تبلیغ اول فیلمها
-
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بر مدیران گرامی آلا، یه خواهش دوستانه و کوچیکی از شما دارم، اگه میشه تبلیغ اول فیلمهارو بردارید، حداقل واسه راه ابریشمیا. با موبایل که فیلم میبینیم این تبلیغ رو نمیشه رد کرد، اگه هم بشه هنگ میکنه از برنامه خارج میشه. یجورایی مزاحمه.
-
سلام بر مدیران گرامی آلا، یه خواهش دوستانه و کوچیکی از شما دارم، اگه میشه تبلیغ اول فیلمهارو بردارید، حداقل واسه راه ابریشمیا. با موبایل که فیلم میبینیم این تبلیغ رو نمیشه رد کرد، اگه هم بشه هنگ میکنه از برنامه خارج میشه. یجورایی مزاحمه.
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Kazemi 0
باید منشن کنین تا پستتون دیده بشه
@M-an
@دانش-آموزان-آلاء -
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Kazemi 0 درسته یکم اذیت کننده هست ولی دیگه نمیشه که بی هیچ
-
Amir Kazemi 0
باید منشن کنین تا پستتون دیده بشه
@M-an
@دانش-آموزان-آلاءsallar savadkoohi چجوری؟
-
sallar savadkoohi چجوری؟
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهErfan Bitarafan 0
بله؟ -
نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۹، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Kazemi 0 این تبلیغ های چند ثانیه ای رو میگید که موقع پخش فیلم نشون میده؟
-
نوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Kazemi 0
درسته دقیقان من هم این مشکل رو دارم بعد تبلیغ خود به خود برنامه بسته میشه.
@M-an