حذف هندسه 1و2
-
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۳۹۹، ۲۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میدونین چن درصد از ریاضی این دوتان؟ حذفشون کنم منطقیه؟ فقط 3 رو بخونم
@ریاضیا -
@ریاضیاsamira pournazar هندسه 18 تا تست داره. حدودا 10 یا 11 تاش برای پایست که تقریبا میشه 20 درصد. ولی حیفه بنظرم.
مثلا هندسه یازدهم سادست
هندسه دهم هم فصل اخرش حیفه نخونی. اگر تجسم سه بعدی خوبی داشته باشی تستاش سخت نیست خیلی
فصل اولش هم که ترسیم هندسیه بعضی از سالا سوال نمیاد ولی خوب نخوندنش ریسکه. از طرفی ایده های سوالاشم خیلی زیاد نیست میشه مسلط شد روش
از کل هندسه پایه بنظر من فقط تالس و چند ضلعی ها هستن که چالشی ترن و دایره از هندسه یازدهم وگرنه بقیش اونقدری سخت نیست بخونشون -
سلام اگر رتبه ی خوبی میخوایید که باید بخونید ولی اگر نه وقتشو نداری و فکر میکنید نمیتونید تو این زمان کامل بخونین این دوتا رو میشنهاد میکنم هندسه سه رو کامل بخونید که سوالاش نسبتن ساده تر هستن موفف باشید
-
از 55 تا معمولا 9 /10 و گاهی یازده تا میاد
-
@ریاضیاsamira pournazar هندسه 18 تا تست داره. حدودا 10 یا 11 تاش برای پایست که تقریبا میشه 20 درصد. ولی حیفه بنظرم.
مثلا هندسه یازدهم سادست
هندسه دهم هم فصل اخرش حیفه نخونی. اگر تجسم سه بعدی خوبی داشته باشی تستاش سخت نیست خیلی
فصل اولش هم که ترسیم هندسیه بعضی از سالا سوال نمیاد ولی خوب نخوندنش ریسکه. از طرفی ایده های سوالاشم خیلی زیاد نیست میشه مسلط شد روش
از کل هندسه پایه بنظر من فقط تالس و چند ضلعی ها هستن که چالشی ترن و دایره از هندسه یازدهم وگرنه بقیش اونقدری سخت نیست بخونشون -
samira pournazar هندسه 18 تا تست داره. حدودا 10 یا 11 تاش برای پایست که تقریبا میشه 20 درصد. ولی حیفه بنظرم.
مثلا هندسه یازدهم سادست
از کل هندسه پایه بنظر من فقط تالس و چند ضلعی ها هستن که چالشی ترن و دایره از هندسه یازدهم وگرنه بقیش اونقدری سخت نیست بخونشوننوشتهشده در ۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdi Jafari 1 خیلی کامل راهنمایی کردین دعاتون میکنم
همینطور از دو دوست دیگه ممنونم -
Mahdi Jafari 1 خیلی کامل راهنمایی کردین دعاتون میکنم
همینطور از دو دوست دیگه ممنونمsamira pournazar خواهش میکنم موفق باشید