●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
Amir 6 سلام خوبین؟ اره شروع کنیم
atena abolhasani سلام آتنا جان خوبی؟
-
atena abolhasani سلام آتنا جان خوبی؟
@sania-andiravan سلام عزیزم شکر خوبم تو چطوری
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
1.بيشتر یون های درون یاخته از نوع پتاسیم است و به طور کلی تراکم پتاسیم در درون یاخته بیشتر از خارج باخته است.همچنین سدیم در خارج یاخته خیلی زیاد وجود دارد و تراکم آن در خارج یاخته زیادتر از داخل یاخته است.
2.درست است که تراکم سدیم در خارج و پتاسیم در داخل یاخته بیشتر است ولی میزان تراکم این دو یون باردار مثبت با هم برابر نیستند و به طور کلی تراکم یون های بار مثبت خارج یاخته بیشتر از داخل یاخته است.
3.در حالت آرامش،تراکم یون های سدیم خارج یاخته بیشتر از تراکم یون های پتاسیم داخل یاخته است.
4.وجود اختلاف پتانسیل بین دو سمت غشای یاخته،فقط مختص یاخته های عصبی نیست و در تمام یاخته های زنده ی دارای غشا رخ می دهد.
5.در حالت آرامش،مقدار پتانسیل الکتریکی درون یاخته نسبت به بیرون آن منفی تر است. -
Amir 6 نکته ی مهمی که از شکل چهار دارم اینه که پتانسیل الکتریکی منفی ۷۰ ولت نیست!! بلکه اختلاف پتانسیلمون منفی ۷۰ ولت است
-
@sania-andiravan چه جدولای قشنگی
-
کانال های نشتی
پروتئین غشایی که سراسری و جز کانال ها هست و بدون دریچه اند و همیشه بازند
همیشه فعالیت خود رو داره چه در پتانسیل آرامش یا پتانسیل عمل چون دریچه ای نداره
چون دریچه ای نداره برای تبادل یون های پتاسیم و سدیم ATP صرف نمیکنه
پمپ سدیم پتاسیم هم همیشه فعال هست ولی بعضی فعالیتش بیشتر میشه -
دریچه ی کانال های دریچه دار پتاسیمی به طرف سیتوپلاسم باز میشه پس به هسته نزدیک تره ( و به تمام اندامک های سیتوپلاسم)
و دریچه ی کانال های سدیمی به طرف مایع بین سلولی باز میشه و از هسته و اندامک ها و اینا دور تره -
Amir 6 ولت سنج
-
کمترین مقدار پتانسیل صفر هست
در دو جا کانال های دریچه دار بسته هستند
پتانسیل ارامش
پتانسیل عمل وقتی که 30 میرسه یه مدت زمان خیلی خیلی کم
حداکثر تغییرات اختلاف پتانسیل صد هست -
Amir 6 ولت سنج
atena abolhasani
واقعا؟
ولی یه اسمه باحالی داشت ها -
atena abolhasani
واقعا؟
ولی یه اسمه باحالی داشت هاAmir 6 منظورت الکتروآنسفالوگراف هست؟
-
@sania-andiravan
کمترین مقدار پتاسیل منفی 30هست فکر کنم
اون کمترین مقدار اختلاف پتانسیله فکر کنم -
Amir 6 منظورت الکتروآنسفالوگراف هست؟
atena abolhasani الکتروآنسفالوگراف رو در شکل صفحه ی اول میتونیم ببینیمش که کارش با این یکی فرق میکنه
-
atena abolhasani این یکی مگه برای ثبت نوار مغزی نمیشه؟
-
atena abolhasani
این همون دستگاهی هس که تو صفحه یک فصل یک هس؟ -
atena abolhasani
این همون دستگاهی هس که تو صفحه یک فصل یک هس؟Amir 6 اره