●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
@sania-andiravan
نیم ساعت برا تست زنی کافی نیست
تست زنی حداقل یک ساعت زمان میخواد
البته تو تست ها هم میشه همین کار رو کرد
همه تست هاشونو تو اون تاپیک بزارن قبل تحلیل بعد یکی برداره بزاره تو تاپیک تحلیل -
@sania-andiravan
نه میگم اگر میخواین تو برگه بنویسین من نکات رو عکس بگیرم بزارم دیگه تایپ نکنم
ولی اگه میخواین تایپ شده بزارین تایپ کنم که دیگه شما یه کپی کنین و بزارین که اذیت نشین زیاد -
دوستان اگه عیبی راجب نکات گذاشتنم بود بگین که برا دفعه بعد تصحیح بشه ممنون
@sania-Andiravan
atena abolhasani -
Amir 6 بله نیم ساعت کم هستش
اگر تست ها رو از قبل بزاریم از قبل حل شون کنیم یا سر تاپیک؟ به نظرم سر تاپیک بزاریم زمان هم بدیم مثلا بگیم این تست اسونه 10 ثانیه فرصت دارید جواب بدید اینجوری چالشی تر هم میشه -
@sania-andiravan
اینطوری نمیشه شاید مثلا یکی دیرتر بخونه
تایم رو بیشتر کنیم
ببینین تست ها رو میزاریم بعد موقع تست زنی دونه دونه تست ها تو تاپیک اصلی آپلود میشن و اونجا با هم تست ها رو میزنیم -
@sania-andiravan
باید ببینیم چطور پیش میره
شاید اصلا بعد امتحان تعدادمون هم از این کمتر بشه
مشخص نیست ولی سعی میکنیم بریم که اونا هم یه تحلیل داشته باشیمAmir 6 باشه ممنون
ولی دیگه کمتر نشیمآخه خدایی تاپیک خوبیه من خودم اگر تاپیک نبودم عمرا الان فصل 7 فیلماش رو می دیدم می نداختم بعدا اصلا انگیزه ای شد بشینم بخونم عقب موندگی ها رو
نمیدونم چرا انقدر تعدادمون کمه از این هم ناراحتم یهویی شلوغ بعد یهویی کم میشیم ولی باز خداروشکر 3 نفرمون هستیم -
Amir 6 باشه ممنون
ولی دیگه کمتر نشیمآخه خدایی تاپیک خوبیه من خودم اگر تاپیک نبودم عمرا الان فصل 7 فیلماش رو می دیدم می نداختم بعدا اصلا انگیزه ای شد بشینم بخونم عقب موندگی ها رو
نمیدونم چرا انقدر تعدادمون کمه از این هم ناراحتم یهویی شلوغ بعد یهویی کم میشیم ولی باز خداروشکر 3 نفرمون هستیم@sania-andiravan
دلیل اصلیش اینه که تاپیک رو معرفی نمیکنیم
اگه به چندتا از دوستای یازدهمی آلایی بگیم و بیان برا تحلیل شاید بیشتر بشیم
یا دوستامون رو بیاریم آلا هم به آلا کمکی کردیم هم به دوستامون
آلا هم که ازمون حمایت کرد دیگه چی از این بهتر -
@sania-andiravan
دلیل اصلیش اینه که تاپیک رو معرفی نمیکنیم
اگه به چندتا از دوستای یازدهمی آلایی بگیم و بیان برا تحلیل شاید بیشتر بشیم
یا دوستامون رو بیاریم آلا هم به آلا کمکی کردیم هم به دوستامون
آلا هم که ازمون حمایت کرد دیگه چی از این بهترAmir 6 آخه چجوری معرفی کنیم؟ آخه من به دوستمم گفتم اومدن یهویی برای اونم مشکل پیش اومد دیگه نشد
منشن هم باز کنیم اعتراض میکنن که چرا انقدر منشن میکنیم
کلا الان هم چند تا گزارش کار یازدهمی داریم کلا به قول یکی از بچه های دهم یازدهمی های آلا با هم نیستن -
Amir 6 آخه چجوری معرفی کنیم؟ آخه من به دوستمم گفتم اومدن یهویی برای اونم مشکل پیش اومد دیگه نشد
منشن هم باز کنیم اعتراض میکنن که چرا انقدر منشن میکنیم
کلا الان هم چند تا گزارش کار یازدهمی داریم کلا به قول یکی از بچه های دهم یازدهمی های آلا با هم نیستن -
@sania-andiravan
نمیدونم والا مشکل از کجاست
شاید هم اینطور باشه
تقصیری هم نداریم خب دوساله فقط5ماه مدرسه رفتیم -
@sania-andiravan
میدونین خیلی از بچه ها لااقل تو مدرسه ما چون درس ها مجازیه زیاد پیگیر تحلیل شکل و اینا نیستن میگن سال کنکور میخونیم
اصلا دقت کنین یازدهم های کمتری هم تو آلا هست
دلیلش هم این کرونای لعنتیه
پارسال موندیم چ کار کنیم آخر مجازی بخونیم حضوری باید بریم وقتی هم یه مدت درس نخونی از درست زده میشی خوده من به زور خودمو جمع و جور کردم و دارم درسمو میخونم -
@sania-andiravan
میدونین خیلی از بچه ها لااقل تو مدرسه ما چون درس ها مجازیه زیاد پیگیر تحلیل شکل و اینا نیستن میگن سال کنکور میخونیم
اصلا دقت کنین یازدهم های کمتری هم تو آلا هست
دلیلش هم این کرونای لعنتیه
پارسال موندیم چ کار کنیم آخر مجازی بخونیم حضوری باید بریم وقتی هم یه مدت درس نخونی از درست زده میشی خوده من به زور خودمو جمع و جور کردم و دارم درسمو میخونم -
دوستان چه تایمی برای تحلیل آنلاین میشین؟و لطف کنید در مورد روش کارتون یه توضیح کوچیک بدید چون من تازه اومدم و زیاد آشنایی ندارم.
-
Amir 6 بله درسته نمیخونن من خودم با آلا آشنا شدم دوباره انگاری متولد شدم
آخه تقصیری هم نداریم واقعا آنلاین ظلمه
کرونا که بدتره دیگه نفرت دارم بهش@sania-andiravan
پزشکی تهران از دور داره سلام میکنه
من یه چیزی دبیر شیمیمون گفت نمیدونم حقیقت داره یا نه اما خداکنه حقیقت داشته باشه
میگفت دانشگاه های تهران برای تهرانی ها یه سهمیه خاصی داره یعنی بیشتر تمایل دارن از خوده استان دانشجو بگیرن تا استان های دیگه