زبان ....
-
سلام من زبانم ضعیفه ،بنظرتون واسه کنکور کدوم بخش روبخونم ؟؟که بتونم جواب بدم؟
یابنظرتون کلند زبان نخونم ؟؟کتاب هم بهم معرفی کنیدکه بتونم پیشرفت کنم
چکارکنم نظربدین لطفااا
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دوازدهم -
چکارکنم نظربدین لطفااا
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهمفاطمه خورشیدی سلام لغات خیلی بیشتر از گرامر تو کنکور مد نظر هست اول لغت رو یاد بگیرید در مورد لغات هم باید بگم
۱- بهتره که به صورت موضوعی بخونید مثلا از کلمات مربوط به مدرسه شروع کنید(میز-مداد و…)
۲- لغت رو توی جمله یاد بگیرید تا موقعیت اون رو توی جمله درک کنید.
۳-مترادف/متضاد/کالوکیشن/حرف اضافه و…مربوط به لغت رو یاد بگیرید تا اگه یکم تغییر کرد بتونید درست ترجمه کنید
۴-هر چند وقت یه بار(معمولا ۵ بار برای تثبیت کامل)لغت هایی که یاد گرفتید رو مرور کنید.
اگه بازم راهنمایی میخواید در خدمت
منبع هم=لغات لقمه ی مهر و ماه
برای جامع زبان اناری -
سلام دوست عزیز اصولا زبان بر پایه ی ترجمه است شما اگه معنی کلمات رو بدونید میتونید که راحت به اکثر سوال های گرامر و ریدینگ و غیره جواب بدید زمان زیادی هم نمی خواد
-
سلام دوست عزیز اصولا زبان بر پایه ی ترجمه است شما اگه معنی کلمات رو بدونید میتونید که راحت به اکثر سوال های گرامر و ریدینگ و غیره جواب بدید زمان زیادی هم نمی خواد
Fatemeh Rafiee سلام خب من ترجمه بلدنیستم می خوام یه بخش رو بخونم که درصدبگیرم تو کنکور و وقتم هدر نره
-
Fatemeh Rafiee سوالای گرامر ارتباطی با لغت نداره ها. فقط کمک میکنه صورت سوال رو متوجه شید. ولی نمیشه با دونستن لغات سوال گرامر رو حل کرد
-
فاطمه خورشیدی سلام لغات خیلی بیشتر از گرامر تو کنکور مد نظر هست اول لغت رو یاد بگیرید در مورد لغات هم باید بگم
۱- بهتره که به صورت موضوعی بخونید مثلا از کلمات مربوط به مدرسه شروع کنید(میز-مداد و…)
۳-مترادف/متضاد/کالوکیشن/حرف اضافه و…مربوط به لغت رو یاد بگیرید تا اگه یکم تغییر کرد بتونید درست ترجمه کنید
۴-هر چند وقت یه بار(معمولا ۵ بار برای تثبیت کامل)لغت هایی که یاد گرفتید رو مرور کنید.
برای جامع زبان اناریمینا میناب لغت چطوری تست میدن ازش؟؟
-
فاطمه خورشیدی سلام لغات خیلی بیشتر از گرامر تو کنکور مد نظر هست اول لغت رو یاد بگیرید در مورد لغات هم باید بگم
برای جامع زبان اناریمینا میناب می خوام یه بخش رو بخونم که بتونم بزنم تو کنکور و وقتم هدر نره
-
چکارکنم نظربدین لطفااا
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهمفاطمه خورشیدی شهاب اناری بگیرید لغاتو هرروز بخونید تا تستای لاتو راحت تر بزنید گرامر نیاز به این داره که بیشتر روش وقت بذارید متن هم که باید خیلی زیاد خونده باشید تا دستتون تند شه ولی بیشتر به نظرم روی لغات و بعضی نکات دستوری پر تکرار کنکور تمرکز کنید تا یه درصد قابل قبولی بگیرید ولی پیشنهاد نمیکنم این درسو حذف کنید
-
مینا میناب می خوام یه بخش رو بخونم که بتونم بزنم تو کنکور و وقتم هدر نره
فاطمه خورشیدی اگه بخواین خودتونو به یه بخش محدود کنین زمانتون میره. باید کمی بیشتر وقت بزارین
-
فاطمه خورشیدی سلام
به زبان نخوندن اصلا فکر نکنید،۱_ چون درصد صفر اونم توی زبان رتبه را به شدت خراب میکنه۲_ بعد کنکور واقعا لازمش داریداین که چه چیزی را بخونید بیشتر بستگی داره که با کدوم راحتید ، اما معمولا لغت و بعد گرامر
سوالات لغت کلوز و متن رو هم وقتی روی لغت کار کردید میتونید جواب بدهید -
Fatemeh Rafiee سوالای گرامر ارتباطی با لغت نداره ها. فقط کمک میکنه صورت سوال رو متوجه شید. ولی نمیشه با دونستن لغات سوال گرامر رو حل کرد
Mahdi Jafari 1 دبیرای ما اینجوری گفتن بهمون هم دبیر مدرسه هم دبیر کلاس زبانمون
-
چکارکنم نظربدین لطفااا
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهمفاطمه خورشیدی سلام. بهترین انتخاب برای شما لغت هستش که 8 تا تست مستقل داره و واقعا تستای ساده ای هستن. علاوه بر اون اگر لغت رو بلد باشید به بعضی از تستای کلوز و درک مطلب هم میتونید پاسخ بدید چون خصوصا توی کلوز یه سری سوال ها باز هم مربوط به لغت هستش. برای یادگیری لغت هم بهترین روش اینه که شروع کنید از روی یه کتاب لغت مثل کتاب همراه زبان جامع مبتکران لغت هارو درس به درس بخونید و به صورت بازه های 3 روزه، 1 هفته، 2 هفته، یک ماهه و 2 ماهه مرور کنید تا 5 بار مرور لازم برای رفتن به حافظه بلند مدت انجام بشه و بتونید تستارو جواب بدید.
اولویت با لغات کتاب درسی هستش اما لغات خارج از کتاب هم توی سالای اخیر خیلی زیاد بودن که اگر وقت اضافه داشتید توصیه میکنم لقمه مهر و ماه که در این باره هستش رو تهیه کنید و دوباره به همین صورت که برای لغات کتاب گفتم شروع به خوندن کنید اما میتونید بازه های مرور رو کمتر کنید. درست اگر بخونید حداقل 10 تا تست کنکور رو میتونید جواب بدید که میشه 40 درصد و برای کسی که زبان 0 هستش خوب درصد خوب و منطقیه با توجه به زمانی که قرار هست بزارید برای زبان.
امیدوارم مفید بوده باشه
موفق باشید -
Mahdi Jafari 1 دبیرای ما اینجوری گفتن بهمون هم دبیر مدرسه هم دبیر کلاس زبانمون
Fatemeh Rafiee خوب کاری با صحبت دیگران نداشته باشید. مثلا کسی که همه لغات رو فول هستش ولی ساختار مثلا شرطی رو هم بلد نیستش چجوری میخواد به تستای گرامر جواب بده؟
-
مینا میناب لغت چطوری تست میدن ازش؟؟
فاطمه خورشیدی مثلا جاخالی میدن تو باید معنی رو بلد باشی تا درست رو انتخاب کنی
-
مینا میناب می خوام یه بخش رو بخونم که بتونم بزنم تو کنکور و وقتم هدر نره
فاطمه خورشیدی برید لغات پر تکرار رو یادبگیرید
-
Fatemeh Rafiee سلام خب من ترجمه بلدنیستم می خوام یه بخش رو بخونم که درصدبگیرم تو کنکور و وقتم هدر نره
فاطمه خورشیدی خوب ترجمه رو برو از پایه شروع کن با یه برنامه ریزی درست میتونی کل کتاب های زبان رو توی دو ماه به علاوه ی کلی تحلیل و خلاصه نویسی تموم کنی
-
چکارکنم نظربدین لطفااا
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهمفاطمه خورشیدی در زبان .... گفته است:
چکارکنم نظربدین لطفااا
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهمسلام
میتونین زبان رو حذف کنید کلا
چون کسی که تو زبان استعداد نداره واقعا نداره
البته منظورم شما نیستا من خودمم اصلا درک نمیکنم این زبان رو
حذف کنید به جاش توی درس ادبیات و عربی خیلی خوب کار کنین تا زبان جبران شه -
فاطمه خورشیدی در زبان .... گفته است:
چکارکنم نظربدین لطفااا
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهمسلام
حذف کنید به جاش توی درس ادبیات و عربی خیلی خوب کار کنین تا زبان جبران شهFateme S 0 فاطمه خورشیدی هیچ کس بیاستعداد نیست، این رو کسی داره میگه که زبان یک روزی مثل شما با زبان مشکل شدید داشته، صفر زبان خیلی اثر بدی داره، شما که باید بلاخره امتحان نهایی زبان رو پاس کنید یه ذره دقیق بخونیدش دو سه تا تست دیگه واقعا میتونید جواب بدهید
ضمنا به زبان توی ادامه تحصیل تون نیاز شدید دارید خیلی زیاد
هر درسی برای خودش درصد میخواد جبران معنی ندارد
نمیتونم را دفن کنید من هم از زبان خیلی ضعیف شروع کردم این مسیرو رفتم و شده ،فیلم های جمع بندی زبان هم میتونه خیلی کمکتون بکنه -
فاطمه خورشیدی در زبان .... گفته است:
چکارکنم نظربدین لطفااا
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهمسلام
حذف کنید به جاش توی درس ادبیات و عربی خیلی خوب کار کنین تا زبان جبران شهFateme S 0 دوست عزیز حذف زبان اصلا کار درستی نیست.شما اگه از رتبه برتر ها و مشاور ها هم بپرسی بهتون میگن که باید شروع کنی به خوندن زبان .شما میتونید از همین امروز ترجمه رو کار کنید قطعا میتونید به حداقل چهار سوال از سوالات کنکور پاسخ بدید
-
Fateme S 0 فاطمه خورشیدی هیچ کس بیاستعداد نیست، این رو کسی داره میگه که زبان یک روزی مثل شما با زبان مشکل شدید داشته، صفر زبان خیلی اثر بدی داره، شما که باید بلاخره امتحان نهایی زبان رو پاس کنید یه ذره دقیق بخونیدش دو سه تا تست دیگه واقعا میتونید جواب بدهید
ضمنا به زبان توی ادامه تحصیل تون نیاز شدید دارید خیلی زیاد
هر درسی برای خودش درصد میخواد جبران معنی ندارد
نمیتونم را دفن کنید من هم از زبان خیلی ضعیف شروع کردم این مسیرو رفتم و شده ،فیلم های جمع بندی زبان هم میتونه خیلی کمکتون بکنهزبانو بتونین از کنکور حذف کنین از دانشگاه نمیتونین حذف کنین. هر رشته ای حتی هنر زبان داره که باید بخونین. سعی نکنین از زبان فرار کنین خواهشا