راه ابریشم
-
عرض سلام و خسته نباشید من دانش آموز سال 11رشته ریاضی هستم میخواستم ببینم من راه ابریشم را از اول خرداد سال 1400 بخرم بهتره یا از اول مهره 1400 ؟؟من دهم را به هیچ عنوان کامل نیستم وآیا من اگر با خود برنامه ریزی که راه ابریشم داره میتونم دهمم را ببندم؟؟
-
عرض سلام و خسته نباشید من دانش آموز سال 11رشته ریاضی هستم میخواستم ببینم من راه ابریشم را از اول خرداد سال 1400 بخرم بهتره یا از اول مهره 1400 ؟؟من دهم را به هیچ عنوان کامل نیستم وآیا من اگر با خود برنامه ریزی که راه ابریشم داره میتونم دهمم را ببندم؟؟
Cristiano Ronaldo 0 سلام راه ابریشم برنامه نمیده طبق برنامه گزینه دو هر سه هفته فیلم میذاره
-
این پست پاک شده!
-
Cristiano Ronaldo 0 از خرداد
-
Cristiano Ronaldo 0 سلام وقتتون بخیر. وقت بسیار خوبی دارین. شما از الان شروع کنید تا ابتدا یا اواسط شهریور یازدهم رو حداقل به یه تسلط خوبی برسونید و دهم رو هم در حد عادی بخونید کافیه. بعد از شهریور راه ابریشم رو شروع کنید و با برنامه یکی از ازمون ها جلو برید. خوبی شروع از شهریور اینه که میتونید از همون اول یه فرسنگ جلو باشید و این کارتون رو توی سال کنکور بی اندازه جلو میندازه.
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد