چالش درست/نادرست زیست
-
سلام
یه جمله ایی خیلی ذهنم رو مشغول کرده ممنون میشم با دلیل درستی یا نادرستی اون رو برام مشخص کنید.( به طور کلی میتوان گفت که همه یاخته های زنده بدن پمپ سدیم پتاسیم دارند))
همیار Bio تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا یازدهم فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلام
یه جمله ایی خیلی ذهنم رو مشغول کرده ممنون میشم با دلیل درستی یا نادرستی اون رو برام مشخص کنید.( به طور کلی میتوان گفت که همه یاخته های زنده بدن پمپ سدیم پتاسیم دارند))
همیار Bio تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا یازدهم فارغ-التحصیلان-آلاءمینا میناب احتمال زیاد نادرست
سلول های سطح پوست که شاخی شده هستن و زنده نیستن مثال نقضشه -
مینا میناب احتمال زیاد نادرست
سلول های سطح پوست که شاخی شده هستن و زنده نیستن مثال نقضشهsaba zarei 0 خب اینجام گفته زنده باشن!
-
saba zarei 0 خب اینجام گفته زنده باشن!
0-0ftm فقط همه رو دیدم
پوزش
-
0-0ftm فقط همه رو دیدم
پوزش
saba zarei 0 مشکلی نیست میشه اگه وقت داشتید از دوستی کسی بپرسید شاید جواب داد
-
saba zarei 0 خب اینجام گفته زنده باشن!
0-0ftm ممنون میشم بپرسید اگه شخصی رو دارید که به این مسائل مسلط هست
-
0-0ftm فقط همه رو دیدم
پوزش
saba zarei 0 قربونت پیش میاد
️
-
0-0ftm ممنون میشم بپرسید اگه شخصی رو دارید که به این مسائل مسلط هست
مینا میناب حقیقتا بنظرم درسته
من چند جا دیدم درست گرفته بودن و چند جا هم شنیدم
اگر پیدا کردم همچین شخصمیپرسم
️
-
سلام
همیار Bio تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا یازدهم فارغ-التحصیلان-آلاءمینا میناب درسته بنظرم
-
مینا میناب حقیقتا بنظرم درسته
من چند جا دیدم درست گرفته بودن و چند جا هم شنیدم
اگر پیدا کردم همچین شخصمیپرسم
️
0-0ftm ممنون
ولی معلم ما گفت غلطه
-
مینا میناب درسته بنظرم
Bio میشه دلیل درستی رو ذکر کنید ممنون
-
سلام
همیار Bio تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا یازدهم فارغ-التحصیلان-آلاءمینا میناب مینا میناب
سلام من یادمه تو الگو همچین تستی رو زدم و از نظر درست و نادرستی به شما اطمینان میدم که میشه گفت تقریبا در همه ی سلولای زنده هست چون برای هموئوستازی لازم میشه به دو دلیل چون تو اون تستی که بود هم درست در نظر گرفته شده بود هم این متن رو با سایتش براتون میذارم
The sodium-potassium pump is found in the plasma membrane of almost every human cell and is common to all cellular life. It helps maintain cell potential and regulates cellular volume.Mordad 24, 1399 AP
https://bio.libretexts.org › 2.16:_Sod...
معنیش هم تقریبا میشه:پمپ سدیم پتاسیم در غشای پلاسمایی تقریبا همه ی سلول های انسان یافت میشه و در زندگی سلولی رایجه و به حفظ پتانسیل سلول و در تعادل نگه داشتن ظرفیت سلول کمک میکنه -
مینا میناب مینا میناب
سلام من یادمه تو الگو همچین تستی رو زدم و از نظر درست و نادرستی به شما اطمینان میدم که میشه گفت تقریبا در همه ی سلولای زنده هست چون برای هموئوستازی لازم میشه به دو دلیل چون تو اون تستی که بود هم درست در نظر گرفته شده بود هم این متن رو با سایتش براتون میذارم
The sodium-potassium pump is found in the plasma membrane of almost every human cell and is common to all cellular life. It helps maintain cell potential and regulates cellular volume.Mordad 24, 1399 AP
https://bio.libretexts.org › 2.16:_Sod...
معنیش هم تقریبا میشه:پمپ سدیم پتاسیم در غشای پلاسمایی تقریبا همه ی سلول های انسان یافت میشه و در زندگی سلولی رایجه و به حفظ پتانسیل سلول و در تعادل نگه داشتن ظرفیت سلول کمک میکنهNila YS خیلی خیلی ممنونم
-
0-0ftm ممنون
ولی معلم ما گفت غلطه
مینا میناب مثال نقضش رو ازش پرسیدید؟
آخه چن جا گفته بودندرسته
-
Bio میشه دلیل درستی رو ذکر کنید ممنون
مینا میناب چون اون پتانسیل استراحت غشا تو همه سلول ها هست و عامل اصلیش اینه
-
saba zarei 0 قربونت پیش میاد
️
0-0ftm من تو نشر یه همچین تستس دیدم درست گرفته بود
-
مینا میناب احتمال زیاد نادرست
سلول های سطح پوست که شاخی شده هستن و زنده نیستن مثال نقضشهsaba zarei 0 گفته یاخنه زنده اخه
-
saba zarei 0 گفته یاخنه زنده اخه
sara hatami بله گفته هر سلول زنده پس میشه اینطور گفت که وقتی زندن یعنی همئوستازی دارن و پمپ سدیم پتاسیم هم یه بخش از همئوستازیه