زیست-تعداد کروموزم
-
سلام دوستان
من یک مشکلی تو شکل زیر دارم.اقای موقاری می فرمایند وقتی اسپرم با اووسیت ثانویه برخورد می کنه و میوز2 اتفاق میفته دو سلول هاپلوید 23 کروموزمی تشکیل میشه البته یکی از اون ها سیتوپلاسم بیشتری بهش میرسه.حالا مشکل اینجاست که کتاب درسی که همون طور می بینید تعداد کروموزم های تخمک لقاه یافته بیشتره از دومین جسم قطبی .درصورتی که همون طورکه گفتم اقای موقاری میگن تعداد کروموزم برابر
الان من گیج شدم.لطفا کمک کنید
-
سلام دوستان
من یک مشکلی تو شکل زیر دارم.اقای موقاری می فرمایند وقتی اسپرم با اووسیت ثانویه برخورد می کنه و میوز2 اتفاق میفته دو سلول هاپلوید 23 کروموزمی تشکیل میشه البته یکی از اون ها سیتوپلاسم بیشتری بهش میرسه.حالا مشکل اینجاست که کتاب درسی که همون طور می بینید تعداد کروموزم های تخمک لقاه یافته بیشتره از دومین جسم قطبی .درصورتی که همون طورکه گفتم اقای موقاری میگن تعداد کروموزم برابر
sina ghafouri سلام
خودت میگی تخمک لقاح یافته
چون تخمک با اسپرم کروموزوم هاش ترکیب شدن شکل اونجوری کشیده
گویچه قطبی دوم که کسی باهاش ترکیب نشده که بخواد کروموزوم هاش دوبرابر باشه -
سلام تعداد کروموزوم ها در حالت طبیعی باید برابر باشه چون تقسیم میوز2 داره انجام میشه و همون 23تا کروموزوم هاپلوئید دو کروماتیدی دارند تقسیم میشوند فقط اینجا سیتوکینز نابرابر میدن
-
نصفش مال اسپرمه دیگه
-
sina ghafouri سلام
خودت میگی تخمک لقاح یافته
چون تخمک با اسپرم کروموزوم هاش ترکیب شدن شکل اونجوری کشیده
گویچه قطبی دوم که کسی باهاش ترکیب نشده که بخواد کروموزوم هاش دوبرابر باشهخب عزیز شکل کتاب داره میگه بعد اینکه با اسپرم برخورد کرد این دوتا ایجاد میشه
حالا گیریم حرف شما درست اقای موقاری چی میگه این وسط -
سلام تعداد کروموزوم ها در حالت طبیعی باید برابر باشه چون تقسیم میوز2 داره انجام میشه و همون 23تا کروموزوم هاپلوئید دو کروماتیدی دارند تقسیم میشوند فقط اینجا سیتوکینز نابرابر میدن
اینجا الان تک کروماتیده .اینکه سیتوکینز نابرابره ربطی به شناس نامه نداره که
-
فکر کنم کتاب لعنتی اشتباه چاپی داره
-
خب عزیز شکل کتاب داره میگه بعد اینکه با اسپرم برخورد کرد این دوتا ایجاد میشه
حالا گیریم حرف شما درست اقای موقاری چی میگه این وسطsina ghafouri ایشون میگن میوز2 که میکنن کروموزوم هاشون برابره
23تا تخمک
23تا گویچه قطبی
که این تخمک وقتی اومد با اسپرم لقاح داد میشه دو برابر -
سلام دوستان
sina ghafouri سلام
تعداد کروموزوم ها به صورت مساوی تقسیم میشه
منتهی اسپرم هم کروموزوم هاش که ۲۳ تا هستن وارد یاخته تخمک لقاح یافته میشن و بخاطر همین دو برابر دومین جسم قطبی توش کروموزوم هست -
مچکرم