●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
@sania-andiravan
منم مشاور ندارم
اما برا برنامه ریزی تابستون قصد دارم با یه مشاور صحبت کنم -
Amir 6 مشاور خوبه ولی خب من خودم بدم میاد یکی برام برنامه بریزه زندگیم دستش باشه دوست دارم کاملا برنامه زندگیم دست خودم باشه برای همین احتمالا نگیرم
@sania-andiravan
حرف شما درسته
اما خب اگه برنامه ریزی درست نباشه چی؟
من راجب برنامه درست زیاد تحقیق کردم یه مواردی هم هست که رعایت میکنم تو برنامه ریزی اما خب تابستون خیلی مهمه باید دهم و یازدهم رو باهم خوند
من میخوام مشاور بودجه بندی رو برام انجام بده خودم برنامه روزانه خودمو بریزم -
@sania-andiravan
حرف شما درسته
اما خب اگه برنامه ریزی درست نباشه چی؟
من راجب برنامه درست زیاد تحقیق کردم یه مواردی هم هست که رعایت میکنم تو برنامه ریزی اما خب تابستون خیلی مهمه باید دهم و یازدهم رو باهم خوند
من میخوام مشاور بودجه بندی رو برام انجام بده خودم برنامه روزانه خودمو بریزم -
Amir 6 بله درسته
سعی میکنم برنامه ام خوب باشه جوری که درس ها رو جواب بده و برسم به تست ها الان چون دوباره استارت زدم یکمی برنامه ام مشکل داره -
@sania-andiravan
شما ساعت مطالعتون خیلی خوبه
منم باید به نه یا ده ساعت برسم اما خب کم کم
یه روز7ساعت خوندم
از فرداش یه هفته درس نخوندم -
سلام بچه ها الان مدرسمون برنامه ی امتحانات رو بهمون داد امتحان های ما از ۲۷ اردیبهشت شروع میشن و امتحان های مستمر هم یکی یکی دارن رونمایان میشن
️
متاسفانه من دیگه وقت نمیکنم تو تحلیل شکل ها فعالیت کنم هرچند که هفته پیش هم خیلی فعال نبودم
فکر کنم تا بعد از امتحان های ترم نتونم شرکت کنم به امید خدا بعد از امتحان ها اگه تحلیل داشتین منم حتما منشن کنید
موفق باشین امیدوارم امتحان های ترمتون رو عالی بدین
Amir 6
@sania-Andiravan -
سلام بچه ها الان مدرسمون برنامه ی امتحانات رو بهمون داد امتحان های ما از ۲۷ اردیبهشت شروع میشن و امتحان های مستمر هم یکی یکی دارن رونمایان میشن
️
متاسفانه من دیگه وقت نمیکنم تو تحلیل شکل ها فعالیت کنم هرچند که هفته پیش هم خیلی فعال نبودم
فکر کنم تا بعد از امتحان های ترم نتونم شرکت کنم به امید خدا بعد از امتحان ها اگه تحلیل داشتین منم حتما منشن کنید
Amir 6
@sania-Andiravanatena abolhasani سلام عزیزم ممنون که خبر دادی حسابی موفق باشی بعد امتحانا منتظرتم
️
️
-
atena abolhasani سلام عزیزم ممنون که خبر دادی حسابی موفق باشی بعد امتحانا منتظرتم
️
️
@sania-andiravan u خیلی ممنونم
-
Amir 6 سلام خوبید؟ امشب برای تست میاید؟ من ساعت 10 نمیتونم ساعت 10 و نیم میتونم بیام شما مشکلی ندارید؟
-
️
Amir 6
@sania-Andiravanatena abolhasani
سلام تحلیل های خوبی داشتیم
موفق باشین تو امتحانات
اگه برگزار شد حتما تگتون میکنیم
خدانگهدار -
atena abolhasani
سلام تحلیل های خوبی داشتیم
موفق باشین تو امتحانات
اگه برگزار شد حتما تگتون میکنیم
خدانگهدار -
Amir 6 سلام خوبید؟ امشب برای تست میاید؟ من ساعت 10 نمیتونم ساعت 10 و نیم میتونم بیام شما مشکلی ندارید؟
-
@sania-andiravan
خداروشکر شما قبل از شروع امتحان زیستتون شکل ها رو تحلیل کردیم
باید ببینیم برا ما چی میشه -