سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
اراده ضعیف
-
دوست عزیز سلام!!
جواب این سوال دست خودته فقط چون پرسیدید من دخالت میکنم و واقعا شرمنده ام
شما میدونی عشق چیه؟ هوس چیه؟
وقتی عاشق میشی فقط اونو میبینی ،تو افکارت اونو میبینی حتی داخل خیالاتتم هست
تمام کارات رو برای رسیدن به اون انجام میدی
بدون اون و بدون فکر کردن بهش انگار یه چیزی کم داری یه چیزتو گم کردی.تمام هدف زندگیت میشه رسیدن به اون.حالا هوس چیه؟شامل یه رنج وسیعی از چیزاست مثلا شما میخواین یه ماشین بخرید و براتون هیچ فرقی یا محدودیتی بین پراید یو بنزو لوکس نداره هرکودوم که راحت تر به دست بیادو میخرین
به نظر من شما بیشتر خواسته هاتون هوسه چرا؟
چون پشت کنکوری هستید و بدون شک فقط فکر رتبه ی خوبید و ننشتید فکر کنید رتبه ی خوب یعنی بین ۱تا ۱۰ یا ۱۰۰۰تا ۵۰۰۰ و حتی فکر میکنم نمیدونید کودوم دانشگاه قراره کنکور بدی به همین دلیله که اگه کسی بیاد به شما بگه درس چیه الان همه لیسانساش بیکارن بدون شک میزاری کنار تمام آرزوهاو رویاهاتو فراموش میکنی چون عاشق آیندت نیستی .شاید تنها دلگرمی شما اینه که پست بزاری و نظر بقیه رو بپرسی آدمایی که هر کودوم مثل خود من نظر یا عقیده ای دارن و نسبت به روحیات خودشون به شما مشاوره میدن الان از کجا معلوم شما داخل دلت به من فوش ندی بگی این چی میگه من هدفم مشخصه و...
شما بشین با خودت خلوت کن ببین چند چندی خودتو بشناسو آیندتو به چالش بکش ببین ارزش داره از همه چیزت بگذری تو رو مشکلات وایسی یا اصلا ارزش داره دربارش حرف میزنی یا نه به نظرم هدفتو مشخص کن که بدون شک تا تهش میری فقط عشق به هدفه که باعث میشه بری جلو این اراده ی ضعیف شما دلیلش نداشتنه
عشق هدفه
هیچی از رتبه برترا کم نداری به خودت قول پیشرفت بده و اعتماد به نفس خودتو ببر بالا و اصلا ارادتون پایین نیست همین که دربارش فکر کردید و براتون مهمه خودش یه موفقیت بزرگه خب بلاخره یه شروعی هست دیگه
اگه عاشق خودتو آیندتی واسه هدفت تلاش کن! هروقتم به این نتیجه رسیدید ارادتون پایینه یه سیلی از طرف من به خودتون بزنید اون دنیا پا خودم
این رمان منم به عنوان یه فوضول در نظر نگیر چون خودمم مثل شما بودم و درکتون کردم اینقد زیاد شد
موفق باشین... -
سلام
می توانید از تکنیک ” قانون 7 دقیقه” استفاده کنید. قانون 7 دقیقه می گوید: هر وقت شروع کاری یا شروع مطالعه برای تان سخت است، با خودتان بگویید 7 دقیقه از این کار را انجام می دهم و بعد از آن ولش می کنم! وقتی خودتان را گول می زنید که بعد از 7 دقیقه آن کار را ول خواهید کرد، احتمال بالایی دارد که بعد از آن 7 دقیقه کار را تا آخر انجام دهید. پس مهم ترین نکته شروع کردن است. مشکل بسیاری از افراد در زندگی این است که به جای شروع کردن فقط فکر می کنند و جرات شروع کردن ندارند. پس به جای پر کردن ذهن با افکاری که هیچ نتیجه ای ندارد، برای اهدافتون تلاش کنید
-
Negin Abbasi خواهش میکنم منتظر خبر موفقیت هاتون توی اراده قوی هستیم
-
@narjes-hashemi ممنونم موفق باشین
حرف حق تلخه خیلی ممنون چه جدیتی داری -
امیرمحمد یوسفوند در اراده ضعیف گفته است:
سلام
می توانید از تکنیک ” قانون 7 دقیقه” استفاده کنید. قانون 7 دقیقه می گوید: هر وقت شروع کاری یا شروع مطالعه برای تان سخت است، با خودتان بگویید 7 دقیقه از این کار را انجام می دهم و بعد از آن ولش می کنم! وقتی خودتان را گول می زنید که بعد از 7 دقیقه آن کار را ول خواهید کرد، احتمال بالایی دارد که بعد از آن 7 دقیقه کار را تا آخر انجام دهید. پس مهم ترین نکته شروع کردن است. مشکل بسیاری از افراد در زندگی این است که به جای شروع کردن فقط فکر می کنند و جرات شروع کردن ندارند. پس به جای پر کردن ذهن با افکاری که هیچ نتیجه ای ندارد، برای اهدافتون تلاش کنید
جالبه
-
Negin Abbasi ن به خداهیشکی مثل من رو هوا نیست جدیت کجا بود
کلی خونده بودم بهم فشار اومده بود به انجمن که سر زدم پست شمارو دیدم رو این خالی کردم ببخشید -
امیرمحمد یوسفوند چه ترفند جالبی
-
کنترل زندگیتان را به دست بگیرید ،دست از خود درمانی بردارید،دست از تنها شدن بردارید، دست از فدا کردن خودتان بردارید، این همه به خودتان نگویید نمیتوانم،دست از منفی بافی بردارید ،نگویید از فردا ،از شنبه ،از سال اینده شروع خواهم کرد....
دست از گریه کردن بردارید و کنترل اتفاقای اینده رو به دست بگیرید .بلند شو ،همین الااااااااااااان،از جات بلند شو ،اشکات رو پاک کن و دردهای دیروزت رو کنار بگذار و از نو شروع کن
تقدیم ب همه ی الایی های عزیز
کنکوری ها
@دانش- اموزان- الا
@ تجربیا
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@ادمین
@ ناظم -
Negin Abbasi
سلام خیلی ببخشید اینو میگم
همونطور که خودتون گفتید پشت کنکوری هستین
به این فکر کردین که میخواین چند ساله دیگه پشت کنکور بمونین؟ میدونم خیلی ترسناک تصورش
اما خب باید تصورش کرد تا اون استرس مفیدی که باعث میشه بیکار ننشینین بیدار بشه
شما میتونین امسال رو سخت ترین سال زندگی تون کنین خیلی بهتر از اینه که هرسال یه پشت کنکوری باشین
از همه چی بزنین و درس بخونین اصلا هم منتظر این نباشین اراده بیاد سمت تون خودتون برید سمتش
همین
خب دیگه منم برم به این حرفام عمل کنم
موفق باشید ️ -
این پست پاک شده!