●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
@sania-andiravan
من تو دلی زیاد فعالیت ندارم
اعلان هاشم بستم که زیاد درگیر بحث های غیردرسی نشم که فکر میکنم بابت همین تحلیل ها درگیر شدم
از دستتون ناراحت نیستم
اگر اطلاع رسانی چیزی بود تو بچه های زیر ذره بین بگین گروه های مربوطه هم تگ کنین که بقیه دوستان هم باشن -
@sania-andiravan
امتحان خرداد نزدیکه به هرحال باید یه کم فاصله بگیریم
ممنون پس اگه روزش معلوم شد بگین و منم تگ کنین که در اطلاع باشم. -
Amir 6 بعد امتحانا ترم اول رو تحلیل میکنیم؟ برنامه ای دارید؟
من از تحلیل راضی بودم به نظرم واقعا مفید بود@sania-andiravan
فعلا برنامه ای ندارم
اگر اینطوری بدون تست و با همکاری تعداد کمی باشه
خودمون تکی تحلیل کنیم بهتره
هم پرتی تایم نداریم و هم مشکلات کمتری داریم
اواسط فصل6تحلیل خوبی داشتیم ولی بعدش به خصوص فصول گیاهی مفید نبود به نظرم فقط در حال تایپ بودیم چون چاره ای نداشتیم فقط خواستیم یه جور تموم شه از همه کسایی که همکاری کردند که تحلیل کنیم ممنون -
@sania-andiravan
فعلا برنامه ای ندارم
اگر اینطوری بدون تست و با همکاری تعداد کمی باشه
خودمون تکی تحلیل کنیم بهتره
هم پرتی تایم نداریم و هم مشکلات کمتری داریم
اواسط فصل6تحلیل خوبی داشتیم ولی بعدش به خصوص فصول گیاهی مفید نبود به نظرم فقط در حال تایپ بودیم چون چاره ای نداشتیم فقط خواستیم یه جور تموم شه از همه کسایی که همکاری کردند که تحلیل کنیم ممنون -
@sania-andiravan
من گفتم دیگه امتحان زیستم شش خرداده فکر کنم
قبل اون هر تاریخی اعلام بشه و امتحان سنگینی اون روز نداشته باشم هستم برا تحلیل تشریحی -
@sania-andiravan
ممنون منتظر خبرتون هستم
از فردا سعی میکنم مثل قبل این تاپیک رو با مطالب مفید و انگیزشی تو تایم های آزادم فعال کنم -
بازم ممنون از همه با اینکه سخت بود تو یک ماه4فصل زیست رو ببندی اما ما این کارو کردیم
امیدوارم از نکات استفاده کنین و تست های زیادی از این مطالب بزنین
موفق باشین
خدانگهدار -
سلام دوستان.الان که امتحان ها تقریبا تموم شده و کم کم میخوایم استارت بزنیم برای کنکور انشاالله، میخوام که هرکس برنامه هایی که برای تابستونش داره تو این تاپیک بگه بلکه اونایی که برنامه ای ندارن انشالله برنامه بریزن و از درس عقب نمونن و اونایی که برنامه دارن اگه مشکلی تو برنامه شون باشه اصلاحش کنن
@sania-Andiravan
atena abolhasani
@یازدهم -
سلام دوستان.الان که امتحان ها تقریبا تموم شده و کم کم میخوایم استارت بزنیم برای کنکور انشاالله، میخوام که هرکس برنامه هایی که برای تابستونش داره تو این تاپیک بگه بلکه اونایی که برنامه ای ندارن انشالله برنامه بریزن و از درس عقب نمونن و اونایی که برنامه دارن اگه مشکلی تو برنامه شون باشه اصلاحش کنن
@sania-Andiravan
atena abolhasani
@یازدهمAmir 6
سلام به کنکوری های عزیز
دیگه کنکوری شدیم
والا برنامه خاصی نریختم ولی تو فکرم اینه که بعضی مباحث رو ترکیبی بخونم مثلا تابع یعنی تابع دهم و یازدهم رو باهم بخونم یا فصول آمار و احتمال
یا اول مسائل شیمی دهم رو میخونم و بعد یازدهم
بعضی دروس مثل زیست یا فیزیک فیلم آموزشی می بینم چون توشون ضعف دارن ولی تصمیم گرفتم که هرشب کلوز یا قرابت کار کنم
و سعی میکنم قشنگ ده و یازده رو ببندم حتی اگر تا اول مهر تموم نشد عیب نداره ولی سعی میکنم توشون عالی شم و پیش خوانی برای دوازدهم ندارم -
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیاAmir 6 سلام دوستان تحلیل
و دوستان کنکوری ۱۴۰۱
من تابستون میخوام درس هایی مثل ادبیات و ریاضی رو موضوعی بخونم برم جلو (فایده ی موضوعی خوندن اینه که تو مدرسه کلی جلو میفتیم به شما هم توصیه اش میکنم.)
درس هایی مثل زیست و فیزیک رو میخوام از اول دهم شروع کنم .
درس شیمی رو از همون یازدهم شروع میکنم برای اینکه شیمی یازدهم برای من سخت تر از دهم بود و با اینکه خوندمش در طول سال ولی میخوام شیمی یازدهم رو قوی برم جلو بعد از اون میرم سراغ دهم.
این درس هارو با راه ابریشم پیش میرم.
درس عربی و دینی رو هم خودم میخوام بخونم با کتاب های تستی که دارم زبان هم باید مرور کنم و بیشتر روی کلمه هاش کار کنم .
همه ی اینایی که گفتم حتما با تست و ازمون گرفتن از خودم هست ( از ابان ماه هم ازمون گزینه ۲ ثبت نام میکنم)
و در آخر هم سعی میکنم شهریور پیش خوانی بعضی از درس های دوازدهم رو داشته باشم تا وقتی دبیران مثل سال گذشته با سرعت ۱۲۰ کیلومتر درس میدادن گیج و ویج نباشم
البته خب برنامه ی دقیق رو با توجه به برنامه ی راه ابریشم مینویسم و با اون هماهنگش میکنم .
و اینکه الان هممون هم برنامه هایی عالی تو ذهنمون داریم چیزی که مهمه انجما دادنشه
به امید خدا هممون به هدفی که داریم میرسیم -
Amir 6 سلام دوستان تحلیل
و دوستان کنکوری ۱۴۰۱
من تابستون میخوام درس هایی مثل ادبیات و ریاضی رو موضوعی بخونم برم جلو (فایده ی موضوعی خوندن اینه که تو مدرسه کلی جلو میفتیم به شما هم توصیه اش میکنم.)
درس هایی مثل زیست و فیزیک رو میخوام از اول دهم شروع کنم .
درس شیمی رو از همون یازدهم شروع میکنم برای اینکه شیمی یازدهم برای من سخت تر از دهم بود و با اینکه خوندمش در طول سال ولی میخوام شیمی یازدهم رو قوی برم جلو بعد از اون میرم سراغ دهم.
این درس هارو با راه ابریشم پیش میرم.
درس عربی و دینی رو هم خودم میخوام بخونم با کتاب های تستی که دارم زبان هم باید مرور کنم و بیشتر روی کلمه هاش کار کنم .
همه ی اینایی که گفتم حتما با تست و ازمون گرفتن از خودم هست ( از ابان ماه هم ازمون گزینه ۲ ثبت نام میکنم)
و در آخر هم سعی میکنم شهریور پیش خوانی بعضی از درس های دوازدهم رو داشته باشم تا وقتی دبیران مثل سال گذشته با سرعت ۱۲۰ کیلومتر درس میدادن گیج و ویج نباشم
البته خب برنامه ی دقیق رو با توجه به برنامه ی راه ابریشم مینویسم و با اون هماهنگش میکنم .
و اینکه الان هممون هم برنامه هایی عالی تو ذهنمون داریم چیزی که مهمه انجما دادنشه
به امید خدا هممون به هدفی که داریم میرسیمatena abolhasani ببخشید با برهنه میپرم وسط
همش عالیه
ولی بنظرم قلمچی میتونه بیشتر کمکتون کنه
البته اگه با راه ابریشم برنامه ش قاطی نشه -
atena abolhasani ببخشید با برهنه میپرم وسط
همش عالیه
ولی بنظرم قلمچی میتونه بیشتر کمکتون کنه
البته اگه با راه ابریشم برنامه ش قاطی نشهBio سلام اتفاقا سر اینکه کدوم ازمون رو شرکت کنم یکم گیجم
گزینه دو رو انتخاب کردم چون کمتر تقلب میشه توش
قلم چی از چه نظر بهتره؟