Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. تو رو خدا نرو پزشکی
خوابگاهیان
چیچکچ
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی و راهنمایی کنکور
ForuharF
درود و مهر خیلی وقت بود اینجا نیومده بودم یادش بخیر چه دورانی بود... دوستان بنده سال 1402 و 1403 کنکور دادم و الان ترم 3 کارشناسی زیست شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه مازندران هستم ، نمیدونم هنوز انتخاب رشته شروع شده یا نه یا شایدم تموم شده (واقعا اخبار رو نمیدونم) خیلی از عزیزانی بودند که لطف داشتند به من سال کنکورم خیلی به من کمک کردند و من هم قول دادم یه روزی جبران کنم برای کنکوری های آینده و خب یه مدت سرم خیلی شلوغ بود ( الانم هست ) و خب گفتم یه تاپیک بزنم و اگه کمکی از دستم بر میومد برای کنکوری ها انجام بدم . پیوی در خدمتتون هستم.
مشاوره تحصیلی
درس
Amini AA
سلام می خواستم که لطف کنید به من بگویید که کدام استاد در کدام رشته بهتر و عالی تر درس می دهند و رایگان باشه من دهم ریاضی هستم ممنون
مشاوره تحصیلی
اهمال کاری و کمال گرایی دو دوست ناباب !
خانومخ
سلام به بچه های انجمن الا 🤍 من فاطیما هستم دانشجوی ارشد روانشناسی عمومی هدفم از زدن این تاپیک نوشتن درمورد دو دوست نابابه که مدام همراهمون میاد مخصوصا تو دوره کنکور . دوستایی که تا می‌خوایم یکاری رو شروع کنیم میگن وای نکنه بازم نشه وای نکنه شکست بخوری؟ وای یادت رفته دفعه ی قبل رو؟؟؟ خلاصه همش میخوان ما رو تو ناحیه امن خودمون نگه دارن ! پس سعی میکنم اینجا هم در موردشون حرف بزنم هم بگم چطور میشه مدیریتش کرد 🤍 #اهمال_کاری #کمال_گرایی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
مشاوره تحصیلی
نتایج نهایی کنکور اومد
M.anM
بچه‌هااا! نتایج کنکور اومده! می‌دونیم الان خیلیاتون قلبتون تند تند می‌زنه، بعضیا ذوق دارید، بعضیا استرس... همه‌مون این لحظه رو تجربه کردیم بیاید نتیجه‌تون رو با ما و دوستاتون به اشتراک بذارید چه خبرای خوب داشته باشید، چه حتی اگه نتیجه اون چیزی که می‌خواستید نشده... بدونید اینجا کلی آدم هست که کنارتونه ️ یادتون باشه، کنکور فقط یه مسیر بود، نه همه‌ی زندگی! راه‌های بزرگ‌تر و قشنگ‌تری جلوته ما اینجا تو انجمن مثل یه خانواده‌ایم؛ موفقیتت یا سختیاتو تنها تجربه نمی‌کنی. بیاید با هم خوشحال شیم، اشک بریزیم، بخندیم و ادامه بدیم پس همین الان برو نتیجه‌تو ببین و برگرد اینجا، توی این تاپیک بنویس! منتظریم کنار هم این روز رو ثبت کنیم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
سوالات مشاوره ای شما ❤️🌹
_ Reza __
سلام رفقا این تاپیکو زدم که اگه سوالی درباره درس ... برنامه‌ریزی ... منابع ... یا هر چیزی مربوط به کنکور داشتین بپرسین ادعایی در این زمینه ندارم ... فقط دوست دارم کمک کنم به بچهای آلایی تا جایی که توان دارم ️ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انتخاب رشته
8
سلام دوستان....در مورد رشته آموزش زبان انگلیسی توضیح بدید چطور رشته ای هس مثل درس ها دبیرستان نیاز ب ترجمه و گرامر داره یا سخت تره میش واحداشو پاس کرد ؟
مشاوره تحصیلی
بیا یه قول مردونه بده🙋🏻‍♀️
GaladrielG
سلام سلام داشتم فکر میکردم این روزا چه تاپیکی میتونه کمک کنه بهمون اللخصوص کنکوریامون دیدم جای این تاپیک خالی بود اینجا بیاین قول بدیم اینجا و سعی کنیم روی قولمون بمونیم قولتون میتونه درمورد هرچیزی باشه حالا فرضا ساعت مطالعه و تعداد تست تا پایان هفته قول بدید و هروقت قولتون رو شکستین اینجا گزارش بدین @Sharllot @0-0ftm @Miss-Joker @ftm-montazeri @soniaaa @felli @sania-Andiravan @خانوم-_دوست_داشتنی @roghayeh-eftekhari @m.tg و بقیه دوستان @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کمک توی انتخاب کلاس زیست
M
سلام دوستان .من زیستم فوق العاده ضعیفه و هیچی بلد نیستم.نیاز دارم یه کلاسی برم که از صفر یاد بدن و هی ترکیبی نگن همون اول کلاس:/. من تدریس های خیر اندیش و فرهمند نیا و غلامی رو دیدم افتضاح بودن . شما پیشنهادتون چیه؟
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
منبع دوم
Zaahra._.Z
سلام بچه ها طبق تجربه تون کدوم یکی از این منابع بهترن و پرکاربرد تر؟ و اینکه توی درس فیزیک تک‌پایه جامع بخرم یا صرفا یازدهمش رو بخرم؟ ای کیو یا نردبام حسابان ای کیو یا نردبام فیزیک ۲ ای کیو یا نردبام فیزیک پایه مرسی از کمکتوننن @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @Comrade @Aqua @GharibehGomnam2 ببخشید شما سه نفر رو منشن کردم چون ریاضی بودین و امسال کنکور داشتین حس میکنم واقعا میدونید
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی

تو رو خدا نرو پزشکی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
89 دیدگاه‌ها 16 کاربران 2.0k بازدیدها 13 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • _Biliifti__ _Biliifti_

@danial-hosseiny دوست عزیز پیشنهاد میکنم دوباره متن رو بخونید!
    .

اگه فکر می کنی برات پول ریختن تو پزشکی

اگه فکر می کنی که میتونی باهاش فیس بده
    اگه فکر می کنی پزشکی خیلی اسمش باحاله پس باید بری
    تو رو خدا نرو
    میدونی واسه چی؟
    چون ده بیست یال دیگه تبدیل میشه به اون دکتری که صورت یکی از اشناهای ما رو داغون کرد

یا میشی اون دکتری که میشناسم توی هر عمل داره میشماره که اگه چند تا عمل دیگه کنه میتونه اون ویلای کوفتیش رو بخره
    یا میشی اون دکتری که سر عمل بینی ساده یه دختر از آشناهامون کُشتش!
    تو رو خدا نرو پزشکی حتی اگه قبول شدی:
    این حجم منطق شاید با حجم مخالفتی که شما گفتید خنثی شد🙃

S.daniyal hosseinyS آفلاین
    S.daniyal hosseinyS آفلاین
    S.daniyal hosseiny
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@narjes-hashemi
    شما اشتباه خوندی رفیق!!!
    وگرنه منظورش کاملا همینیه که من گفتم
    میگه اگه علاقه نداری و به دلایل پول و قیافه گرفتن و فیس و افاده و اسم و رسم میری؛ نرو!
    همین و بس...
    هیچ منظور دیگه ای نداره و نمیتونه داشته باشه!!!
    نگفته اگه علافه داری نرو!
    گفته اگه علاقه نداری نرو!!!

«لَقَد شَدَدتَ عَلَینا؟ إِلامَ تَعقِدُ؟ فَاحْلُل»

1 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • jana binJ jana bin

اگه فکر می کنی بعد قبولی راحتی
      اگه فکر می کنی اسونه
      اگه فکر می کنی درآمد همه پزشک ها خیلی بالاست
      اگه فکر می کنی توی بیست و خورده ای سالگی واسه خودت مطب میزنی
      تو رو خدا نرو
      میدونی واسه چی؟
      چون ده بیست یال دیگه تبدیل میشه به اون دکتری که صورت یکی از اشناهای ما رو داغون کرد
      یا پماد اشتباهی برای سوختگی خیلـــی ساده خواهرم تجویز کرد و نزدیک بود کورش کنه اگه ما روی پماد رو قبل استفداه نخونده بودیم!!
      یا میشی اون دکتری که میشناسم توی هر عمل داره میشماره که اگه چند تا عمل دیگه کنه میتونه اون ویلای کوفتیش رو بخره
      تو رو خدا نرو پزشکی حتی اگه قبول شدی: )
      تجربی دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا پزشک آینده دانش آموز کنکوری فارغ-التحصیلان-آلاء
      [1920 x 1080] Digital Art.png

Fa FaF آفلاین
      Fa FaF آفلاین
      Fa Fa
      دانش آموزان آلاء

jana bin نمیدونم چرا جدیدا همه ازین مدل تاپیکا میبینم حالا وجدان کاری و اینا درسته و پست جالبی بود و باعث شد همگی فکر کنیم خوب بود ولی خب نکته قابل توجه اینجاست که این روزا من هرچی اعتراض به مشاغل دیدم همش پزشکیه چرا هیچکس در وصف معلمی یا دبیری نمینویسه باور کنین همونقد که جون آدما مهمه روح و روان آدمام مهمه من خودم به شخصه معلمایی داشتم که شخصیت آدمو خرد میکردن و اینکه ما نسلمون رفته رفته داره خجالتی تر و درونگرا تر میشه بخاطر همین آدماست من خیلیارو میشناسم با رتبه هزار و زیر هزار رفته باشن معلمی ولی خیلیارم دیدم که از سر ناچاری بوده میخواستم فقط بگم که وجدان کاری تو همه کارها لازمه بخصوص بحث آموزش شاید پزشکی بهش بیشتر توجه میشه چون تاثیرش همون لحظه مشخص میشه ولی باور کنید آموزش خیلی فاجعه بار تره و یه نسلیو میتونه نابود کنه به شخصه من تمام دوران دبستانم به افسردگی و گریه و دوری از اجتماع گذشت بخاطر همین انسانها ولی خب بخشیدمشون بازم تاکید میکنم من قصدم توهین به هیچ رشته ای نبود وگرنه ما خانوادگی همه فرهنگی هستیم همه شغل ها و همه آدما قابل احترامن امیدوارم کسی منظور بدی برداشت نکنه˘◡˘

1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • jana binJ jana bin

اگه فکر می کنی اسونه
        تو رو خدا نرو
        میدونی واسه چی؟
        یا پماد اشتباهی برای سوختگی خیلـــی ساده خواهرم تجویز کرد و نزدیک بود کورش کنه اگه ما روی پماد رو قبل استفداه نخونده بودیم!!

حسین نادریح آفلاین
        حسین نادریح آفلاین
        حسین نادری
        تجربی دانش آموزان آلاء یازدهم

jana bin دقیقا سخن شما مشکل من هست
        دیگه نمیدونم به چه زبونی به خانواده بگم من تجربی دوست ندارم (پایه ام ضعیف نیست تو کارنامه ام زیست ۱۸شدم تو قلم چی ام بدک نیستم)
        ولی خانواده گیر داده برو تجربی که پول دربیاری!!!
        میگن: اگه آبرو
        موقعیت شغلی
        ثروت
        خوشبختی
        میخوای برو دکتر شو
        بابا من به چه زبونی بگم عاشق نویسندگی و کارگردانی ام میگن هر زمان دکتر شدی ،چهل ساله که شد، برو دنبال علاقت.
        آخه همین الآنم میتونم ،برم سراغ چیزی که دوسش دارم و تا پای جون براش تلاش میکنم تا چهل سالگی من اون انرژی که الان دارم دیگه ندارم.
        ولی میگن چون دختر دایی هات دکترم توام باید دکتر شی که ما خجالت نکشیم پسرمون از اون کم بشه یا اینکه منو با پسر داییم مقایسه میکنن که تو تیزهوشان هست و امسال کنکور میده .دیگه واقعا نمیدونم چی بگم.

مهدیه بانوم 1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • maryam111M maryam111

@narjes-hashemi اتفاقا به نظرم حرفش کاملا منطقیه
          اگه به خاطر کلاس کار و پول و اینا بخواد آدم بره پزشکی همون بهتر که نره
          کسی که واقعا عاشق پزشکی باشه و تمام سختیاش رو به جوون بخره قطعا موفق میشه جون مردم رو هم نجات میده تازه کلی هم دعای خیر پشت سرشه
          اما از اون طرف کسی که داره تجارت میکنه با پزشکی حواسش به اینه که میتونه چیکار کنه تا پول بیشتری از مریض بگیره در نتیجه اقدامات غیر ضروری برای مریض انجام میده که ممکنه به ضررش هم باشه
          بحث همه پزشکا نیست بحث پزشک هایی هستن که به خاطرپول و فشار خانواده یا هر چیز دیگه ای پزشک شدن و الان بیشتر از هرچیزی دارن با جون مردم بازی میکنن🙂

_Biliifti__ آفلاین
          _Biliifti__ آفلاین
          _Biliifti_

maryam111 دوست عزیز من فکرمیکنم که خودشماهم دانشجوی پزشکی هستید اگر اشتباه نکن!
          پزشکی الکی نیست بدون هیچ سواد علمی و فقط برای پول رفت سراغش دنیا قانون داره این احتمال رو میدم که بد برداشت کرده باشم ولی خب به قول دوستمون @danial-hosseiny این حجم مخالفت بیانگر چیزی جز این که موضوع از همین قراره نیست و خب آدم واقعا نمیتونه قبول کنه که یکی بگه ده بیس سال دیگه میشه همون دکتری که متاسفانه گند زده داخل علم پزشکی همون دکتری که سوادش از من و شما بیشتر بوده و دقیقا مثل من و شما مرتکب اشتباه شده چرا باید یه آدم تحصیل کرده اونم دقیقا صدروز مونده به کنکور به خودش اجازه بده و انگیزه هارو تخریب کنه؟چرا میگن اگه اوردی هم نرو پزشکی! دید کلی رو نباید درنظر میگرفتن
          همون پزشک مد نظر شما هرچی هم باشه سواد رو داره خود من به شخصه اعتراف میکنم عاشق پزشکی هم و علاوه بر اینکه افتخار میکنم جون یه مریض رو نجات بدم برام مهمه که چرا با این همه زجری که براش کشیدم نباید عشق کنم؟ و قاعدتا عاشق درامدشم! الان نرم پزشکی؟الان میشم همون دکترمد نظر ایشون؟!

شاید هم مشکل من بودم و واقعا عذرمیخوام بابت برداشت بدم😉
          .

jana bin اگر اشتباهی شده من دوباره از شما معذرت میخوام ولی خب متن شما هم جاهایی گیر داشت دید کلی رو نباید به کار برد نه تنها این متنتون بلکه اون متنی هم که تاپیک دیگه گذاشتید واقعا توصیفش سخت میشه

لاجرم مست و طربناک و قوی بنیادیم...

maryam111M 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • حسین نادریح حسین نادری

jana bin دقیقا سخن شما مشکل من هست
            دیگه نمیدونم به چه زبونی به خانواده بگم من تجربی دوست ندارم (پایه ام ضعیف نیست تو کارنامه ام زیست ۱۸شدم تو قلم چی ام بدک نیستم)
            ولی خانواده گیر داده برو تجربی که پول دربیاری!!!
            میگن: اگه آبرو
            موقعیت شغلی
            ثروت
            خوشبختی
            میخوای برو دکتر شو
            بابا من به چه زبونی بگم عاشق نویسندگی و کارگردانی ام میگن هر زمان دکتر شدی ،چهل ساله که شد، برو دنبال علاقت.
            آخه همین الآنم میتونم ،برم سراغ چیزی که دوسش دارم و تا پای جون براش تلاش میکنم تا چهل سالگی من اون انرژی که الان دارم دیگه ندارم.
            ولی میگن چون دختر دایی هات دکترم توام باید دکتر شی که ما خجالت نکشیم پسرمون از اون کم بشه یا اینکه منو با پسر داییم مقایسه میکنن که تو تیزهوشان هست و امسال کنکور میده .دیگه واقعا نمیدونم چی بگم.

مهدیه بانوم آفلاین
            مهدیه بانوم آفلاین
            مهدیه بانو
            دانش آموزان آلاء دهم تجربی

حسین نادری خیلی بده خیلیییییی خانواده من خیلییی‌ روی رشته انسانی تاکید داشتند چرا چون اکثر بچه‌های فامیلمون تو این رشته بودن بشینید منطقی باهاشون حرف بزنید به هرحال یه راهی پیدا کنید برای علاقتون بجنگید

حسین نادریح سروش قادریس 2 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • _Biliifti__ _Biliifti_

maryam111 دوست عزیز من فکرمیکنم که خودشماهم دانشجوی پزشکی هستید اگر اشتباه نکن!
              پزشکی الکی نیست بدون هیچ سواد علمی و فقط برای پول رفت سراغش دنیا قانون داره این احتمال رو میدم که بد برداشت کرده باشم ولی خب به قول دوستمون @danial-hosseiny این حجم مخالفت بیانگر چیزی جز این که موضوع از همین قراره نیست و خب آدم واقعا نمیتونه قبول کنه که یکی بگه ده بیس سال دیگه میشه همون دکتری که متاسفانه گند زده داخل علم پزشکی همون دکتری که سوادش از من و شما بیشتر بوده و دقیقا مثل من و شما مرتکب اشتباه شده چرا باید یه آدم تحصیل کرده اونم دقیقا صدروز مونده به کنکور به خودش اجازه بده و انگیزه هارو تخریب کنه؟چرا میگن اگه اوردی هم نرو پزشکی! دید کلی رو نباید درنظر میگرفتن
              همون پزشک مد نظر شما هرچی هم باشه سواد رو داره خود من به شخصه اعتراف میکنم عاشق پزشکی هم و علاوه بر اینکه افتخار میکنم جون یه مریض رو نجات بدم برام مهمه که چرا با این همه زجری که براش کشیدم نباید عشق کنم؟ و قاعدتا عاشق درامدشم! الان نرم پزشکی؟الان میشم همون دکترمد نظر ایشون؟!

شاید هم مشکل من بودم و واقعا عذرمیخوام بابت برداشت بدم😉
              .

jana bin اگر اشتباهی شده من دوباره از شما معذرت میخوام ولی خب متن شما هم جاهایی گیر داشت دید کلی رو نباید به کار برد نه تنها این متنتون بلکه اون متنی هم که تاپیک دیگه گذاشتید واقعا توصیفش سخت میشه

maryam111M آفلاین
              maryam111M آفلاین
              maryam111
              فارغ التحصیلان آلاء

@narjes-hashemi نه عزیزم من دانشجوی پزشکی نیستم پرستاری میخونم اما سختی های پزشکی رو از نزدیک دیدم چ تو بیمارستان چ دوستام چ اقوامی که پزشک بودن و باهاشون صحبت کردم
              به نظرم شما اشتباه متوجه منظور بنده شدید
              من نگفتم اگه علاقه دارید هم نرید رشته پزشکی
              اتفاقا گفتم اگر علاقه داشته باشید و برید دنبالش خیلی هم موفق میشید و دعای خیر مردم هم پشت سرتون خواهد بود🙂
              به قول دوستمون گفتن
              نگفتم اگه علاقه دارید نرید
              گفتم اگه علاقه ندارید نرید🙂
              موفق باشید🌷

ما را دگر حوصله شرح حال نیست...🤞

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • مهدیه بانوم مهدیه بانو

حسین نادری خیلی بده خیلیییییی خانواده من خیلییی‌ روی رشته انسانی تاکید داشتند چرا چون اکثر بچه‌های فامیلمون تو این رشته بودن بشینید منطقی باهاشون حرف بزنید به هرحال یه راهی پیدا کنید برای علاقتون بجنگید

حسین نادریح آفلاین
                حسین نادریح آفلاین
                حسین نادری
                تجربی دانش آموزان آلاء یازدهم

مهدیه بانو ممنون بابت راهنماییت 🙂🙂حتما

0
                • حسین نادریح حسین نادری

مهدیه بانو ممنون بابت راهنماییت 🙂🙂حتما

مهدیه بانوم آفلاین
                  مهدیه بانوم آفلاین
                  مهدیه بانو

حسین نادری خواهش میکنم کاری کن که بعداً شرمنده آرزوهات نشی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • jana binJ jana bin

اگه فکر می کنی اسونه
                    تو رو خدا نرو
                    میدونی واسه چی؟

سروش قادریس آفلاین
                    سروش قادریس آفلاین
                    سروش قادری

jana bin پ بشم چی؟ی شغل بگو بچز پزشکی واسه رشته تجربی که آینده‌ش تضمین باشه
                    بعدشم همه از سر شکم سیری پزشک نمیشن ک

maryam111M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • مهدیه بانوم مهدیه بانو

سروش قادریس آفلاین
                      سروش قادریس آفلاین
                      سروش قادری

مهدیه بانو من علاقمو دم در آکادمی فوتبال جا گذاشتم 😐
                      علاقه کیلویی چند

0
                      • jana binJ jana bin

اگه فکر می کنی اسونه
                        تو رو خدا نرو
                        میدونی واسه چی؟

sina ghafouriS آفلاین
                        sina ghafouriS آفلاین
                        sina ghafouri
                        تجربی دانش آموزان آلاء

jana bin
                        خخخخخخخخخخخ
                        خیلی برام جای سواله که شما خودت میخوای چی بشی؟
                        ما اصلا اومدیم تو این رشته که به اینا برسیم تا یه زندگی خوی برای خودمون بسازیم.
                        این فیلم های هندی طوریم بازی نکن که فامیلمون مرد نمی دونم پماد زد کور شد رفت

jana binJ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • سروش قادریس سروش قادری

مهدیه بانو من علاقمو دم در آکادمی فوتبال جا گذاشتم 😐
                          علاقه کیلویی چند

مهدیه بانوم آفلاین
                          مهدیه بانوم آفلاین
                          مهدیه بانو

سروش قادری کی گفته علاقه مهم نیست الان این رو میگی بعدا پشیمون میشی

سروش قادریس 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • سروش قادریس سروش قادری

maryam111M آفلاین
                            maryam111M آفلاین
                            maryam111
                            فارغ التحصیلان آلاء

سروش قادری در تو رو خدا نرو پزشکی گفته است:

یه جوری میگید انگار از دم در دانشکده پزشکی که وارد بشید دارن پول میدن😂😂خیلی باید بخونید تا به درآمد برسید ولی میصرفه👌
                            تو رشته های تجربی بعد از رشته های تاپ من موقع انتخاب رشتم خیلی تحقیق کردم همه گفتن پرستاری کار هست و واقعا هم همینطوره از هرکی پرسیدم میگه نهایتا ۴ هفته بیکار مونده

ما را دگر حوصله شرح حال نیست...🤞

مهدیه بانوم سروش قادریس Fa FaF 3 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • maryam111M maryam111

یه جوری میگید انگار از دم در دانشکده پزشکی که وارد بشید دارن پول میدن😂😂خیلی باید بخونید تا به درآمد برسید ولی میصرفه👌
                              تو رشته های تجربی بعد از رشته های تاپ من موقع انتخاب رشتم خیلی تحقیق کردم همه گفتن پرستاری کار هست و واقعا هم همینطوره از هرکی پرسیدم میگه نهایتا ۴ هفته بیکار مونده

مهدیه بانوم آفلاین
                              مهدیه بانوم آفلاین
                              مهدیه بانو

maryam111 آره والا فک میکنن تو پزشکی از دم دانشگاه اورت اورت تراول بهشون میدن دیگه نمی دونن یازده سال باید سخت درس بخونن بعدش به یه درآمد میرسن که اونم میرن طرح برا دولت حقوقشون پایینه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • مهدیه بانوم مهدیه بانو

سروش قادری کی گفته علاقه مهم نیست الان این رو میگی بعدا پشیمون میشی

سروش قادریس آفلاین
                                سروش قادریس آفلاین
                                سروش قادری

مهدیه بانو ما مجبور شدیم علاقه‌مونو عوض کنیم هیچ،مجبور شدیم علاقه ایجاد کنیم
                                الان من خودم علاقه‌م انسانی بود
                                ولی خب ک بشم چی آخرش؟؟؟
                                والا من مشکل انگیزه و علاقه و نمی‌دونم پشتکار و اینا ندارم.کار ما از این خورده حسابا گذشته😂😂

مهدیه بانوم Fa FaF 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • سروش قادریس سروش قادری

مهدیه بانو ما مجبور شدیم علاقه‌مونو عوض کنیم هیچ،مجبور شدیم علاقه ایجاد کنیم
                                  الان من خودم علاقه‌م انسانی بود
                                  ولی خب ک بشم چی آخرش؟؟؟
                                  والا من مشکل انگیزه و علاقه و نمی‌دونم پشتکار و اینا ندارم.کار ما از این خورده حسابا گذشته😂😂

مهدیه بانوم آفلاین
                                  مهدیه بانوم آفلاین
                                  مهدیه بانو

سروش قادری چرا باید مجبور باشی ؟نمد چی بگم برو سمت چیزی که علاقه داری اینجوری از مسیرت لذت می بری

سروش قادریس 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • maryam111M maryam111

سروش قادریس آفلاین
                                    سروش قادریس آفلاین
                                    سروش قادری
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط سروش قادری انجام شده
                                    این پست پاک شده!
                                    1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • مهدیه بانوم مهدیه بانو

سروش قادری چرا باید مجبور باشی ؟نمد چی بگم برو سمت چیزی که علاقه داری اینجوری از مسیرت لذت می بری

سروش قادریس آفلاین
                                      سروش قادریس آفلاین
                                      سروش قادری
                                      این پست پاک شده!
                                      1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • maryam111M maryam111

Fa FaF آفلاین
                                        Fa FaF آفلاین
                                        Fa Fa
                                        دانش آموزان آلاء

maryam111 من خالم تو بیمارستانه پرستاره یه اسم عجق وجقیم داره نمیدونم چی بش میگن ولی خب مسئوله این کاراس که شیفت میدن به دکترا و پرستارا حالا بگذریم من ازش پرسیدم وضع پرستاری چطوریه گفت جدیدا خیلی سخت استخدام رسمیشون میکنن حتی الان بعد اینکه طرح چن نفر از همکاراش تموم شده دیگه رفتن و بیکارن نمیدونم حالا من تحقیقم در همین حد بوده شاید تو بهتر بدونی🙁

مهدیه بانوم maryam111M 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • مهدیه بانوم مهدیه بانو

jana bin حرفات هیچ ربطی بهم نداشت همه مثل هم نیستن چرا میخوای با یه مشت حرف که به هم بی ربطه انگیزه بچه‌ها رو از بین ببری آره سخته ولی می ارزه

jana binJ آفلاین
                                          jana binJ آفلاین
                                          jana bin
                                          دانش آموزان آلاء

مهدیه بانو
                                          متوجه نشدی من چی گفتم
                                          پست رو اگه بخونی متوجه میشی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه