●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
خداقوت بچهها تحلیلتون عالی بود
مهدیه بانو ممنون عزیزم
من فکر میکردم بیشتر باید نکته داشته باشن این شکلا ولی بیشتر تستای بیشتری دارن -
Amir 6 خواهش یه نشونه ای از شهر و استانی که هستید میگید بقیه حدس میزنن چالشه
مهدیه بانو
آها جالبه باشه میگم -
@sania-andiravan
آره خب نکات رو گفتیم تعداد هم به نسبت شب های قبل کمتره گفتم یخورده معطل کنیم بیان که فعلا نیومدن
دوستان بریم شکل بعدی یا برا امشب بسه؟ -
مهدیه بانو ممنون عزیزم
من فکر میکردم بیشتر باید نکته داشته باشن این شکلا ولی بیشتر تستای بیشتری دارنatena abolhasani خواهش میکنم عزیزم
️
-
مهدیه بانو
آها جالبه باشه میگمAmir 6 میسی
گفتم دعوتتون کنم حالتون بهتر شه
-
Amir 6 ممنونم همچنین
خب راستش میخواستم از اول مهر مرور کنم ولی راستش نمیتونم تصمیم گرفتم جمع بندی ترم دوم رو بکنم اگر وقتی هم شد یکمی جلوتر از مدرسه بزنم چون مدرسه خیلییی تند درس میده
کلا برنامه ام متحول شد
به نظرتون برنامه خوبی هست؟ -
Amir 6 میسی
گفتم دعوتتون کنم حالتون بهتر شه
مهدیه بانو
بهترم الحمدالله
تشکر ازتون -
@sania-andiravan
اول مهر1400 ؟
یعنی تا آخر تابستون میخواین کل دروس رو ببندین حتی یازدهم رو؟ -
مهدیه بانو
بهترم الحمدالله
تشکر ازتونAmir 6 خدا رو شکر
-
Amir 6 من موافقم تحلیل کنیم
-
Amir 6 نه اول مهر 99
تا آخر شهریور میخوام یازدهم و دهم رو ببندم
دهم یکمی سخت تره چون تابستون دهم خیلی نخوندم بهتره بگم نخوندم اصلا -
Amir 6 من موافقم تحلیل کنیم
atena abolhasani
خب پس بریم شکل بعد الان شکلش رو میزارم -
Amir 6 من اصلا انگیزه نداشتم
کلا دهم رو تشریحی و مدرسه خوب خوندم کنکوری نخوندم فقط ما رو ترسوندن که کنکور تجربی سخته راه رو نشون ندادن@sania-andiravan چقدر بد
-
@sania-andiravan چقدر بد
-
عید و تابستان وقت خیلیییییی خوبیه خیلی خوب زرنگ باشید میتونید تو تابستون دوتا پایه رو خوب بخونید تو طول سال دوازدهم مرور کنید دو پایه رو
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
Amir 6 من اصلا انگیزه نداشتم
کلا دهم رو تشریحی و مدرسه خوب خوندم کنکوری نخوندم فقط ما رو ترسوندن که کنکور تجربی سخته راه رو نشون ندادن