه. تحمل یه دانشگاه متوسط هفت سال سخته
-
نوشتهشده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۳، ۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ریاضیشو اقای شامی زاده تدریس میکنه؟
-
@arrow73 said:
ریاضیشو اقای شامی زاده تدریس میکنه؟
به احتمال 99 درصد بله،
ولی کلا فرقی نمی کنه، دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف از دبیران خوبی بهره می بره و ما فیلم آن را بر روی سایت قرار می دهیم،
شما چند جلسه ی اول را نگاه بفرمایید، اگر خوب بود ادامه دهید، اگر نه وقت خود را هدر ندهید و به دنبال مجموعه ای باشید که کیفیت بهتر ارائه می کند. ( آینده ی شماست که برای ما مهم است )
-
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۳۹۳، ۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام میگم زیستشون پایه + پیشه یا فقط پیش؟
-
نوشتهشده در ۱۱ تیر ۱۳۹۳، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میشه یکی بگه فیلم زیست دقیقا کی رو سایت قرار گرفته میشه؟
-
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۳، ۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلــام
آقا سهراب برنامه رو رو سایت نمیذارین؟
فعلا تابستون زیست پیش فیلماش هست یادوم سومم هستن؟ -
@arrow73 said:
میشه یکی بگه فیلم زیست دقیقا کی رو سایت قرار گرفته میشه؟
پنجشنبه ها یا شنبه ها : کلاس های زیست پنجشنبه است، بنابراین فیلمش یا هر پنجشنبه رو سایت قرار می گیرد و یا شنبه ها ( با توجه به اینکه جمع تعطیل است )
sara said:
سلــام آقا سهراب برنامه رو رو سایت نمیذارین؟ فعلا تابستون زیست پیش فیلماش هست یادوم سومم هستن؟
کلاس های دبیرستان، شنبه، دو شنبه، چهارشنبه، پنجشنبه هستند.
پنجشنبه ها زیست شناسی برگزرا می شود،
زمین شناسی در ماه مبارک کلاسی نداریم،
برنامه ی درسی هم شنبه به همراه فیلم ها بر روی سایت قرار می گیرد.
موفق و موید باشید
-
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۳۹۳، ۱۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
لازم دونستم اینجا بیام و توصیه ای به دوستان داوطلب رشته تجربی کنکور 94 و حتی بچه های پایه بکنم.
مدرس زیست شناسی دبیرستان ؛ جناب آقای مسعود حدادی ؛ از اساتید قوی و درجه یک کنکور هستند.
ایشون از مولفین کتاب های کانون فرهنگی آموزش نیز هستند.
توصیه میکنم از تدریس ایشون که به رایگان در سایت قرار میگیرد حتما بهره مند شوید.
جزوه ایشون هم در سایت قرار داده میشه و با نگاهی که بنده به جزوه شون داشتم اون رو بسیار قوی و مناسب دیدم.پس فرصت رو غنیمت دانسته و در کنار برنامه ی درسی خودتون جایی نیز برای تماشای تدریس و استفاده از جزوات ایشون قرار بدید.
البته توصیه میکنم بیشتر در مباحث و فصولی که ضعف دارید استفاده کنید و اگر برنامه ی درسیتون تطابق با برنامه ی تدریس استاد نداره ؛ ترجیحا برنامتون رو تغییر نداده و بصورت مبحثی به تماشای فیلم ها بپردازید.
موفق و پیروز باشید
-
@fatima.hadadi;2149 said:
چقد عالی!
ارزششو داره که یک سال پشت کنکور بمونم!با سلا م یستگی داره نتیجه کنکورتون چی بشه ؟ توصیه میکنم اگه به فکر میکنید که سال بعد بمونید فیلم های زیست رو از همین الان نگاه کنید وقت زیادی هم نمیگیره تا اگه خدایی نکرده نتیجتون خوب نشد زیاد عقب نیفتید پیشنهاد میکنم فیلمای فیزیک رو هم ب
بینید.