●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
Amir 6 فصل دوم بنظرم بهتره برا شروع چون واقعا سختن!
mohammad kebryia و همینطور اهمیتشم زیاده
-
Amir 6 فصل دوم بنظرم بهتره برا شروع چون واقعا سختن!
mohammad kebryia
اوکی نظر بقیه دوستان هم همینه؟ -
mohammad kebryia
اوکی نظر بقیه دوستان هم همینه؟ -
mohammad kebryia
اوکی نظر بقیه دوستان هم همینه؟Amir 6 والا مطلع نیستم ولی فک کنم موافق باشن
-
mohammad kebryia
اوکی نظر بقیه دوستان هم همینه؟Amir 6 اره
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
Amir 6 بسیار خوب! خیلی هم عالی فقط از کی قراره استارت بزنیم؟
-
من مسائل شیمیم زیاد اوکی نیست و زیاد کار نکردم نمیتونم این رو برعهده بگیرم کسی که برعهده میتونه بگیره بگه بقیه دوستان هم انتخاب کنن ببینیم چی میشه
ولی تحلیل شکل زیست رو خودم برگزار میکنم -
Amir 6 بسیار خوب! خیلی هم عالی فقط از کی قراره استارت بزنیم؟
mohammad kebryia
از همین فردا -
mohammad kebryia
از همین فرداAmir 6 عالی
-
Amir 6 منم خودم مسائل شیمیم تعریفی نداره نگیرم بهتره
ببخشید دروس دیگر رو بر عهده بگیریم یا فقط زیست و شیمی؟ -
من مسائل شیمیم زیاد اوکی نیست و زیاد کار نکردم نمیتونم این رو برعهده بگیرم کسی که برعهده میتونه بگیره بگه بقیه دوستان هم انتخاب کنن ببینیم چی میشه
ولی تحلیل شکل زیست رو خودم برگزار میکنمAmir 6 در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
ولی تحلیل شکل زیست رو خودم برگزار میکنم -
@sania-andiravan
میدونین من نمیخوام زیاد درگیر موبایل بشیم
اما خب بازم دوستان درسی رو بگین آخرش من شرکت نمیکنم بقیه هستن -
@sania-andiravan
میدونین من نمیخوام زیاد درگیر موبایل بشیم
اما خب بازم دوستان درسی رو بگین آخرش من شرکت نمیکنم بقیه هستنAmir 6 بنظر من همین دو تا کافی باشن و با توجه به اینکه هر دوشون هم مهم هستن اگر همینا رو بتونیم به نحو احسن انجام بدیم موفق میشیم!
-
Amir 6 بله متوجه ام
به نظرم شیمی و زیست کافیه البته خودم اگر جزوه جمع بندی یا نکاتی واس درسی نوشتم میزارم تو تاپیک
نکات زمین شناسی میزارم -
Amir 6 بنظر من همین دو تا کافی باشن و با توجه به اینکه هر دوشون هم مهم هستن اگر همینا رو بتونیم به نحو احسن انجام بدیم موفق میشیم!
mohammad kebryia
میدونی باید جوری باشه که اهمیت بدیم بهش نه اینکه فقط یه چی گفته باشیم
حالا بابت فهمیدن و اینا هم یه قوانینی میزاریم -
Amir 6 نه هنوز نتایج نیومده ولی جالبیش اینه منابع مرحله دوم رو گفتن
درس خیلی شیرینیه به نظرم
خواهش میکنم@sania-andiravan علاقه دارین بهش؟؟!
والا من شیرینی ای توی زمین نمیبینم!1