سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
تیپ شخصیتی و خودشناسی
-
marziyeh fallah وای استیو جابزززز
منم اگه برونگرا بودم همین میشدم -
@دختر-بهار در تیپ شخصیتی و خودشناسی گفته است:
سلام
ممنون میشم برای من رو هم بگین
ISFPهنر مندی تو
خلاقی و خون گرم
صمیمی و مهربون و خوش قلب و دیگه چی
با ادب و متین و موقر
نوع با ادبِ مایین فکر کنم
انتقاد ناپذیری
شخصیت مستقلی داری این خیلی خوبه
مصممی واسه رسیدن به چیزی
خیلی همچین خاکی و صمیمی ای
گفتم بهت
با حوصله ای
نقاش خوبی میشی
روانشناس خوبی میشی
معلم و مدد کار اجتماعی هم اره -
@majid-behrozi
-
Taha Yousefzadeh سلام. چون تیپ خودم هم همین هست میگم. درواقع توی خانمها کمترین تعداد و از لحاظ کلی، بعد از یه تیپ دیگه ،کمترین تعداد رو داره.
هوش میان فردیشون نسبت به سایر هوش ها بالا تره. یعنی خودمدیریتی خوبی دارن و البته باعث میشه رهبران خوبی واسه بقیه باشن.
اصولا از فلسفه و بحث کردن لذت میبرن. متفکرن و از امتحان کردن چالش ها هیجان زده میشن.
خلاقیت بالا دارن و با وجود درونگرایی، کارآفرین های موفقی هستن. قدرت تجزیه و تحلیل و خلاقیت و نوآوری و ریسک پذیری و مدیریت، باعث شده خیلی از افراد فعال توی بیزنس و مخصوصا معماری پروژه های بزرگ مدرن، از این تیپ باشن.مسئولیت پذیر هستن و کمال طلب.
نقاطی که بیشتر باید روشون کار کنن:
باید بپذیرن که همه قرار نیست از سرگرمیاشون لذت ببرم. چون اصولا واسه خیلیا هیجان نداره.
از لحاظ عاطفی خیلی قوی ظاهر نمیشن. درواقع باید سعی کنن که عواطف افراد دیگه رو هم درک کنن.
کمال طلبی زیاد مواظب باشن کار دستشون نده.
زیادی به افکارشون میدون ندن تا کل صورت مسئله ی زندگی رو ببره زیر سوال
خب دیگه فعلا همین قدر یاری کرد ذهنم -
حبه انگور_ خانوم منصرف شدم
کلا نمیخام چیزی ازش بدونم.....با سپاس از شما به خاطر چالشتون -
ENTP
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!