●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
سلام شروع کنیم
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
Amir 6 هر کروموزوم تک کروماتیدی تشکیل شده از رشته ی طویل DNA و پروتئین هایی به نام هیستون که بسته بندی مانند قرار گرفته اند هر DNA دارای دو رشته ی پلی نوکلئوتیدی است این کروموزوم یک سانترومر هم دارد
در کوروموزوم های دو کوروماتیدی( مضاعف شده) دو رشته ی DNA داریم که میشه چهار رشته ی پلی نوکلئوتیدی ولی تعداد سانترومر اینجا یکی است -
فکر میکنم این نکته هم مفید باشه که در سلول های یوکاریوت دستور ساخت DNAاز هسته میاد
ولی در سلول های پروکاریوت چون هسته ندارند دستور ساختDNA از سیتوپلاسم میاد -
و اینکه عبارت هر سلولی ۴۶ کروموزوم دارد نادرست ات
به دو دلیل:
یکی اینکه ممکنه سلولمون چند هسته داشته باشد خب به تعداد هرکدوم از هسته ها ۴۶ تا کروموزوم داریم
و یکی اینکه ممکنه سلولمون اصلا هسته نداشته باشه که بخواد کروموزوم داشته باشه مثل گلبول قرمز بالغ -
فکر میکنم این نکته هم مفید باشه که در سلول های یوکاریوت دستور ساخت DNAاز هسته میاد
ولی در سلول های پروکاریوت چون هسته ندارند دستور ساختDNA از سیتوپلاسم میادatena abolhasani
آفرین نکته خوبی بود
دستور ساخت تو یوکاریوت ها از هسته اجرا سیتوپلاسم
ولی تو پروکاریوت ها دستور ساخت و اجرا هر دو ار سیتوپلاسمه
درسته دوستان؟ -
به دو دلیل:
یکی اینکه ممکنه سلولمون چند هسته داشته باشد خب به تعداد هرکدوم از هسته ها ۴۶ تا کروموزوم داریم
و یکی اینکه ممکنه سلولمون اصلا هسته نداشته باشه که بخواد کروموزوم داشته باشه مثل گلبول قرمز بالغatena abolhasani
گلبول قرمز بالغ؟ -
atena abolhasani
آفرین نکته خوبی بود
درسته دوستان؟Amir 6 بله درسته
-
atena abolhasani
آفرین نکته خوبی بود
درسته دوستان؟ -
atena abolhasani
گلبول قرمز بالغ؟Amir 6 اره چون هسته نداره
-
Amir 6 اره چون هسته نداره
atena abolhasani
گلبول سفید نبود این موضوع؟ -
به دو دلیل:
و یکی اینکه ممکنه سلولمون اصلا هسته نداشته باشه که بخواد کروموزوم داشته باشه مثل گلبول قرمز بالغatena abolhasani میتونیم گامت رو هم بگیم دیگه؟ یا فقط سلولی که هسته نداره؟