شیمی صنیعی خوبه؟
-
سلام بچه ها
من سال دهم از اقای پویان نظر استفاده کردم بابت شیمیم و خوب هم بودن برا سال دوازدهم ایشون ضبط نکردن البته من راه ابریشم گرفتم ولی راه ابریشم خیلی فیلم هاش زیاده...شما فیلم های صنیعی رو دیدید؟ کامل هست؟ استاد دیگه ای نمیشناسین برا شیمی که خوب باشه؟ -
سلام بچه ها
من سال دهم از اقای پویان نظر استفاده کردم بابت شیمیم و خوب هم بودن برا سال دوازدهم ایشون ضبط نکردن البته من راه ابریشم گرفتم ولی راه ابریشم خیلی فیلم هاش زیاده...شما فیلم های صنیعی رو دیدید؟ کامل هست؟ استاد دیگه ای نمیشناسین برا شیمی که خوب باشه؟@1381sahar
سلام اقای صنیعی مفهومی درس میدن
توی ویدئو های دوازدهم یا همون کنکورشون تست خیلی حل نکردن
من فصل 3 شیمی دوازدهم رو با ایشون دیدم و تمام مطالبو گفته بودن
البته تو همایش هایی که ازشون هست حل تست هم دارن -
سلام بچه ها
من سال دهم از اقای پویان نظر استفاده کردم بابت شیمیم و خوب هم بودن برا سال دوازدهم ایشون ضبط نکردن البته من راه ابریشم گرفتم ولی راه ابریشم خیلی فیلم هاش زیاده...شما فیلم های صنیعی رو دیدید؟ کامل هست؟ استاد دیگه ای نمیشناسین برا شیمی که خوب باشه؟@1381sahar سلام
شیمی صفر تا صد کنکور آقای صنیعی کامل نیست، اما توی محاسبات استوکیومتری و غلظت و آنتالپی و... تقریباً توی تمام محاسبات ها( البته سینتیک نداشت شاید الان اضافه کرده باشن بهش) عالیه چون بهتون روش های خیلی ساده و کاربردی یاد میدن -
@1381sahar سلام
شیمی صفر تا صد کنکور آقای صنیعی کامل نیست، اما توی محاسبات استوکیومتری و غلظت و آنتالپی و... تقریباً توی تمام محاسبات ها( البته سینتیک نداشت شاید الان اضافه کرده باشن بهش) عالیه چون بهتون روش های خیلی ساده و کاربردی یاد میدنz Gheibi قسمتایی که تکنیک گفته باشن یادتون نیس؟
-
z Gheibi قسمتایی که تکنیک گفته باشن یادتون نیس؟
samira pournazar در شیمی صنیعی خوبه؟ گفته است:
سلام این ها قسمت هایی از شیمی صفر تا صد کنکور استاد صنیعی هستند که برای من مفید بودن ، مثلا روش جدیدوساده ای را یاد دادن یا خیلی خلاصه کل فصل را یاد دادن و کلا اینا مهم هایش از نظر من هستند
( چون بعضی قسمت های این دورهه خیلی متناسب با نظام جدید نیست،اونا رو اصلا نیاوردم ، البته قسمت های خوب دیگری هم هست اما این ها از نظر من که بیشتر توی محاسبات شیمی مشکل داشتم بهترین ها بودن)
@دانش-آموزان-آلاء @ida-shateri -
سلام بچه ها
من سال دهم از اقای پویان نظر استفاده کردم بابت شیمیم و خوب هم بودن برا سال دوازدهم ایشون ضبط نکردن البته من راه ابریشم گرفتم ولی راه ابریشم خیلی فیلم هاش زیاده...شما فیلم های صنیعی رو دیدید؟ کامل هست؟ استاد دیگه ای نمیشناسین برا شیمی که خوب باشه؟@1381sahar استاد محمدرضا آقاجانی
-
samira pournazar در شیمی صنیعی خوبه؟ گفته است:
سلام این ها قسمت هایی از شیمی صفر تا صد کنکور استاد صنیعی هستند که برای من مفید بودن ، مثلا روش جدیدوساده ای را یاد دادن یا خیلی خلاصه کل فصل را یاد دادن و کلا اینا مهم هایش از نظر من هستند
( چون بعضی قسمت های این دورهه خیلی متناسب با نظام جدید نیست،اونا رو اصلا نیاوردم ، البته قسمت های خوب دیگری هم هست اما این ها از نظر من که بیشتر توی محاسبات شیمی مشکل داشتم بهترین ها بودن)
@دانش-آموزان-آلاء @ida-shateriz Gheibi وای ممنون خدا خیرتون بده
-
z Gheibi وای ممنون خدا خیرتون بده
samira pournazar خواهش میکنم
ممنونم از دعای قشنگ تون