●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
@sania-andiravan
میدونین باید برنامه ریزی انجام بشه ببینیم با شبی چندتا میتونیم قبل امتحانا همه شکل ها رو تحلیل کنیم
منم تکی این کارها رو نمیتونم کنم چون تایمم واقعا پره درس ها رو عقبم یکی رو میخوام بتونه اگه تایمش خالی بود کمکم کنه
همین برنامه ریزی هم انجام میدم ولی منظورم اینه تکی نمیتونم از پس همه کارا بربیام متاسفانه😞 -
@sania-andiravan چرا میتونم
-
@sania-andiravan درمورد کانال ها نگفته بود چیزی
-
Amir 6 بله متوجه ام من خودمم خیلی عقب افتادم نمیدونم من کم میخوندم یا معلما سوخت جت مصرف میکنن😂😂اگر میخواید میتونم کمک تون تو برنامه ریزی واس تحلیل ها😊🌷
-
@sania-andiravan
میدونین باید برنامه ریزی انجام بشه ببینیم با شبی چندتا میتونیم قبل امتحانا همه شکل ها رو تحلیل کنیم
منم تکی این کارها رو نمیتونم کنم چون تایمم واقعا پره درس ها رو عقبم یکی رو میخوام بتونه اگه تایمش خالی بود کمکم کنه
همین برنامه ریزی هم انجام میدم ولی منظورم اینه تکی نمیتونم از پس همه کارا بربیام متاسفانه😞Amir 6 من شمردم شکلارو😅 از اول فصل شش تا اخر کتاب ۷۹ تا شکل داریم
اگر هرشب دو تا شکل تحلیل کنیم میشه تقریبا ۴۰ روز یعنی یک ماه و نه روز😄
حالا فارغ از اینکه بعضی از شکلا نکات خاصی ندارن و راحت میشه از روشون رد شد -
Amir 6 من شمردم شکلارو😅 از اول فصل شش تا اخر کتاب ۷۹ تا شکل داریم
اگر هرشب دو تا شکل تحلیل کنیم میشه تقریبا ۴۰ روز یعنی یک ماه و نه روز😄
حالا فارغ از اینکه بعضی از شکلا نکات خاصی ندارن و راحت میشه از روشون رد شدatena abolhasani
تشکر ازتون لطف کردین🙏 -
@sania-andiravan
برنامه ریزی رو انجام میدم ولی اگه تو موارد بعدی کمک خواستم میتونین کمک کنین؟ -
atena abolhasani
تشکر ازتون لطف کردین🙏Amir 6 خواهش میکنم کاری نکردم⚘
پس میتونیم تا اخر اردیبهشت یا تا اوایل خرداد تمومشون کنیم البته اگه همینطوری هرشب منظم پیش بریم -
اینکه بعضی شکل ها نکات نداره خب زودتر تموم میشه تحلیل اون شب حالا میگین همزمان با تحلیل مسائل شیمی هم داشته باشیم؟
-
Amir 6 خواهش میکنم کاری نکردم⚘
پس میتونیم تا اخر اردیبهشت یا تا اوایل خرداد تمومشون کنیم البته اگه همینطوری هرشب منظم پیش بریمatena abolhasani
بله درسته حالا سعی میکنیم تا آخر اردیبهشت تموم شه -
اینکه بعضی شکل ها نکات نداره خب زودتر تموم میشه تحلیل اون شب حالا میگین همزمان با تحلیل مسائل شیمی هم داشته باشیم؟
Amir 6 بنظر من روی شکل های زیست تمرکز کنیم بهتر باشه
-
Amir 6 نکنیم😅 فکر کنم بیشتر از زیستم وقت ببره