زبان جامع دکتر اناری
-
سلام مجدد دوستان
کتاب آقای اناری رسید دستم
فقط ی نموره مشکل مونده
۱/الان واسه آزمونا چطور بخونمش
۲/تو مباحث آزمون بخونمش یا طبق متن خود کتاب کمک درسی؟
کللللا الان چیکار کنم با این کتاب؟چطو بخونمش؟؟
ممنون میشم تجاربتونو به اشتراک بذارید -
سلام مجدد دوستان
فقط ی نموره مشکل مونده
ممنون میشم تجاربتونو به اشتراک بذارید -
سلام مجدد دوستان
فقط ی نموره مشکل مونده
ممنون میشم تجاربتونو به اشتراک بذاریدسروش قادری من کتاب دکتر اناری رو استفاده نکردم ولی بهتره هر دو رو همزمان اجرا کنین؛ یعنی طبق مباحث برین جلو روزی 1 ساعت بعد نیم ساعت هم آخر شب قبل از خواب بخونین که هم مطالعه تون مستمر بشه هم سریع تر پیش برین. و دوم اینکه برای بعضی مباحث پیش نیاز خواهید داشت که باید برخی مطالب رو یاد گرفته باشین، پس به نظر من بهتره همزمان هردو رو اجرا کنین. کلا 2 ساعت بیشتر وقتتونو نمیگیره ولی میتونه خیلی موثر باشه
-
سلام مجدد دوستان
فقط ی نموره مشکل مونده
ممنون میشم تجاربتونو به اشتراک بذاریدسروش قادری کتاب اناریو نمیدونم چیه ولی من کتاب سیرتاپیاز دارم اول کلماتو میخونم یه دورم باز همه رو مترجم میزنم که صداش تو گوشم بمونه بعد از کلمات تست میزنم بعد گرامرو میخونم و تستش همینطور تا آخرش کلوزتست و درک مطلب تو آزمونم ک تاثیر داشت ینی از سی و چهار درصد رسید به هفتاد و هشت درصد روش ابداعی خودمه البته همچین چیز تازه ایم نیست برا من ک خوبه
اینم فک کنم خودت بدونی ولی باز من وسط تستا کلمه ناآشنا ببینم بعد اینکه زدم و پاسخنامه رو دیدم میزنم مترجم همینجوری کم کم کلمات دستت بیاد بقیش آسون میشه ، البته من دهمم نمیدونم زبان سالهای بالاتر چطوریه
-
سروش قادری من کتاب دکتر اناری رو استفاده نکردم ولی بهتره هر دو رو همزمان اجرا کنین؛ یعنی طبق مباحث برین جلو روزی 1 ساعت بعد نیم ساعت هم آخر شب قبل از خواب بخونین که هم مطالعه تون مستمر بشه هم سریع تر پیش برین. و دوم اینکه برای بعضی مباحث پیش نیاز خواهید داشت که باید برخی مطالب رو یاد گرفته باشین، پس به نظر من بهتره همزمان هردو رو اجرا کنین. کلا 2 ساعت بیشتر وقتتونو نمیگیره ولی میتونه خیلی موثر باشه
Arian Abedi نیم ساعت شبو کتاب درسی بخونم؟
-
سروش قادری کتاب اناریو نمیدونم چیه ولی من کتاب سیرتاپیاز دارم اول کلماتو میخونم یه دورم باز همه رو مترجم میزنم که صداش تو گوشم بمونه بعد از کلمات تست میزنم بعد گرامرو میخونم و تستش همینطور تا آخرش کلوزتست و درک مطلب تو آزمونم ک تاثیر داشت ینی از سی و چهار درصد رسید به هفتاد و هشت درصد روش ابداعی خودمه البته همچین چیز تازه ایم نیست برا من ک خوبه
اینم فک کنم خودت بدونی ولی باز من وسط تستا کلمه ناآشنا ببینم بعد اینکه زدم و پاسخنامه رو دیدم میزنم مترجم همینجوری کم کم کلمات دستت بیاد بقیش آسون میشه ، البته من دهمم نمیدونم زبان سالهای بالاتر چطوریه
Fa Fa ممنون
ولی این ک همون فلهعیه -
Arian Abedi نیم ساعت شبو کتاب درسی بخونم؟
سروش قادری کتاب درسی رو کامل با تمام لغات و نکات گرامر بله
-
Fa Fa ممنون
ولی این ک همون فلهعیهسروش قادری
خواهش
فله ای همیشه جواب میده -
سلام مجدد دوستان
فقط ی نموره مشکل مونده
ممنون میشم تجاربتونو به اشتراک بذاریدسروش قادری سلام خودش مبحث بندی کرده
بر اساس نیاز برید مبحثی رو که لازم دارید بخونید
مثلا گرامر پایه رو درس به درس گفته تست هم گذاشته
یا شیوه های خواندن و… -
سروش قادری کتاب اناریو نمیدونم چیه ولی من کتاب سیرتاپیاز دارم اول کلماتو میخونم یه دورم باز همه رو مترجم میزنم که صداش تو گوشم بمونه بعد از کلمات تست میزنم بعد گرامرو میخونم و تستش همینطور تا آخرش کلوزتست و درک مطلب تو آزمونم ک تاثیر داشت ینی از سی و چهار درصد رسید به هفتاد و هشت درصد روش ابداعی خودمه البته همچین چیز تازه ایم نیست برا من ک خوبه
Fa Fa سلام یازدهم یکم سنگین تر از دهمه
-
سروش قادری سلام خودش مبحث بندی کرده
بر اساس نیاز برید مبحثی رو که لازم دارید بخونید
مثلا گرامر پایه رو درس به درس گفته تست هم گذاشته
یا شیوه های خواندن و…مینا میناب نه نه
منظورم اینه فصلای کتاب به صورت مرحلهای چیده شدن؟
مثلا واسه رفتن به فصل دو باید حتما فصل یکو تکمیل کرده باشیم؟ -
مینا میناب نه نه
منظورم اینه فصلای کتاب به صورت مرحلهای چیده شدن؟
مثلا واسه رفتن به فصل دو باید حتما فصل یکو تکمیل کرده باشیم؟سروش قادری مسلماً خیر.
ولی اگه شما مبحث شروع کرده باشید قطعاً باید از اول شروع کنید. مثلا از یازدهم شروع کردید باید برید درس اول بعد دوم. -
سروش قادری مسلماً خیر.
ولی اگه شما مبحث شروع کرده باشید قطعاً باید از اول شروع کنید. مثلا از یازدهم شروع کردید باید برید درس اول بعد دوم.مینا میناب بله خیلی ممنون
-
مینا میناب بله خیلی ممنون
سروش قادری خواهش میکنم