●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
Amir 6 نه اول مهر 99
تا آخر شهریور میخوام یازدهم و دهم رو ببندم
دهم یکمی سخت تره چون تابستون دهم خیلی نخوندم بهتره بگم نخوندم اصلا -
Amir 6 من موافقم تحلیل کنیم
atena abolhasani
خب پس بریم شکل بعد الان شکلش رو میزارم -
Amir 6 من اصلا انگیزه نداشتم
کلا دهم رو تشریحی و مدرسه خوب خوندم کنکوری نخوندم فقط ما رو ترسوندن که کنکور تجربی سخته راه رو نشون ندادن@sania-andiravan چقدر بد
-
@sania-andiravan چقدر بد
-
عید و تابستان وقت خیلیییییی خوبیه خیلی خوب زرنگ باشید میتونید تو تابستون دوتا پایه رو خوب بخونید تو طول سال دوازدهم مرور کنید دو پایه رو
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
Amir 6 من اصلا انگیزه نداشتم
کلا دهم رو تشریحی و مدرسه خوب خوندم کنکوری نخوندم فقط ما رو ترسوندن که کنکور تجربی سخته راه رو نشون ندادن -
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
در یک نورون تحریک شده در همه جا پتانسیل عمل نیست اما پتانسیل ارامش هست
در یک نورون میخوام کانال دریچه دار سدیمی باز و کانال دریچه دار پتاسیمی باز دید ولی در یک نقطه هرگز این دو باهم باز نیستن
ببحشید این نکات یه صفحه دیگه بود یادم رفت بگم -
مزاحم کارتون نمیشم
-
هدایت یک فعالیت الکتریکی ولی انتقال یک فرایند شیمیایی هست چون ناقل عصبی مواد شیمیایی هست
هدایت یعنی جریان پیام عصبی در یک نورون اما انتقال یعنی از یه نورون به نورون دیگر(اینجا میتونیم بگیم سلول دیگه ای نه؟)
دو عامل در سرعت هدایت پیام عصبی نقش دارد
1 وجود میلین
2 قطر -
Amir 6 در یک رشته ی عصبی از نورون ، میتوان همزمان باز بودن دو دریچه ی کانال هارا دید ولی در یک نقطه به هیچ وجه نمیتوان باز بودن دو تا دریچه رو همزمان دید
-
Amir 6 در یک رشته ی عصبی، تعداد نقاطی که پتانسیل آرامش داریم بیشتر از نقاطی است که پتانسیل عمل داریم
-
1.حواستان باشد که در یک نقطه از یاخته عصبی کانال های دریچه دار سدیمی و پتاسیمی همزمان باز نمی شوند اما در طول یاخته عصبی همانطور که در شکل می بینید این دو تا کانال همزمان باز هستند
2.بازشدن کانال های دریچه دار پتاسیمی و خروج یون های پتاسیم زیاد به بیرون و دوباره منفی شدن اختلاف پتانسیل یاخته بلافاصله به دنبال باز شدن کانال های سدیمی اتفاق می افتد