IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
۲۰۲۴۱۰۱۴_۱۳۱۱۴۶.jpg
سلام دوستان
تو پاسخنامه سوال ۴۰۲ گفته این مورد برای همانند سازی نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی درسته ولی استاد من گفتن که این گزاره تو کنکور اومده و پاسخنامه سنجش تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های جدید و قدیمی رو فقط برای نیمه حفاظتی در نظر گرفته
برای کنکور که خب قطعا باید فقط نیمه حفاظتی رو در نظر میگیریم .
حالا اگه تو نهایی همچین چیزی داد کدوم مورد درسته ؟
زیست یازدهم میتوز
-
سلام و خسته نباشید خدمت آلایی های عزیز.
4 تا جمله صحیح غلط هست مطمعن نیستم درست نوشتم یا نه و جوابشو ندارم آیا این جملات صحیح هستند؟
هر یک از رشته های تشکیل دهنده دوک تقسیم:
الف) به سانترومر فام تن ها وصل اند.
ب) در بین دو جفت استوانه عمود برهم قرار میگرد.
ج) ساخته شدن آن ها توسط میانک ها سازمان دهی میشود.
د) در مرحله آنافاز شروع به کوتاه شدن میکنند. -
الف غلط ب غلط ج صحیح د غلط
-
Amanj rahimi ممنون منم همین جواب مدنظرم بود ولی این گزینه رو نداره که یکی صحیح باشه
-
الف غ
ب غ
ج ص
د غ
توضیحات میخواستین بگین
-
amirmohammad shakeri نه مرسی میخواستم از جوابم مطمعن باشم چون گزینه ای نداشت که بگه فقط یکی صحیحه
-
0Alfred0 یه چیز هم بگم شاید بعدا بدردت بخوره
سوالی داشتی تگ کن بچه هارو
چجوری؟
-
اول یه @ بزن
-
به فارسی اسم اون کسی رو که میخوای بنویس
بدرد بخورتریناش ایناس : @دانش-آموزان-آلاء @همیار @راهنما-ریاضی @راهنما-زیست @راهنما-شیمی @راهنما-فیزیک
خودتم بعضی مواقع بگرد شاید چیزای دیگه ای هم پیدا کردی
پ.ن : ببخشید اگر به خطار تگ شدن من اومدید اینجا میخواستم به ایشون اموزش بدم
-
-
amirmohammad shakeri ممنونم ولی من تازه انجمن نیومدم پایینم بچه ها رو منشن کردم ولی بازم ممنون.
-
0Alfred0 در زیست یازدهم میتوز گفته است:
4 تا جمله صحیح غلط هست مطمعن نیستم درست نوشتم یا نه و جوابشو ندارم آیا این جملات صحیح هستند؟
د) در مرحله آنافاز شروع به کوتاه شدن میکنند.همه غلط
-
0Alfred0 در زیست یازدهم میتوز گفته است:
د) در مرحله آنافاز شروع به کوتاه شدن میکنند.
الف: غلط. همه رشته های دوک به سانترومر فام تن ها متصل نیستند برخی از آن ها تا وسط سلول کشیده شده اند
ب: غلط. بعضی رشته ها به سمت غشای سلول و خارج از حدفاصل دو جفت سانتریول قرار دارند
ج: درست . سازماندهی ساخت همه رشته های دوک به عهده سانتریول هاست
د: غلط . در آنافاز رشته های متصل به فام تن ها کوتاه میشوند -
﷽
0Alfred0
سلام- 1 نادرست چون دسته ای از دوک ها هستند که اصلا به سانترومر متصل نمشن(تو شکل کتاب هست)
- 2 نادرست چون دسته ای از دوک ها(ریز لوله ها ی پروتئینی) هستند که نه تنها به سانترومر متصل نمیشن بلکه اصلا به میان دو سانتریول هم نمیان
- 3 من فکر میکنم ساخته شدن و سازمان یابی شون با سانتریول باشه
- نادرست اون دسته از دوک های تقسیم که به سانترومر متصل نمیشن، هنگام آنافاز هم کوتاه نمیشن
-
این پست پاک شده!
-
@kosar-mortazavi در زیست یازدهم میتوز گفته است:
﷽
0Alfred0
سلام- 1 نادرست چون دسته ای از دوک ها هستند که اصلا به سانترومر متصل نمشن(تو شکل کتاب هست)
- 2 نادرست چون دسته ای از دوک ها(ریز لوله ها ی پروتئینی) هستند که نه تنها به سانترومر متصل نمیشن بلکه اصلا به میان دو سانتریول هم نمیان
- 3 من فکر میکنم ساخته شدن و سازمان یابی شون با سانتریول باشه
- نادرست اون دسته از دوک های تقسیم که به سانترومر متصل نمیشن، هنگام آنافاز هم کوتاه نمیشن
بله سانتریول همون میانکه
-
و اما تحلیل الف)این گزینه که خیلی ببعیه و معلومه که غلطه چون اگه رشته های دوکو به سه دسته ی سانترومری(اونایی که به سانترومر وصل میشن)،استوایی(اونایی که میان به وسط سلول و به سانترومر کروموزوم ها وصل نمیشن)وقطبی (اونایی که تو قطب سلول ور دست سانتریول ها میشینن) تقسیم کنیم فقط سانترومری ها به سانترومر کروموزوم ها وصل میشه و بقیه لم میدن راحت میخابن
ب)خب اینجا یزرع تست جالب شد باید دقت کنیم که سانترومری ها و استوایی ها اره درسته میان وسط و بین دو سانتریول قرار میگیرن اما قطبیا نه
ج)بر طبق متن صفحه ی ۸۴ کتاب درسی سگ درصد درسته
د)اگه به شکل۷ صفحه ی ۸۵ کتاب درسی بنگرید خواهید دریافت که در آنافاز رشته های دوک قطبی و سانترومری کوتاه میشن ولی رشته های دوک استوایی بلندتر میشن و فاصله ی سانتریول ها از هم ماکسیموم میشه
-
Amanj rahimi اینهمه جواب یه تفتان جایزه نداره🥺 M.an
-
Mr.Fantastic سلام میشه بگین چرا مورد ج غلطه؟
-
amirmohammad shakeri Amanj rahimi fatemeh8181 @Kosar-Mortazavi mohammad dehghani Mr.Fantastic ممنون از همگی توقع این همه جوابو نداشتم