7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
گردش مواد در جانوران
-
سلام️
دوستان میشه این تست رو توضیح بدید
ممنونمکدام مورد درباره سامانه گردش خون زنبور عسل نادرست است؟
1)با انقباض قلب خون به سمت انتهای بدن منتقل میشود.
2)در هنگام استراحت قلب دریچه ابتدای رگ ها بسته میشود.
3)بخش اندکی از همولنف در انتهای رگ پشتی به قلب وارد میشود.
4)در هنگام انقباض قلب عبور خون از منافذ قلب با مانع مواجه میشود.
@تجربیا -
yldw سلام
گزینه۱:غلطه چون گفته خون سامنه گردش بازه همولنف نه خون
گزینه۲:بله درسته تا خون به رگ نره
گزینه۳:بله چون زنده هستن یاخته به تغذیه نیاز دارن
گزینه۴:بله چون وقتی انفباض پیدا میکنه این منافذ بسته هستن
پس گزینه۱ غلطه
امیدوارم درس گفته باشم و تحلیلام درس باشن -
@kosar-mottaghi کاملا صحیح
-
yldw در گردش مواد در جانوران گفته است:
سلام️
دوستان میشه این تست رو توضیح بدید
ممنونمکدام مورد درباره سامانه گردش خون زنبور عسل نادرست است؟
1)با انقباض قلب خون به سمت انتهای بدن منتقل میشود.
2)در هنگام استراحت قلب دریچه ابتدای رگ ها بسته میشود.
3)بخش اندکی از همولنف در انتهای رگ پشتی به قلب وارد میشود.
4)در هنگام انقباض قلب عبور خون از منافذ قلب با مانع مواجه میشود.
@تجربیاحشرات همولنف دارند خون ندارند درنتیجه گزینه ۱و۴غلط چون خون رو برای اونها در نظر گرفته
گزینه ۲درسته زمان استراحت قلب همولنف به قلب برمیگرده پس دریچه ابتدایی رگ بسته هست
گزینه ۳ صفحه ۸۵کتاب بالای صفحه که زنبور رو نشون داده از اواسط قلب لوله تا انتهای آن فلش هایی رو به طرف قلب لوله ای زده شده و هم خارج که نشون میده همولنف خارج شده به قلب برمیگرده از چندین جا پس اینجا که گفته بخش اندکی از همولنف در انتهای رگ پشتی«قلب لوله ای» به قلب وارد میشود درستهگزینه ۲و۳درسته
گزینه ۱و۴غلط -
این پست پاک شده!
-
parisa khany یعنی رگ پشتی هم دارن؟
-
@kosar-mottaghi سلام
پاسخنامه میگه گزینه 1 جوابه
جالبه اصن کلمه خون رو غلط نگرفته!
برای گزینه 3 هم تحلیلی ننوشته راستش تحلیل شمارو متوجه نشدم
برای گزینه یک اینجوری تحلیل کرده که با انقباض قلب خون به سمت ابتدای بدن میره!پس جوابم درس بود وا دیگه عقلم به جایی قد نمیده
-
yldw صفحه ۷۷ کتاب اون شکل کرم خاکی این طوری نوشته قلب لوله ای(رگ پشتی
منبع تست رو میگید!؟چرا خون رو اشتباه نگرفته من هر تستی زدم برای اونهایی که گردش خون باز دارند اسم خون رو که میآورد اون گزینه رو غلط میگرفت چون همولنف دارند نه خون -
parisa khany در گردش مواد در جانوران گفته است:
منبع تست رو میگید!؟چرا خون رو اشتباه نگرفته من هر تستی زدم برای اونهایی که گردش خون باز دارند اسم خون رو که میآورد اون گزینه رو غلط میگرفت چون همولنف دارند نه خونآهان مرسی
میکرو طلایی گاج.یه تستش هم بود که هر چهار گزینه به جای همولنف نوشته بود خون!
فکر کنم چون کتاب گفته همولنف کار خون و لنف و آب میافتی رو انجام میده گاج اونارو معادل هم گرفته -
parisa khany در گردش مواد در جانوران گفته است:
منبع تست رو میگید!؟چرا خون رو اشتباه نگرفته من هر تستی زدم برای اونهایی که گردش خون باز دارند اسم خون رو که میآورد اون گزینه رو غلط میگرفت چون همولنف دارند نه خونآهان مرسی
میکرو طلایی گاج.یه تستش هم بود که هر چهار گزینه به جای همولنف نوشته بود خون!
فکر کنم چون کتاب گفته همولنف کار خون و لنف و آب میافتی رو انجام میده گاج اونارو معادل هم گرفتهخواهش
اگه بگه همانند خون ....خب میشه درست گرفت گزینه رو ولی وقتی کلا به جای همولنف اسم خون رو بیاره غلط