●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
سلام آیا فیلم های استاد موقاری زیست یازدهم، برای کنکور ۱۴۰۱ قابل استفاده اس یا کتابا عوض میشه؟
-
سلام آیا فیلم های استاد موقاری زیست یازدهم، برای کنکور ۱۴۰۱ قابل استفاده اس یا کتابا عوض میشه؟
hamide AliAkbar سلام عوض شدن زیست فقط حذف میشه از توش و چیزی بهش اضافه نمیشه، شما ببین برای اون چیزایی هم که تغیر کرده آقای موقاری گفتن اصلاحیات ضبط میکنن براش
-
hamide AliAkbar سلام عوض شدن زیست فقط حذف میشه از توش و چیزی بهش اضافه نمیشه، شما ببین برای اون چیزایی هم که تغیر کرده آقای موقاری گفتن اصلاحیات ضبط میکنن براش
SJY ممنونم
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
چه عالی
-
@یازدهم @تجربیا -
@یازدهم @تجربیایه نکته راجب اونایی که با ما نبودن بگم اونم اینه که ما قبلا از فصل یک زیست یازدهم شروع کرده بودیم و شبی یک الی سه تا شکل تحلیل میکردیم رسید به گفتار یک فصل یک و بنده بابت مسائلی این تاپیک رو تعطیل کردم.با توجه به زمانی که داریم به نظرتون از گفتار2فصل یک شروع کنیم یا از فصل یا گفتار خاصی؟
@یازدهم @تجربیا -
Amir 6 سلاااممم منتظرتون بودم
برای من فرقی نمیکنه ولی خب اگه بتونیم ادامه ی همون بریم و تا امتحانای ترمم برسونیم عالی میشه میتونیم هر شب چند تا شکل رو تحلیل کنیم -
سلام رفقا کسی توضیح میده تو این تاپیک قراره چیکار کنیم؟! من تازه این تاپیک رو دیدم!
@یازدهم @تجربیا @sania-Andiravan Amir 6 atena abolhasani -
سلام رفقا کسی توضیح میده تو این تاپیک قراره چیکار کنیم؟! من تازه این تاپیک رو دیدم!
@یازدهم @تجربیا @sania-Andiravan Amir 6 atena abolhasaniاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
atena abolhasani در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
mohammad kebryia سلام این تایپیک قبل سال فعال بود ما اینجا شکل های کتاب زیست یازدهم رو تحلیل میکردیم هر شب یکی دوتا از شکل هارو می گذاشتیم هرکس هر نکته ای به ذهنش میرسید میگذاشت
دوباره میخوایم اینکارو ادامه بدیم ما تونسته بودیم فصل یک رو تموم کنیم الان باید از فصل دوم زیست شروع کنیم شکلارو ولی خب میخوایم نظرسنجی کنیم که از ترم دوم شروع کنیم بهتره یا از همون فصل دوم ؟؟شما هم نظرتونو بگین
و اینکه میخوایم مسئله های شیمی رو هم باهم کار کنیم در مورد اینم نظرسنجی میکنیم که از کجا شروع کنیم -
یه نکته راجب اونایی که با ما نبودن بگم اونم اینه که ما قبلا از فصل یک زیست یازدهم شروع کرده بودیم و شبی یک الی سه تا شکل تحلیل میکردیم رسید به گفتار یک فصل یک و بنده بابت مسائلی این تاپیک رو تعطیل کردم.با توجه به زمانی که داریم به نظرتون از گفتار2فصل یک شروع کنیم یا از فصل یا گفتار خاصی؟
@یازدهم @تجربیاAmir 6 سلام دوستان خوبید؟ ببخشید که ساعت 9 نتونستم بیام
به نظرم از گفتار های ترم دوم به بعد شروع کنیم و هر شب یه عکس نباشه چون ممکنه نکات کم باشه تو یه شب نتونیم نکات زیادی بگیم مبحثی شکل تحلیل کنیم
البته این نظر بنده هستش -
@یازدهم @تجربیا @sania-Andiravan Amir 6 atena abolhasanimohammad kebryia سلام خوبید؟ ما تو این تاپیک هر شب یه شکل زیست رو تحلیل میکردیم و نکاتش رو می گفتیم و حتی مشکلی داشتیم یا خودمون نکته پیدا میکردیم ولی مطمئن نبودیم رو تحلیل میکردیم که البته شیمی هم می خواستیم اضافه کنیم که فعلا نشده نمیدونم شیمی داریم یا نه واس آینده
-
atena abolhasani در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
mohammad kebryia سلام این تایپیک قبل سال فعال بود ما اینجا شکل های کتاب زیست یازدهم رو تحلیل میکردیم هر شب یکی دوتا از شکل هارو می گذاشتیم هرکس هر نکته ای به ذهنش میرسید میگذاشت
دوباره میخوایم اینکارو ادامه بدیم ما تونسته بودیم فصل یک رو تموم کنیم الان باید از فصل دوم زیست شروع کنیم شکلارو ولی خب میخوایم نظرسنجی کنیم که از ترم دوم شروع کنیم بهتره یا از همون فصل دوم ؟؟شما هم نظرتونو بگین
و اینکه میخوایم مسئله های شیمی رو هم باهم کار کنیم در مورد اینم نظرسنجی میکنیم که از کجا شروع کنیمatena abolhasani سلام خوبه بنظرم! از ترم دوم باشه خوب میشه!! منم میتونم کمکتون کنم
-
mohammad kebryia سلام خوبید؟ ما تو این تاپیک هر شب یه شکل زیست رو تحلیل میکردیم و نکاتش رو می گفتیم و حتی مشکلی داشتیم یا خودمون نکته پیدا میکردیم ولی مطمئن نبودیم رو تحلیل میکردیم که البته شیمی هم می خواستیم اضافه کنیم که فعلا نشده نمیدونم شیمی داریم یا نه واس آینده
@sania-andiravan سلام ممنون بخوبیتون! خوبه اگه کمکی ازم ساخته باشه حتما من هم کمکتون میکنم