چرا تک درس نه؟
-
Matin Jowkar
در مورد راه ابریشم که تو گزارش فوری توضیح داده شد فرسنگ های پیش رو چطور خواهد بوددر مورد برنامه عید، ما برنامه از ۲ام تا ۲۵ام فروردین داریم
به صورت ساعتی مبحثی
حالا شما تو اون بازه هایی که برای هر درس در نظر گرفته شده می تونید از تفتان از راه ابریشم و یا دوره های رایگان
استفاده کنیدکه خب ما پیشنهاد می کنیم همه از تفتان استفاده کنن چون جمع بندی و مرور خوبی داره و کاملا مناسب این دوره از سال طراحی شده
جزئیات دیگر اردو مجازی که با همایش های تفتان هست هم اعلام خواهد شدبرای راه ابریشمی ها هم تفتان تخفیف داره که براتون فرستاده میشه که در صورتی که خواستین از تفتان استفاده کنید با این کد تخفیف تهیه کنید
خلاصه نگران نباشید آلاء همانند همیشه با دقت تمام برای موفقیت همه آلایی ها در تلاش هست
تا این دوره رو هم به خوبی و پر دستاورد پشت سر بذارید
می تونید از دوستانی که سال قبل کنکور دادن هم در مورد تفتان سوال کنید تو انتخابتون کمک می کنه
@m-an
سلام خسته نباشید ببخشید این کد تخفیف به چه صورت هستش ؟
برای کسی که تک درس هم خریده ارسال میشه و فقط برا همون درسه ؟ -
@m-an
81Sobhan ارسال شده الان
نه فقط برای پک کاملهMahdi Jafari 1
اع
خوب هیچی واسه من فقط اومد که واستون کد تخفیف میفرستیم هنو هیچی نیومده یعنی دیگه هم نمیاد -
Mahdi Jafari 1
اع
خوب هیچی واسه من فقط اومد که واستون کد تخفیف میفرستیم هنو هیچی نیومده یعنی دیگه هم نمیاد -
81Sobhan راه ابریشمی هستی؟
Mahdi Jafari 1
اره
ولی تک درس -
Mahdi Jafari 1
اع
خوب هیچی واسه من فقط اومد که واستون کد تخفیف میفرستیم هنو هیچی نیومده یعنی دیگه هم نمیاد81Sobhan این پیام که گفته راه ابریشمی جان این عیدی ویژه خودته نیومده؟
-
81Sobhan این پیام که گفته راه ابریشمی جان این عیدی ویژه خودته نیومده؟
Amir Tajfar 0
نه
واس شما اومده ؟
کد تخفیفش چند درصده ؟ -
Amir Tajfar 0
نه
واس شما اومده ؟
کد تخفیفش چند درصده ؟81Sobhan بله هشتاد درصد تخفیف خود پک یک میلیون با این میشه ۲۰۰ تومن، ولی من هنوزم نفهمیدم دقیقا تفتان به چه درد ما میخوره وقتی فرسنگ هشت مونده؟
-
81Sobhan بله هشتاد درصد تخفیف خود پک یک میلیون با این میشه ۲۰۰ تومن، ولی من هنوزم نفهمیدم دقیقا تفتان به چه درد ما میخوره وقتی فرسنگ هشت مونده؟
Amir Tajfar 0
اها اوکی تشکر -
-
اقا چرا برای راه ابریشمی ها تخفیف تک درس نمیدن):
الان 30 درصد تخفیف دادن دیگه.
-
الان 30 درصد تخفیف دادن دیگه.
ali mohamadi 0 من برای راه ابریشمی ها میگم به راه ابریشمی ها تخفیف دادن اما برای کل پکیجه
-
ali mohamadi 0 من برای راه ابریشمی ها میگم به راه ابریشمی ها تخفیف دادن اما برای کل پکیجه
برای راه ابریشمی ها واس کل پکیج چقدر تخفیف دادن؟
-
مال من کار نمیکنه
@M-an -
@m-an
من پک کامل نمی خواهم فقط عمومی می خواهم
@M-an