●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
یه نظری دارم سانیا خانوم
قبل از برگزاری امتحانمون فقط شکل تحلیل کنیم تا کتاب تموم شه
بعد امتحانات اگ تونستیم بیایم تست بزنیم
درسته شاید نتونیم نتیجه تحلیل هامون رو بدونیم اما خب تایم واقعا کمه تابستون برا تست زنی وقت زیادی هست. -
Amir 6 برای شما رو هنوز ندادن؟
حالا اگر میخواید من نمونه سوال زیستم رو براتون می فرستم
اخه برنامه منطقی نیست زبان 2 روز شیمی هم 2 روز بعد چرا زمین شناسی 6 روز اخه@sania-andiravan
سوالات زیست رو بفرستین اگ دوست داشتین تحلیلش کنیم برا امتحانات
آره منم تعجب کردم ولی خب چون شما امتحان ندارین روزی که بقیه امتحان دارن برا همین تایم بیشتری شما برا امتحان زمین دارین
برید پیوی مدیر بگین بابا من المپیادی زمینم نباید این ظلم در حقم بشه -
Amir 6 دقیقا منم موافقم خودمم حتی تصمیم گرفتم تو زمان امتحان تستی نزنم برسم بخونم شون
تو تابستون فقط تست بزنیم -
@sania-andiravan
سوالات زیست رو بفرستین اگ دوست داشتین تحلیلش کنیم برا امتحانات
آره منم تعجب کردم ولی خب چون شما امتحان ندارین روزی که بقیه امتحان دارن برا همین تایم بیشتری شما برا امتحان زمین دارین
برید پیوی مدیر بگین بابا من المپیادی زمینم نباید این ظلم در حقم بشه -
Amir 6
دقیقا حالا نمیگم چون خودم بلدم واقعا 2 روز کافیه
تنها خوبی و منفعتی که داشت برام این بود معلم سر کلاس ازم نپرسید -
@sania-andiravan
منم میخواستم المپیاد شرکت کنم ولی روز آخر که مهلت ثبت نام داشتن اعلام شد بهمون منم شرکت نکردم
واقعا تایم زیادی دارن برنامه ما هم پارسال یه همچین چیزی بود -
Amir 6 من خودم کنجکاو بودم بدونم چه شکلیه حتی بهم گفتن خب میری سر آزمون چیز خاصی نداره که اخه
میخواستم زیست هم برم ولی زمین دیدم بهتره ولی سخته
-
@sania-andiravan
مزایای زیست ورود مستقیم به دانشگاه دلخواه و رشته دلخواه بود ولی زمین رو دیگه نمیدونم
انشاالله که رتبه میارین حتی اگ مزایایی هم نداشته باشه بلکه باهاش پُز بدین -
Amir 6 خب زیست من شنیدم که مافیا داره و حتی کسایی که مدال می گیرن مشخص شدن چه فایده اخه
نه زمین هنوز معلوم نیست منفعتش
نه از پز دادن بدم میاد -
@sania-andiravan
آها
پس خوب کاری کردین همون زمین رفتی
شرمنده شوخی کردم
ایشاالله که منفعت هم داشته باشه چون میدونم که تو گزارش مطالعتون زمین شناسی خیلی به چشم میخورد -
Amir 6 من نکات رو تا آخر گفتار فرستادم چون دیروز تصمیم نگرفتیم که تاکجا پیش بریم و جزوه معلمم هست اگر کم و کسری داشت ببخشید