Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
-
سلام دوستان راه ابریشمی رشته ریاضی یا رشته تجربی که استادشون اقای طلوعی هستن
سوال درسی داشتم و حقیقتا چندین روزه فسفرای مغز منو سوزونده
توی فرسنگ پنج اون جایی که درمورد تکنیک زمان های طلایی صحبت میکنن که مدت زمان بین نقاط خاص هستش؛ اونجارو میگم
حقیقتا من فرسنگ رو تموم کردم و فهمیدم که چطوری ازش استفاده میکنن ولی به صورت دقیق مفهوم این تکنیک رو نفهمیدم
و ذهنم رو درگیر کرده
البته از معادله کسینوسی مکان-زمان یه چیزایی فهمیدم ولی به نتیجه ای نرسیدمحالا لطفا اگر میتونید برام توضیح بدید کمک کنید من اینو متوجه بشم با تشکر
@راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی
@ریاضیا -
Nazanin A منظورت تی دوم و تی ششم و تی دوازدهم و ایناست باو اینا که محشر بودن و راحت میشد فهمید
-
Alireza K 1 بله منظورم همونه
منم استفاده ازشون کردم توی تست ها و عالی بود
ولی نفهمیدم از کجا میان و از پایه و اساس از چه چیزی میاد و ذهنم درگیرشه
میشه شما برام توضیح بدید؟ -
Nazanin A کتاب نشرالگو اگه داشته باشین، کامل توضیح داده. اون زمان ها بر اساسِ مسافتی که طی میشه به دست میاد. چون حرکت با سرعت ثابت نیست و با شتاب ثابته، دیگه اینطور نیست که مثلا A/2 رو در T/8 طی بکنه، بلکه زمانی که شتاب داره بیشتر میشه، سرعتِ طی کردن اون مسافت هم کمتر میشه و بالعکس. اون عددا رو چون حرکت با شتابِ متغییره، خودِ دانش آموز نمیتونه بدست بیاره چون ما فقط تا حرکت با شتاب ثابت رو میخونیم. ولی مفهومشون اینه که گفتم. امیدوارم متوجه شده باشین
-
Parsa Ghaffari خیلییی ممنونم ازتون
متوجه شدم